Seaque Öğrenci Katılım 16 Haziran 2015 Mesajlar 8 Reaksiyon puanı 0 Puanları 1 7 Ağustos 2015 #1 ZX-945-15 anakartım var İntel Pentium 4 2.8 Ghz işlemcimi 3.0 Ghz yapmak istiyorum nasıl yaparım? Sıcaklığı ölç falan demeyin onlar uygun sadece nasıl yapabileceğimi söyleseniz yeter. Teşekkürler.
ZX-945-15 anakartım var İntel Pentium 4 2.8 Ghz işlemcimi 3.0 Ghz yapmak istiyorum nasıl yaparım? Sıcaklığı ölç falan demeyin onlar uygun sadece nasıl yapabileceğimi söyleseniz yeter. Teşekkürler.
enesyuksel Profesör Katılım 8 Temmuz 2015 Mesajlar 1,159 Reaksiyon puanı 31 Puanları 228 7 Ağustos 2015 #3 Pentium 4 overclock yapmanı önermem iyi bir soğutucun olması lazım anakartınında iyi olması lazım işlemciye voltaj vere vere frekans artırabilirsin.
Pentium 4 overclock yapmanı önermem iyi bir soğutucun olması lazım anakartınında iyi olması lazım işlemciye voltaj vere vere frekans artırabilirsin.
Seaque Öğrenci Katılım 16 Haziran 2015 Mesajlar 8 Reaksiyon puanı 0 Puanları 1 7 Ağustos 2015 #4 P4 2.8 Ghz 3.0 yapmak için %10 overclock yeterli oluyor yinede yapmak istiyorum bu anakarttan bir türlü ayarını bulamadım.
P4 2.8 Ghz 3.0 yapmak için %10 overclock yeterli oluyor yinede yapmak istiyorum bu anakarttan bir türlü ayarını bulamadım.
enesyuksel Profesör Katılım 8 Temmuz 2015 Mesajlar 1,159 Reaksiyon puanı 31 Puanları 228 8 Ağustos 2015 #5 Seaque dedi ki: P4 2.8 Ghz 3.0 yapmak için %10 overclock yeterli oluyor yinede yapmak istiyorum bu anakarttan bir türlü ayarını bulamadım. Genişletmek için tıkla ... Çünkü overclock edilmiyor biostan voltaj vere vere yapabilirsin.
Seaque dedi ki: P4 2.8 Ghz 3.0 yapmak için %10 overclock yeterli oluyor yinede yapmak istiyorum bu anakarttan bir türlü ayarını bulamadım. Genişletmek için tıkla ... Çünkü overclock edilmiyor biostan voltaj vere vere yapabilirsin.
S SDN Okuru SDN Okuru 9 Ağustos 2015 #6 iyibir soğutman yok ise işlemciyi yakarsın sakın deneme ama eğer iyi soğutma sağlıyor ise manuel ayarda yapmanı tavsiye ederim kolay gelsin overclok işlemini zorlama işlemciyi yakarsın ortada kalırsın
iyibir soğutman yok ise işlemciyi yakarsın sakın deneme ama eğer iyi soğutma sağlıyor ise manuel ayarda yapmanı tavsiye ederim kolay gelsin overclok işlemini zorlama işlemciyi yakarsın ortada kalırsın