AKK'na karşı büyük etkinlik

MehmetA097

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Büyük Etkinlik Zamanı!

Dostlarım,
Bugün bizler afişlerimizi ve faks metinlerimizi hazırladık, sabahlara kadar uğraşmamız sonucu bu ürünler ortaya çıktı ve sizlerden hiç olmadığı kadar şimdi destek istiyoruz.
Alttaki bağlantılardan AFİŞ resim indirme bağlantısını ve FAKS metin belgesini vereceğim sizlere. Bu sefer online bir şey yapmayacağız; sokağa inip gerekeni yapacağız!

Yapılacak şey basit,
Adım 1: Afiş dosyasını indirin ve kırtasiye'ye gidin. İstediğiniz boyutta çıkarmasını söyleyin ve 3-4 tane alıp sokağınızın görünür bir köşesine asın. (Astığınızın fotoğrafını çekip ya yorum olarak ya da mesaj olarak bizlere atarsanız paylaşabiliriz pek tabii)

Adım 2: Aynı kırtasiyeden çıkmadan önce FAKS metnini BTK'ye gönderin!
İstanbul (312) 294 71 45
Ankara (0312) 294 75 00 (İkisinden birisi farketmez)

*İndirme Bağlantıları:
Afişler için:*https://yadi.sk/d/lbnzGlSThwtWS
Faks metin belgesi için:*https://yadi.sk/i/AEpJC0Mthwrv8

Bu etkinliğe katılımınız çok önemli arkadaşlar lütfen duyarsız kalmayın hem sokakta ki insanların desteğini alalım hem de BTK'nın ofislerine faks yağdıralım!

ALINTIDIR

MehmetA097

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Konu Gunceldir. Desteginizi eksik etmeyin.

Robinson Crusoe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
50.000 kişiyle AKK 1 megabit'ten, 3 megabit'e yükseltildi fakat 170.000 imza var ve bir şey yapılamıyor. Millet 17 yaşındaki çocuğun aklına uyup saçma sapan işler yapıyor. Yok afiş bastırın vs. Boş işler geçiniz.

Bu arada belirteyim gidipte afiş vs asmayın yakalanırsanız 3.000 liraya kadar para cezası var.
Afiş Asma Kabahati - Hukuki İncelemeler Kütüphanesi

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Niye Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi. uzantısı? Düzgün bir link koymak çok zor herhalde.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
o istatistigi saglamak icin kac kisi girmis bakmis reklam deil bu kampanyayi baslatan arkadas kendi cebinden masraf yapiyor. Bir kulp takacaginjza az da destek verseniz.
ya dostum ölçmek istiyorsan çeşitli depolama alanları var oradan kaç indirme görürdün.
bence olmamış bu yaptığın.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
o istatistigi saglamak icin kac kisi girmis bakmis reklam deil bu kampanyayi baslatan arkadas kendi cebinden masraf yapiyor. Bir kulp takacaginjza az da destek verseniz.

Üslubunu beğenmedim. Zaten akk etkinligi forumda var. Kimin destek verip vermediğini bilmeden konuşmamalısınız. Önyargılı olmazmalısın.

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Yahu kardeşim siz bizi haydut mu sanıyorsunuz ? İsterseniz BTK binasınıda ateşe verin.

İnsanlar biraz daha internet için sokaklarda çapulcu gibi afiş asıp duvarları mı kirletecekler ? Yok artık.İşleri daha çok yanlışa sarıyorsunuz.İmza kampanyanızı yaptınız , verdiniz dilekçeyi cevap geldi mi hayır.Daha neyin uğraşı bu , demekki adamlar yapmayacak ki size evet demediler.Keşke böyle bir kampanya olmasa.Çok rahatsız edici bir duruma bindi bu.

Bu kampanya da istenilen şudur : Ben hergün LOL oynayacağım , Steamden oyun indireceğim , Twitch'te yayın izleyeceğim ama kotam hiç bitmeyecek.Aslında insanlar tasarrufu öğrenseler çok güzel olacak...

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Yahu kardeşim siz bizi haydut mu sanıyorsunuz ? İsterseniz BTK binasınıda ateşe verin.

