Windows 10 WiFi Açılmama Sorunu

Mathers

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar W10'un yayınlanmasıyla birlikte laptopumu W8.1 Pro 64bit'ten W10'a yükselttim. W8.1'de FN+F2 sorunsuz çalışmaktaydı fakat şuan bir türlü açamadım çözümünü bulamadım. Ayrıca her laptopta yeri görüntüsü olan yerleşik ses açma kapama tuşlarının (dokunmatik) da çalışmadığını farkettim. Lütfen çok acil yardımcı olun şuan bu konuyu da mobil üzerinden açıyorum :helpsmilie: :(

Toughwolf

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Buyuk olasilikla driver problemin var. Sisteminin windows 10 driverlarini yuklemediysen onlari yukle.

Mathers

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nerden bulacağım? Çıldırmak üzereyim.

ctunc66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şu an aynı sorunu bende yaşıyorum. Tam gerçekten güzel bi işletim sistemi derken wi fi sorunu kötü oldu. Ben driver i kaldırdım kurdum çözülmedi.

ctunc66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O değilde wi fi sürücüsünü kaldırdım tekrar kurdum filan kurcalarken şimdi wi fi açma simgeside kayboldu benim. Hepten gitti

Mathers

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benimde öyle oldu nolduysa geri geldi ama çözümlenebilmiş değil hala sabahtan beri tek yaptığım düzeltmeye çalışmak ve o kadar kişi görüntülüyor birşey yazmıyor helal olsun

ctunc66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben hallettim şu an bilgisayardan wi fi açık kullanarak yazıyorum. Bu sorunun nasıl oluştuğunu da nasıl çözdüğümü de gerçekten anlamadım. Nasıl çözüldüğünü anlatayım inşallah yardımı olur sana. Okuyup yazmayanlar muhtemelen daha yeni olan bu sorun hakkında bilgi sahibi değildir.
Neyse Bi kaç kere telefondan indirdiğim farklı driver ları denedim. Dediğim gibi wi fi simgesi kayboldu. Sonra Aygıt yöneticisinden Network Adapter yani wi fi driverini devre dışı bıraktım kaldırdım. Yeniden başlatıp eski orjinal driver ı tekrar yükledim yine olmadı. System32 içinden benim wi fi ile ilgili athrx, netathrx.inf gibi dosyaları sildim. Sonra eski orjinal driverleri tekrar kaldırdım yeniden başlattım kurdum filan derken düzeldi. Hangi adımdaki sorun bunu yaptı anlamadım ama umarım sana yardımcı olur.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Benim Win10 orjinal değil. Bi yabancı youtube linkinde orjinal yapma yöntemi vardı oradan crackledim. Senin orjinal mi? Benim aklım biraz bu crack olayından huylandı ama, crack den sonra 1 gün düzgün kullandım, bugün sabah bozuldu benim wi fi durup dururken, ya da benim farkında olmadan yaptığım bi şeyden.

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Arkadaşlar W10'un yayınlanmasıyla birlikte laptopumu W8.1 Pro 64bit'ten W10'a yükselttim. W8.1'de FN+F2 sorunsuz çalışmaktaydı fakat şuan bir türlü açamadım çözümünü bulamadım. Ayrıca her laptopta yeri görüntüsü olan yerleşik ses açma kapama tuşlarının (dokunmatik) da çalışmadığını farkettim. Lütfen çok acil yardımcı olun şuan bu konuyu da mobil üzerinden açıyorum :helpsmilie: :(

laptopun driver cd sinde fn tuşlarını çalıştırmak için ek bir uygulama gibi birşey oluyor onu bulup indirmen lazım sitesinden yada kutusundan çıktığı cd den wifi driveri ile ilgili değil bütün fn tuşu ile kullandığın tuşlar etkilenmiş.
mesela benim laptop markam hp bende o uygulama hp quick launch diye geçiyor onu kurduğumda fn tuşu ile wifi açıp kapatabiliyorum ses açıp kapatabiliyorum senin laptop markan farklı ise varklı bir uygulaması olması lazım.

Mathers

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anlattıklarını deneyeceğim sonucunu belirtirim. Dediğim gibi yükseltme yaptım, Microsoft'un orjinal sitesinden setup tarzı birşey indirdim.

