LG G4 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vikings
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

omerk026

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ses kisma ve güç tusuyla

Umarım bi guncelleme gelirde duzeltirler. Tel kilit modunda bile sarj yiyor su google yuzunden. Ekrani actigin an 3g dede wifi dede maksimum 2 -3 dk da %1 dusuyor. Teli bi imkanim oldugumda garantiye gonderip rahatlicam
Sizin uyku modunda şarj yeme dediğiniz normal uyku modunda telefonun interneti açık olmaz 3G açıkken 12 saatte %9 şarj yemesi normaldir sonuçta bildirim geliyor uygulamalar arkadan çalışıyor kullanmasan da. Telefonunuz sıkıntılı olabilir ama uyku modu sıkıntılı değil.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
[MENTION=375409]sagyurek[/MENTION] G4, g2 ve g3'den daha iyi bir telefon. Sizin telefonunuz arızalı. Benim durum çubuğu aşağıya inmediği için ve oyunlarda AA gibi Candy crus saga gibi oyunlarda donma yaşadığımdan servise yolladım iade kabul edildi yeni cihaz bayramdan sonra geliyor.

Telefonumu tamir eden teknik servisçi elemanla konuştum her markanın 10 telefonunun 1-2 tanesinde bu sorunlar oluyor dedi.

Sizin cihazı ben tamir ettim zaten sorunlu olmasaydı iade'yi kabul etmezdim dedi.

Kısaca lg'ye özel değiller her telefon sıkıntılı. Benim grubum var 7500 civarı, 15 bini geçmiş g2 sayfam var her gün görmediğim sorun kalmıyor, herkes yorum yağdırıyor.

G2'de çok sorunlu cihaz ama bir çoğu yazılımla düzeltildi bir çoğu üretim hatası.

Yani her markanın ve modelin sorunlu telefonları mutlaka vardır.

Arkadaşlar şu google hizmetleri çok yiyor. %6 ila %10 arası şarj tüketiyor sanırım ondan kaynaklanıyor şarj'ın kötü olması.

G2'ye kitkat geldiğinde bluetooth açık olmasa bile açık olarak gözüküyordu %5 %8 şarj tüketiyordu. Sonra lg güncelleme ile düzeltmişti.

Buda aynı hesap işte.
Anlamiyorlar ki G4 teki tek kusur 4000 mah batarya olmamasi oda LG ye yakismadigi icin s808 kullanmasi filanda hata deil 810 dan daha hizli calisiyo isinmada.

medu07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar bişey soracaktım benim şarjım 3 saatten önce dolmuyor ve telefon ısınıyor öyle ekstra uygulamalarda yok ama sizde de karşılaşılan bir problem mi bu ? Ne kadarda şarjı %5'ten yüzde %100'e doluyor.

fkeskin1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bişey soracaktım benim şarjım 3 saatten önce dolmuyor ve telefon ısınıyor öyle ekstra uygulamalarda yok ama sizde de karşılaşılan bir problem mi bu ? Ne kadarda şarjı %5'ten yüzde %100'e doluyor.

Ben denedim tam 120 dk da sarj oluyor. Isınma bendede var. Ekranın ust tarafı ısınıyor. Sarjida pek iyi gitmiyor imkan buldugumda garantiye vercem

Sizin uyku modunda şarj yeme dediğiniz normal uyku modunda telefonun interneti açık olmaz 3G açıkken 12 saatte %9 şarj yemesi normaldir sonuçta bildirim geliyor uygulamalar arkadan çalışıyor kullanmasan da. Telefonunuz sıkıntılı olabilir ama uyku modu sıkıntılı değil.
Bnm eski tel z3 te hersey acikken yatip kalktigimda %3 4 sarj gidiyordu. Stamina modu iyiydi g4te pil optimizasyonu kötü bi z3 kadar degil.

medu07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben denedim tam 120 dk da sarj oluyor. Isınma bendede var. Ekranın ust tarafı ısınıyor. Sarjida pek iyi gitmiyor imkan buldugumda garantiye vercem

ben verdin garantiye başka bi sorundan dolayı yenisi geldi ama bununda şarjı problemli gene 20 gün beklicez yenisini sanırım.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Beyler g4 nasıl telefon güzelmi g3 ile aynımı alan kişiden yorum alabilirmiyim 1. el den dinlemek istiyorum.

