Battlelog Plugin Hatası

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Arkadaşlar yaklaşık 2-3 aydır bf4 oynamıyordum. Bugün mail geldi bf'den oyuna geri çağırdılar beni, oyunda yüklüydü zaten. Siteye girdiğimde bu hatayı almaktayım:

Plugin sürümü ile ilgili bir hata alıyorum, desteklemiyor falan diyor. Ne yapmam gerekiyor acaba?

Hesabıma giriş yaptığımda sağ üst koşede indirmem gereken plugin'i gösteriyor, indirip kuruyorum fakat tekrar indirmemi söylüyor. Kısaca plugin çalışmıyor sanırım.

3 Kere kurdum ama hala böyle diyor:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Daha fazla bilgi dediğimde buraya yönlendiriyor: https://support.google.com/chrome/answer/6213033 NPAPI denilen zımbırtıyı aktifleştirdim ama yinede aynı hatayı alıyorum.

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Şimdi google NPAPI'yi bırakıyor, şimdilik NPAPI aktifleştirilebiliyor, ama ileride bu da mümkün olmayacak. Zaten bu yüzden ileride Chrome üzerinden Java da çalışmayacak.

Ama mesele o değil. NPAPI'yi aktif hale getir, sonra Chrome'u kapat aç, sonra tekrardan bu plug-in'i yükle, Chrome'u tekrar kapat aç. Düzelmesi gerekir.

Arada bilgisayar restartı da gerekebilir. Chrome yerine Firefox da kullanmayı deneyebilirsin bu NPAPI problemi ile bağlantılı olarak.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Şimdi google NPAPI'yi bırakıyor, şimdilik NPAPI aktifleştirilebiliyor, ama ileride bu da mümkün olmayacak. Zaten bu yüzden ileride Chrome üzerinden Java da çalışmayacak.

Ama mesele o değil. NPAPI'yi aktif hale getir, sonra Chrome'u kapat aç, sonra tekrardan bu plug-in'i yükle, Chrome'u tekrar kapat aç. Düzelmesi gerekir.

Arada bilgisayar restartı da gerekebilir. Chrome yerine Firefox da kullanmayı deneyebilirsin bu NPAPI problemi ile bağlantılı olarak.

Firefox ile kullanıyım ben en iyisi, teşekkürler o zaman. Firefox iniyor...