Monster mı asus mu toshiba mı ?

dirlik95

Asistan
Reaksiyon puanı
9
İyi günler, laptop alacağım ve uzun süre gitmesini istediğim için sizlere danışmak istedim.Asus ile toshiba arasında kalmıştım fakat arkadaşlarım aklıma monsteri da soktu.Sizlerinde önereceğiniz pc var mı? (üniversite ögrencisiyim, çizim programları kullanıcam çok oyun oynamam fakat yine oynarım.Bütçem max 3.000tl )

TOSHİBA inte core i7 5500u 2.4-3.0 ghz 8gb ram 1tb gb amd radeon r7 2gb 2.800TL

ASUS intel core i7 5500U 2.4ghz 12gb ram 1tb gb 2gb nvidia GT840M 2.800tl

MONSTER MONSTER® ABRA A7 V1.1 17.3" - Monster Notebook Laptop Modelleri ve Fiyatları > ABRA

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
O fiyata en iyi Monster alırsın. Monster fiyat performans markasıdır. Aynı zamanda kalitelidir.

GORT

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ASUS yada MSI alternatif MONSTER sabırlıysan tabi... TOSHIBA ofis oyuncağıdır...

bravetaskin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynı düşünce ve bütçeyle yaklaşık 4 ay araştırmadan sonra MONSTER® ABRA A5 V4.1 15.6" - Monster Notebook Laptop Modelleri ve Fiyatları > ABRA laptopu aldım, alırken 8 gb 2133 mhz ramla değiştirerek yaklaşık 50 tl fark ödedim. NX solid ve autocad kullanıyorum yanında da GTA V BF4 gibi oyunları yüksek performanslarla oynuyorum. Soğutma performansı yeterli, kasa görünümü cezbedici, ses sistemi de yeterli ( kasa altında subwoofer var). Aynı sistem özelliklerine sahip farklı kasa tasarımları da var. Ben tereddüt etmeden linktekini aldım, çok memnunum.

-Laptop alırken ( monster için )
Kullanacağın programa göre SSD ihtiyacın olacak, bütçeni esnetebilirsen en azından 240 gb 2,5" ssd yi üzerine bir miktar fark koyarak değişebilirsin. Sonradan alırsan elinde nur topu gibi 750 gb hdd olacak.

Daha sonrası için alternatif düşünecek olursan gerekli kitlerle 750gb taşınabilir harddisk olarak kullanabilirsin. ilerde duruma göre de msata ssd ilave edip disk performansını daha da artırabilirsin. Kafana takılan soruları cevaplamak isterim zira aynı durumu yaşadım, anlayabileceğimi umuyorum.

dirlik95

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Aynı düşünce ve bütçeyle yaklaşık 4 ay araştırmadan sonra MONSTER® ABRA A5 V4.1 15.6" - Monster Notebook Laptop Modelleri ve Fiyatları > ABRA laptopu aldım, alırken 8 gb 2133 mhz ramla değiştirerek yaklaşık 50 tl fark ödedim. NX solid ve autocad kullanıyorum yanında da GTA V BF4 gibi oyunları yüksek performanslarla oynuyorum. Soğutma performansı yeterli, kasa görünümü cezbedici, ses sistemi de yeterli ( kasa altında subwoofer var). Aynı sistem özelliklerine sahip farklı kasa tasarımları da var. Ben tereddüt etmeden linktekini aldım, çok memnunum.

-Laptop alırken ( monster için )
Kullanacağın programa göre SSD ihtiyacın olacak, bütçeni esnetebilirsen en azından 240 gb 2,5" ssd yi üzerine bir miktar fark koyarak değişebilirsin. Sonradan alırsan elinde nur topu gibi 750 gb hdd olacak.

Daha sonrası için alternatif düşünecek olursan gerekli kitlerle 750gb taşınabilir harddisk olarak kullanabilirsin. ilerde duruma göre de msata ssd ilave edip disk performansını daha da artırabilirsin. Kafana takılan soruları cevaplamak isterim zira aynı durumu yaşadım, anlayabileceğimi umuyorum.

Bende autocad ,netcad kuracağım.Pc parçalarından pek anlamıyorum ozelliklerinden o yüzden sizden yardım istedim.SSD ne gibi işe yarıyor pek bilgim yok.İzmir de ikamet ettiğim için burada satış yeride yok.Sizde internetten mi sipariş verdiniz ?

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Bende autocad ,netcad kuracağım.Pc parçalarından pek anlamıyorum ozelliklerinden o yüzden sizden yardım istedim.SSD ne gibi işe yarıyor pek bilgim yok.İzmir de ikamet ettiğim için burada satış yeride yok.Sizde internetten mi sipariş verdiniz ?

SSD(solid state disk). Normal sabit disklerden çok daha hızlıdır. Ben internetten almıştım.

enesyuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Yazdığın markalar arasında en iyi Monster'dir rahatlıkla alabilirsin.

enesyuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Asus ya da monsterden birini seç.
Fiyata göre değişir bu markalara rakip olarak msi da var zaten yüksek fiyata laptop değil sistem almalısın asusun rog serisi laptopları monsterden daha iyidir ama pahalıdır bütçen düşük ise monster bütçe sıkıntın yok ise asus rog veya msi alabilirsin.

Teknoartistik

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Fiyata göre değişir bu markalara rakip olarak msi da var zaten yüksek fiyata laptop değil sistem almalısın asusun rog serisi laptopları monsterden daha iyidir ama pahalıdır bütçen düşük ise monster bütçe sıkıntın yok ise asus rog veya msi alabilirsin.
Arkadaş monster, asus ve toshiba sorduğu icin asus veya monster dedim yoksa msi da iyi pcler var.

dirlik95

Asistan
Reaksiyon puanı
9
3000tl butcem var msi pc ler beni aşıyor gibi