İnsanlar biraz daha internet için sokaklarda çapulcu gibi afiş asıp duvarları mı kirletecekler ? Yok artık.İşleri daha çok yanlışa sarıyorsunuz.İmza kampanyanızı yaptınız , verdiniz dilekçeyi cevap geldi mi hayır.Daha neyin uğraşı bu , demekki adamlar yapmayacak ki size evet demediler.Keşke böyle bir kampanya olmasa.Çok rahatsız edici bir duruma bindi bu.

Bu kampanya da istenilen şudur : Ben hergün LOL oynayacağım , Steamden oyun indireceğim , Twitch'te yayın izleyeceğim ama kotam hiç bitmeyecek.Aslında insanlar tasarrufu öğrenseler çok güzel olacak...

Bir yerde haklılar bir yerde haksız. Bulgaristan'da Sınırsız akk siz. internet 8 mbps ye kadar 15 TL ye ki denk geliyordu öyle hatirliyorum. Burda fahiş fiyatlar yani bu akk kalkması yerine 3 mbps olan hızın en az 5-6 ya çıkarılması daha cazip gelecektir. Fazlasını yapmazlar. Ama 4g yayılmaya başlayınca birseyler olabilir.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Bir yerde haklılar bir yerde haksız. Bulgaristan'da Sınırsız akk siz. internet 8 mbps ye kadar 15 TL ye ki denk geliyordu öyle hatirliyorum. Burda fahiş fiyatlar yani bu akk kalkması yerine 3 mbps olan hızın en az 5-6 ya çıkarılması daha cazip gelecektir. Fazlasını yapmazlar. Ama 4g yayılmaya başlayınca birseyler olabilir.

BG'de internet ucuz, akk yok. Orada maaşlar çok az çünkü o yüzden. Biz 1000tl alıyoruz asgari 60-80tl fatura ödüyoruz internete.
Orada 400-500 Leva maaş alıyorlar 10-15 ödüyorlar.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Bunun tasarrufla bir alakasi yok. Millet her ay sonu catir catir internet faturasi ödüyor, ama gel gör ki anlasmada yazan hizi alabilen pek az kullanici var.

Bizim millet alismis kendini ezdirmeye, her denilene eyvallah cekmeye, boyun egmeye. Dünyanin neredeyse hicbir yerinde böyle kazik fiyatlara düsük hiz göremezsiniz.

Esek olursan semer vuran cok olur diye bir atasözü var. Hicbir Allahin kulu cikip demiyor ki, kardesim her ay sözlesmede yazan fiyati takir takir ödüyoruz peki neden söz verdiginiz hizi vermiyorsunuz?

Isyan yok abi isyan, bir tek benim mücadelemle olmaz ki :)

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
@Vikings işi özetledi bile.

Bu yaptıkları vandallık.Bir imza kampanyası var diye kendilerini aktivist sanıyorlar.Bu protesto edilecek bir şey , ama isyan edilecek bir durum değil.Sokaklara çıkıp bağırmak , afiş asmak , grafiti yapmak vs. bunlar vandallıktır.Böyle ses duyuracaksan anca şiddet ile hesap soran bir nesil olduğunu duyurursun.

Ülkemizde hala çoğu evde Tek Yönlü hizmet kullanılıyor , acaba kaç kişi biliyor bu hizmet türünü şu kampanya fanatiklerinden ? İnternetten baksınlar bilmeyenler.Anlarlar ozaman.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Sokaklara çıkıp bağırmak , afiş asmak , grafiti yapmak vs. bunlar vandallıktır.Böyle ses duyuracaksan anca şiddet ile hesap soran bir nesil olduğunu duyurursun.

Böyle seyleri desteklemiyorum zaten. Isyan olayini hemen vandalliga baglamayin.

Afis asanlardan, olmadik yere grafiti yapanlardan en cok ben nefret ediyorum belki de.

Ayrica o sözün gora filminden bir replik oldugunu hatirlatmak isterim. Kücük bir espiriydi sadece.

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Böyle seyleri desteklemiyorum zaten. Isyan olayini hemen vandalliga baglamayin.

Afis asanlardan, olmadik yere grafiti yapanlardan en cok ben nefret ediyorum belki de.

