Canon PowerShot Sx400

PrinceOberyn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba, sx400 alıcam lakin aranızda kullanan varsa lütfen beni bilgilendirebilir mi ? Fotograf çekmek için fazla kullanmıcam aksine video çekmek için kullanıcam bir makine olmasını istiyorum uygun gördüm,1 ay sonra Ege turuna cıkıyorum ve her gün olarak Günlük vlog tarzı Video çekip Youtube hesabıma atıcam lakin bu aleti kullananlar varmı aranızda ? Sizde iş görür mü ? Ağırlı nasıl ? Kendimi öz çekim halimde video kayıt yapabilir miyim zor bir tutunuşu var mı ? Veya Benim Günlük Vlog için önericeginiz kamera var mı ? Yine o fiyatlarda o.O Teşekkürler

DjAzraelL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba, sx400 alıcam lakin aranızda kullanan varsa lütfen beni bilgilendirebilir mi ? Fotograf çekmek için fazla kullanmıcam aksine video çekmek için kullanıcam bir makine olmasını istiyorum uygun gördüm,1 ay sonra Ege turuna cıkıyorum ve her gün olarak Günlük vlog tarzı Video çekip Youtube hesabıma atıcam lakin bu aleti kullananlar varmı aranızda ? Sizde iş görür mü ? Ağırlı nasıl ? Kendimi öz çekim halimde video kayıt yapabilir miyim zor bir tutunuşu var mı ? Veya Benim Günlük Vlog için önericeginiz kamera var mı ? Yine o fiyatlarda o.O Teşekkürler
Ben nikoncuyum ve Her zaman DSLR makine öneririm ama bütçeniz ona yetiyorsa alın
Birde fazla para vermek istemiyorsanız ve fazla işinizi görmeyecek bir makine alacaksanız, bunu alın derim Samsung Wb250f Dijital Fotoğraf Makinesi GittiGidiyor'da 181227470
Fiyatı 250 TL'ye düşmüş ve işinizi görür, Wifi+Youtube... :) Daha ne isterki insan :D
Ayrıca 500 metre zoom yapar
Dikkatli al fotoğraf makinesini.!, eğer fazla işini görmeyecekse SAMSUNG WB250F en akıllısı ama senin dediğin marka canon profesyonel değil bilgin olsun..