Laptop markam Grundig fakat öyle bir program olduğunu sanmıyorum ve adamların laptop ürünleriyle ilgilendiğini de sanmıyorum

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Anlattıklarını deneyeceğim sonucunu belirtirim. Dediğim gibi yükseltme yaptım, Microsoft'un orjinal sitesinden setup tarzı birşey indirdim.

Laptop markam Grundig fakat öyle bir program olduğunu sanmıyorum ve adamların laptop ürünleriyle ilgilendiğini de sanmıyorum
bi modelini yazar mısın detaylı bakayım belki bişeyler bulabilirim.

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
laptopun driver cd sinde fn tuşlarını çalıştırmak için ek bir uygulama gibi birşey oluyor onu bulup indirmen lazım sitesinden yada kutusundan çıktığı cd den wifi driveri ile ilgili değil bütün fn tuşu ile kullandığın tuşlar etkilenmiş.
mesela benim laptop markam hp bende o uygulama hp quick launch diye geçiyor onu kurduğumda fn tuşu ile wifi açıp kapatabiliyorum ses açıp kapatabiliyorum senin laptop markan farklı ise varklı bir uygulaması olması lazım.

+1 tam aynı şeyi yazmaya girecektim.

Mathers

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir ekleme daha yapıyorum; dün yine uğraşırken öğlen tesadüf eseri açıldı WiFi. Sabaha kadar takıldım ve sorun düzeldi sanıyordum fakat uyandığımda pc'yi tekrar açtım ve o zamandan beri böyle uğraşıyorum sizlere de çok saçma gelmiyor mu bu

bi modelini yazar mısın detaylı bakayım belki bişeyler bulabilirim.

Grundig 1Z6-GNB1540A1B8

ctunc66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir ekleme daha yapıyorum; dün yine uğraşırken öğlen tesadüf eseri açıldı WiFi. Sabaha kadar takıldım ve sorun düzeldi sanıyordum fakat uyandığımda pc'yi tekrar açtım ve o zamandan beri böyle uğraşıyorum sizlere de çok saçma gelmiyor mu bu

Grundig 1Z6-GNB1540A1B8

Dediğin gibi saçma, bende ne olduğunu anlamadım, belki zamanla bu sorun içinde bi güncelleme birşey yayınlanır.
Sen aygıt yöneticisinden wi fi sürücüsünü kaldırıp sonra o driver la ilgili windows altında kalan dosyaları da temizleyip yeniden başlatıp tekrar kur dediğim gibi.
Olmazsa bende açık değildi sende açıksa geri yükleme noktasına gitmeyi dene düzgün çalıştığı anda ki var olan.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
ya bende wifi ile bağanamıyorum , döndük yine kabloluya ama windows 8.1'de de vardı sorun nasıl çözerim

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160

Grundig 1Z6-GNB1540A1B8

aynen sitesinde dahil hiçbiryerde yok normalde böyle birşey olması gerekir uygulamanın;
JSidbm4.png

hotkey osd driver diye bir uygulama gibi birşey eğer driver cd si varsa elinde şuan bilgisayarında kurulu olan hotkey uygulamasını kaldırıp cd den bir daha kurulum yapsan düzelebilir bu uygulamanın alternatifleri var mı bilmiyorum.

windows 10 da var mı bilmiyorum ama mobility center'i açarak wifiyi açıp kapatabilirsiniz.Sadece fn tuşu çalışmayıp wifisi kapananlar için bir çözüm diğer driver problemleri gibi sorunlar için çözüm değil tabiki konunun altında başka wifi problemi yaşayanlar var hepsi aynı sorundan olmayabilir.
ufemFD9.png

Mathers

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dediğin gibi saçma, bende ne olduğunu anlamadım, belki zamanla bu sorun içinde bi güncelleme birşey yayınlanır.
Sen aygıt yöneticisinden wi fi sürücüsünü kaldırıp sonra o driver la ilgili windows altında kalan dosyaları da temizleyip yeniden başlatıp tekrar kur dediğim gibi.
Olmazsa bende açık değildi sende açıksa geri yükleme noktasına gitmeyi dene düzgün çalıştığı anda ki var olan.

