Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Arkadaşlar saat 3.10 itibariyle 5dk aralıklarla Diyarbakırdan F-16'lar havalandı.4adet uçak havalanmış ne yöne gitti belli değilmiş.Sonumuz hayrolsun.Amaçları belli Türkiye'yi savaşa sokmak.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Forumda bir arkadaş çatışma sesleri duymuş (ben onun yalancısıyım) Ayrıca tam şuan NTV'den patlama sesleri duyulduğu söyleniyor.Uçak seslerinin ardından patlamalar duyulmuş üç tane patlama sesi duyulmuş.Şuanlık resmi bir açıklama yok.Kiliste patalama sesleri duyulmuş.(Arkadaşlar NTV canlı yayınından duyduklarımı yazıyorum.Yanlış anlamadıysam THK operasyon düzenliyor.Kiliste bomba sesleri duyulmuş.)

Yanlış anlamayın uçaklar patlamadı (hızlı yazdığım için yanlış yazmış olabilirim k.b. )

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
#Sava şaHayır her şekilde hayır. Bu konuyu burada tartışırsak birileri ban yer siyasete gider kapatalım en iyisi Hakkımızda hayırlısı ☺

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Tartışmak için yazmadım zaten elbette savaşa hayır.Çok hızlı gelişti herşey zaten resmi açıklama yok ama gidiş iyi gözükmüyor.Bu seferde ışid cevap verir işler yavaş yavaş kötüye gider gibime geliyor (inşAllah böyle bir şey olmaz ama bu aralar herkes kenara parasını koysun ,biraz dikkatli olsun zor günler geçiriyoruz.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Tartışmak için yazmadım zaten elbette savaşa hayır.Çok hızlı gelişti herşey zaten resmi açıklama yok ama gidiş iyi gözükmüyor.Bu seferde ışid cevap verir işler yavaş yavaş kötüye gider gibime geliyor (inşAllah böyle bir şey olmaz ama bu aralar herkes kenara parasını koysun ,biraz dikkatli olsun zor günler geçiriyoruz.

Savaşa evet, kaşınanlar varsa kaşınması lazım. Yarın yada 1 yıl sonra tekrar saldırmayacaklarını nereden bilicez? en iyisi kökünü kazımak zaten yüzlercesi havaya uçmuş şu saatten sonra durmaz. Umarım kimseyi kaybetmeyiz...

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Keşke kenara koyacak paramız da olsa [emoji23]

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Keşke kenara koyacak paramız da olsa [emoji23]
şaka maka gerçekten fiyatlar artabilir.Bu işlerin şakası yok bence her zaman en kötüsünü düşünmeliyiz.Şöyle örnek vereyim restorantta oturuyorsun yan masada kavga çıktı.Elbet o kavga senin üstüne sıçrar , onlar boğuşurken aradan biri yumruğu sana sallar , hoppala sende kavgaya karışmışsın.Hiç belli olmaz gerçektende .Ciddi anlamda korkuyorum

Savaşa evet, kaşınanlar varsa kaşınması lazım. Yarın yada 1 yıl sonra tekrar saldırmayacaklarını nereden bilicez? en iyisi kökünü kazımak zaten yüzlercesi havaya uçmuş şu saatten sonra durmaz. Umarım kimseyi kaybetmeyiz...
Tabikide bize zarar verenlere öylece bakacak değiliz.Ama hurrra savaşa girecekte değiliz.İnsansız hava uçaklarıyla vs. kara harekatı başlarsa asıl sıkıntı o zaman olur.Umarım öyle bir şey olmaz.Kaldı ki ışidden önce PKK var onun için neden hala bir şey yapılmadı soru işareti

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
şaka maka gerçekten fiyatlar artabilir.Bu işlerin şakası yok bence her zaman en kötüsünü düşünmeliyiz.Şöyle örnek vereyim restorantta oturuyorsun yan masada kavga çıktı.Elbet o kavga senin üstüne sıçrar , onlar boğuşurken aradan biri yumruğu sana sallar , hoppala sende kavgaya karışmışsın.Hiç belli olmaz gerçektende .Ciddi anlamda korkuyorum

