iPad şifremi unuttum

enessanli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
iPad şifremi unuttum çok denedim 3 kez 60 dak. ceza yedim ve itunes'e bağlanın diyor resimler önemli değil icloud yedeği var itunese ipad imi bağlamadım. Bu sorunu nasul çözebilirim? :helpsmilie::helpsmilie:

SirDaimon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
DFU Mod'a alıp geri yükleyin. ipsw.me sitesini kullanarak modelinize uygun en son sürümü yükleyin.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
399
itunesa bağla eski bir yedeğe yükle

enessanli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Dfu mod kurtarma moduydu sanirim ben o moda bir turlu alamiyorum

enessanli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ahmethz daha once ipadi itunesa baglamadim itunes baglaninca ipad a yanit verin diyor izinde kilit ekranina gelmiyor gelseydi kolaydi bir daha apple urunu almam

enessanli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Yardimlariniz icin tesekkurler bu arada bu sifreyi bi operotor bayisinde kirdirabilirmiyiz?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Bildiğim kadarıyla sadece servisler sifreyi kirip cihazi sıfırlayıp geri veriyor

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Cihazını evinde sıfırlayabilirsin. Ama tüm oyunların, fotoğrafların vs. iPad'inden silinmiş olur.

enessanli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Teşekkürler sonunda kurtarma miduna alarak sorunu cozdum yardimlariniz icin tesekkurler

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Servise falan gerek yok. Evdeki bilgisayarından kurtarma modunda sıfırlayacaksın.

tvshopmarket

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Önemli Not: İos işletim cihazlarınızı mutlaka sabit kullandığınız bir bilgisayarda devamlı yedeklemeniz gerekiyor, aksi durumlarda firma güvenliğe çok önem verdiği için baya bir kafanız ağrıyabilir, hatta ağrısı hiç dinmez.:yes: