S6 edge on kamera mor nokta

brkarc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başlıktan da anlaşıldığı üzere telefonumun ön kamerasında son 3 gündür mor bir nokta çıktı. Samsung u aradım tabiiki klasik samsung teknik servise yönlendirdi 15 20 gün bekleme süresi falan fişman .. Daha önce bu sorun başına gelen ve bir sonuç alan varmıdır ya da ne bilim kendi kendine geçme gibi bir durum söz konusu olabilir mi ? Yoksa öpe öpe 20 gün telefona bye mı dicez ?

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
20 gün mü ben Samsunga sayısız kez servise telefon vermişimdir en fazla 3 gün sonra cevap aldım

brkarc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
444 77 11 i aradigimda aldigim cvp 20 gun ..

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Başlıktan da anlaşıldığı üzere telefonumun ön kamerasında son 3 gündür mor bir nokta çıktı. Samsung u aradım tabiiki klasik samsung teknik servise yönlendirdi 15 20 gün bekleme süresi falan fişman .. Daha önce bu sorun başına gelen ve bir sonuç alan varmıdır ya da ne bilim kendi kendine geçme gibi bir durum söz konusu olabilir mi ? Yoksa öpe öpe 20 gün telefona bye mı dicez ?
maxımum 20 gün ben verdim 12 günde aldım s4 ü tabi benim değişim oldu eger donanımsalsa tamire gider değilse yazılım atılır tamirde 15 ila 20 gün arası kalabilir yazılımsalsa 2 günde hallolur...

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Cihazin ön kamerasi hatali. Bu sorunu yasayan bircok S6 Edge kullanicisi var. Ya cihazi degistirirler ya da ön kamerayi.

brkarc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öpe öpe teknik servise vericeksin kısmını benimse diyorsunuz ):

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bendede aynı sorun var güncelleme ile falan çözülmez değil mi teknik servise yolladığımız zaman müşteri hatası diyebilirler mi ?