Tabikide bize zarar verenlere öylece bakacak değiliz.Ama hurrra savaşa girecekte değiliz.İnsansız hava uçaklarıyla vs. kara harekatı başlarsa asıl sıkıntı o zaman olur.Umarım öyle bir şey olmaz.Kaldı ki ışidden önce PKK var onun için neden hala bir şey yapılmadı soru işareti
Dünyanın en iyi askerleri ve pilotları bizde. Neden insansız hava uçakları olsun ki? :D en iyi pilotlarımızı yollasınlar. Anladım demek istediğini, can kaybını önlemek için diyorsun fakat en iyi olduğumuzu unutuyorsun :D öyle kolay kolay indiremezler uçaklarımızı :)

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Söylenenlere göre pkk'nın aktifleştiği günlerde pkk'ya da göz dağı vermek istiyormuş.Biraz da bu yüzden bu operasyon gerçekleşmiş.Işid'in de zaten Türkiye ile savaş planı yok gibi bir şey anladım.Yeni bir cephe açmak istemiyorlarmış.Bakalım gün içinde bazı şeyler netleşir.

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
[MENTION=105823]bt38[/MENTION] Çok haklı klavye ile vatan kurtarılmıyor kusura bakılmasın. Ama ülkücü arkadaşlar bunu hep yapıyor siz gidin birde oradaki askere veya anasına sorun savaş olsun mu diye haydi huzurlu kansız sabahlara iyi geceler.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Tekirdağ/Çorlu'da Deprem oldu , gayet hissedilir bir şekilde.

Bu gecede amma aksiyonlu arkadaş :blush:

2015.07.24 05:39:42 /4.8 / KOCADERE-ECEABAT (CANAKKALE)

2015.07.24 04:26:00 / 4.4 / KOCADERE-ECEABAT (CANAKKALE)

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Tekirdağ/Çorlu'da Deprem oldu , gayet hissedilir bir şekilde.

Bu gecede amma aksiyonlu arkadaş :blush:

2015.07.24 05:39:42 /4.8 / KOCADERE-ECEABAT (CANAKKALE)

2015.07.24 04:26:00 / 4.4 / KOCADERE-ECEABAT (CANAKKALE)

Arkadaş şu bir hafta çok aksiyonluyuz sonumuz hayrola

[MENTION=261339]Meridian[/MENTION] yerleştirme sonuçları açıklanmış sen nereyi kazandın?

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Günaydın SDN ahalisi.

PYWhGIWh.jpg

Bu arada Depremi hissettim ; Eceabat/Seddulbahir mevkindeyim :D

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
[MENTION=105823]bt38[/MENTION] Çok haklı klavye ile vatan kurtarılmıyor kusura bakılmasın. Ama ülkücü arkadaşlar bunu hep yapıyor siz gidin birde oradaki askere veya anasına sorun savaş olsun mu diye haydi huzurlu kansız sabahlara iyi geceler.

Klavye amacında kullanılırsa kurtarır.:) devir teknoloji ve yazılım devri. Uçak yaparsın 25 milyon$. Yazılımını KLAVYE Kullanıp yazılımını yaparsın 100 milyon$ kazanırsınız :). Ama burada ki kullanım gereksiz. O konuda ikinizde haklisiniz.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Ayvalık tostu derim susarım. Tabi Ayvalık'ta yenir :mrgreen:

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Millet sabah sabah tost yiyor keyfine bakiyor ben hala oturmus uykulu uykulu ne tikinsam da karnimi doyursam diyorum :D

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Bozcaada demişken, 2 gün önce oradaydım ; plajdan foto da atayım. Plajda telefonu çıkarıp çekmedim çünkü her yer daracık bikinili turist doluydu :D

RBPwsWQh.jpg

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Arkadaşlar merak ettim girdim birdaha foruma mobil mi değişti birtek ?

Arkadaşlar merak ettim girdim birdaha foruma mobil mi değişti birtek ?

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
[MENTION=449473]Can-K.[/MENTION] Nasıl yani?

[MENTION=463723]Aden[/MENTION] hoşgeldin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...