Belki bir çare olur diye Ayarlar'dan dosyaları saklayarak sıfırlama yapmıştım , yedekleri silmiş :cursing:

aynen sitesinde dahil hiçbiryerde yok normalde böyle birşey olması gerekir uygulamanın;
JSidbm4.png

hotkey osd driver diye bir uygulama gibi birşey eğer driver cd si varsa elinde şuan bilgisayarında kurulu olan hotkey uygulamasını kaldırıp cd den bir daha kurulum yapsan düzelebilir bu uygulamanın alternatifleri var mı bilmiyorum.

windows 10 da var mı bilmiyorum ama mobility center'i açarak wifiyi açıp kapatabilirsiniz.Sadece fn tuşu çalışmayıp wifisi kapananlar için bir çözüm diğer driver problemleri gibi sorunlar için çözüm değil tabiki konunun altında başka wifi problemi yaşayanlar var hepsi aynı sorundan olmayabilir.
ufemFD9.png

Mobility Center'da WiFi'yle ilgili seçenek bile yok.

Mathers

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tüm çözümler tükendi sanırım.

Mathers

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çözmeyi başardım; W8.1'e geri dönerek. Maalesef hiçbir etki işe yaramadı. Durumu benle aynı olan varsa 8.1'e dönebilir :closedeyes: Konu kilitlenebilir.

ctunc66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çözmeyi başardım; W8.1'e geri dönerek. Maalesef hiçbir etki işe yaramadı. Durumu benle aynı olan varsa 8.1'e dönebilir :closedeyes: Konu kilitlenebilir.
Sağlık olsun, ben nasıl olduysa çözdüm ama senin olmadı demek. Win10 güzel bi işletim sistemi olmuş, ilerde bu tür durumlar çözülür daha stabil bi işletim sistemi haline gelir. Sende yüklersin yine sorunsuz (:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba benim laptopum da Grundig marka dün windows 10 güncellemesi yaptım bugün fark ettim ki wifi yi açamıyorum ve fn tuşları da çalışmıyor. Bilgisayarın cdsinin üzerinde de Windows 7 içindir yazıyor o yüzden bu da çözmedi. Ne yapmaliyim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Drıverdan zıyade. Pasif kalmıstır Bıostan bıosa bakmayı denedınmı kı ?
onun harıcınde Sıfreyı degıstırıpte baglanmama sorununun Cevabınıda.
Kablosuz baglanti simgesine tiklayin, alt taraftaki Ag Ayarlarini tiklayin. Sol tarafta Wi-Fi seçili olmali, Wi-Fi Ayarlarini Yönet' e tiklayin. En altta Bilinen Aglari Yönet kisminda baglantiniza tilayin. Burada UNUT menüsü mevcuttur. buradan unut yaparak sıfre degıstırebılırsın :D

L

Lllll

SDN Okuru
Ya yemin ediyorum çıldırcam wifi simgesi bile yok köşede aradım bulamadım nasıl yapcaz bilmiyorum bilen birisi varsa açıklasın please

M

mvataf

SDN Okuru
Ben de geri yükledim. Bu kadar saçma bir güncelleme olamaz. Hatalı bizim üzerimizde deniyorlar sadece.

S

spygame

SDN Okuru
Win 8 de ve 10 da wifi sorunu driverlerini kurduğum halde donanımda kartı görüyor ama kablosuz yayınları gösterdiği yerde kablosuz kart yokmuş gibi menü açılmıyor.

W

Wifi açılmama

SDN Okuru
Arkadaşlar ben deneyerek çözdüm olayı photkeyi açıp uygulamasına tıklıyorsunuz yukarıda yönet yazan yerden uyum sorununu düzelt diyor kendi tamamlayıp çözüyor

B

byAdo

SDN Okuru
Windows 10 yükseltmesinden sonra aynı sorun bende de oluştu. Bende de Arçelik laptop var. Üç gün uğraştırdı ama nihayet çözdüm. Driver cd sinden otomatik yükleme yapıldığında photkey yüklenmiyor. Dolayısıyla driver cd takıp photkey sürücüsünü (Bendeki win7 idi) manuel yükleyin. İşe yaradı, bu cevabı wifi ile yazdım. İyi günler.