Bu isyandan vandallığa çıktı artık.BTK'ya sürekli ardı ardına faks yollamak , sokaklara izinsiz afiş asmak protesto mu ?

Vandallık demek yakıp yıkmak demek değil ; bir hedef yolunda ilerlerken yol boyunca ses duyurmak adına , bir toplumun malına veya canına kasten zarar verme davranışıdır.İzinsiz afiş asmak , insanlara zorla bir isteği yaptırmak , kafa şişirmekte en basit örnekten vandallıktır.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Beyler çok güzel bir laf vardır bilirmisiniz? (krdş türkiye bura ne beklion) benim Türkiyeden bir beklentim yok yani :D o yüzden akk'nın kalkması hayal...

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Eğer interneti doğru kullanmayı öğrenirsek bu sorunu bir nebzede olsun yok edebiliriz.Ama yok , illaki her streamer'ın videolarını izleyeceğiz.O oyunu indireceğiz , Lol'e patch yükleyeceğiz , biraz daha az ping alalım diye elimizden geleni yapacağız.Bunlar engel işte.
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] ayıptır sorması Facebook grubuna da üyemisin ? :mrgreen:

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
Daha başlık yazımı yanlış,Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi. var,neyin konusu bu birader. Akk kısaltmadır, akk'ye karşı büyük etkinlik yazmalıydın en başta, akk'ya akk'na yanlış, akk akeke diye okunur.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
BG'de internet ucuz, akk yok. Orada maaşlar çok az çünkü o yüzden. Biz 1000tl alıyoruz asgari 60-80tl fatura ödüyoruz internete.
Orada 400-500 Leva maaş alıyorlar 10-15 ödüyorlar.

1000 TL ? Net Asgari ücretten hesaplama yapalım. Ayrıca fiyatlandırma çok yüksek. Türksat 4 uydusu ile fiyatların ucuzlayacağı duyuruldu hatta tahahut vermeyin v.s haberleri yapıldı. Ama sonuç yok ortada.

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Uydunet gayet ucuz bence.Ben çok memnunum.Verilen hızın daha fazlası bile hatta.Net 10 Mbps internetim var , 1.2 Mb ile indirdiğimi gördüm.50GB kotam var üstüne üstlük.Televizyonumuzda dahil ben buna sadece 49 TL veriyorum.

Bence afişler falan asılacağına babaların yakalarına yapışıp TTNet ve Türk Telekom hattından vazgeçip Türksat dükkanlarına uğranmalı.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Uydunet gayet ucuz bence.Ben çok memnunum.Verilen hızın daha fazlası bile hatta.Net 10 Mbps internetim var , 1.2 Mb ile indirdiğimi gördüm.50GB kotam var üstüne üstlük.Televizyonumuzda dahil ben buna sadece 49 TL veriyorum.

Bence afişler falan asılacağına babaların yakalarına yapışıp TTNet ve Türk Telekom hattından vazgeçip Türksat dükkanlarına uğranmalı.

Uydunet sınırsız 39 TL ödeyen arkadasım vardı. Uydunet alt yapısı yok ki geçemedik zamanında.

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Gelin geçin ozaman abi.Fırtına gibi internetim var.

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
bende de superonline var kurusu kurusuna hak ediyor parasını.. 12-13 mbit indirme hızları var.. tek sıkıntı altyapı burada..

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
[MENTION=449473]Can-K.[/MENTION] Uydunet her yerde yok o mesela bizim buralarda hiç şubesi yok.

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Zaten Uydunet diye bir şube yokki , Türksat var.Türksat'da yoksa nerede yaşıyorsun ki ?

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
İstanbul dışında hiç bir ilçede yok diye biliyorum ben.

Merkezde vardır , bulursan bir git mutlaka.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876

Merkezde olsa bile sırf ucuz diye 45 Km yol çekemem. Arıza çıksa zor ilgilenirler illa şubeyi gidip basacam mı. Ttnet 75 Gb kullanırım daha iyi.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278

İstanbul Büyükçekmece 1000 konutluk sitede yok. Superonline ve diğer fiber servisler var ancak uydunet malesef.