Nasıl PC Toplama Sitesi Oluştururum?

WinDPzero

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Merhaba,
Üzerinden satış yapmayacağım, sadece diğer bazı sitelerdeki fiyatlarını yazıp oraya yönlendirerek yapacağım PC toplama sitesi oluşturmak istiyorum. İnternetten bulduklarım hem online satış olduğu için profesyonel. Ben basit, parçaları seçip toplanabilecek bir site kurmak istiyorum. Ayrıca olabiliyorsa uyuma göre olsun. Mesela işlemciyi seçtik diyelim. Sonra buna uyumlu anakartların listesi çıksın. Bunu yapabileceğim bir script var mı? Eğer varsa kendi sitemin altında bir sayfa sayfa açıp oraya kurabilir miyim? Kullandığım site Hostinger tabanlı. Yardım edebilirseniz sevinirim...

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
script olayını filan bilmiyorum ama fikir bence çok güzel..

WinDPzero

Doçent
Reaksiyon puanı
5
script olayını filan bilmiyorum ama fikir bence çok güzel..

Bu tür konuları çok yakından takip ediyorum. Her gün kendimce internetten PC topluyorum. Aklıma geldi :D Yardım edebilecek birisi varsa sevinirim. Bir de Visual Basic bilgim iyi, Visual Basic üzerinden kolaylıkla böyle bir program yazabilirim fakat bana online lazım. Hiçkimse PC toplamak için program indirmez :)

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
Bu tür konuları çok yakından takip ediyorum. Her gün kendimce internetten PC topluyorum. Aklıma geldi :D Yardım edebilecek birisi varsa sevinirim. Bir de Visual Basic bilgim iyi, Visual Basic üzerinden kolaylıkla böyle bir program yazabilirim fakat bana online lazım. Hiçkimse PC toplamak için program indirmez :)

Aynen öyle. aslında forumda bilgili olanlar var ama pek ilgilenmiyolar sanırım ya da görmediler konuyu :)

MineCraftEr01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Oooo bunun icin script yok diye biliyorum eger biraz kodlama bilgin varsa arastirip yapabilirsin scripti ama bunun icin yapay zeka lazim eger sxript yaparsan her donanim icin ayri bisey yapman lazim