AkkayaAtakan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
G3ten iyi ana ahim sahim bi fark yok zaten olmasi sacma olurdu. Sarj suresi disinda hicbir sıkıntı yok canavar gibi telefon :)

justasecond

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

Bnm eski tel z3 te hersey acikken yatip kalktigimda %3 4 sarj gidiyordu. Stamina modu iyiydi g4te pil optimizasyonu kötü bi z3 kadar degil.
g4 PİL KONUSUNDA Z3 ün yanına bile yaklaşamaz..

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
G4 ün pil konusunda bir iddası yok zaten günlerdir aynı şey konuşuluyor G4 kamera ve ekran rakiplerinden iyi pil benim için önemli diyosan almayın kardeşim.

sagyurek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
G4 ün pil konusunda bir iddası yok zaten günlerdir aynı şey konuşuluyor G4 kamera ve ekran rakiplerinden iyi pil benim için önemli diyosan almayın kardeşim.
kardeşim almayın demek senin her şeyi kabulleneceğin anlamına geliyo bizim gelmiyo demekki pilsiz bir telefonun kamerası 40 mp olsa kaç yazar burası g4 kullanıcılar kulubü tabiki millet her şeyi paylaşacak

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
kardeşim almayın demek senin her şeyi kabulleneceğin anlamına geliyo bizim gelmiyo demekki pilsiz bir telefonun kamerası 40 mp olsa kaç yazar burası g4 kullanıcılar kulubü tabiki millet her şeyi paylaşacak
Paylaşmayın demiyorum defalarca kez denildi zaten iyi bir pil isteyen G4 almasın diyorum bu kadar basit.Pili çok kötü de değil iyi de değil almadan önce önceliklerinizi belirleyip ona göre karar verin sonra pişman olmayın.

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Anlamiyorlar ki G4 teki tek kusur 4000 mah batarya olmamasi oda LG ye yakismadigi icin s808 kullanmasi filanda hata deil 810 dan daha hizli calisiyo isinmada.
Eğer pil 4000 olsaydı bu seferde şarj dolum süresi uzar ve telefon daha kalın olurdu 2k ekrana 4000 gerekli ama bunu yaparken getireceği olumsuzluklara karşı önlem alıp bunu yapmasının daha iyi olduğunu düşünüyorum

omerk026

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Kardeşim Z3le niye kıyaslıyorsun telefonu arayüzü referans Androide yakın stamina modu iyi zaten şarjı da tabi ki iyi olacak ekranı ful hd 2k değil işlemcisi Bununki kadar güç de tüketmiyor sen zaten yepyeni telefonu Z3ü değiştirerek hata yapmışsın.

Ha bir de Z3 yavaş şarj oluyor bunu da göz önünde bulundur.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Eğer pil 4000 olsaydı bu seferde şarj dolum süresi uzar ve telefon daha kalın olurdu 2k ekrana 4000 gerekli ama bunu yaparken getireceği olumsuzluklara karşı önlem alıp bunu yapmasının daha iyi olduğunu düşünüyorum
Sahsen telefon kalinliginin onemi yok benim icin G4 e 3500 sıgardı en azindan sarj dolum sureside uzasin nolcak gece yatarken koyun iste 😄

omerk026

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sahsen telefon kalinliginin onemi yok benim icin G4 e 3500 sıgardı en azindan sarj dolum sureside uzasin nolcak gece yatarken koyun iste 😄
Bana gece yatarken yetmesi için 20 saat kullanımda en az 5-6 saat ekran süresi vermesi lazım 3g ile onu yapan telefon yok malesef.

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Çoğu kullanıcı için hanesine bi eksi getirirdi bence ayrıca telefonun şarjı her zaman yatarken bitmiyor kısacası 4000 için uğraşması lazım lg 'nin hemde çok

omerk026

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çoğu kullanıcı için hanesine bi eksi getirirdi bence ayrıca telefonun şarjı her zaman yatarken bitmiyor kısacası 4000 için uğraşması lazım lg 'nin hemde çok
LG nin hatası bu telefona 3000 koymak değil de milleti G2de 3000e alıştırmaktı. Tabiki o zaman kar yaptı ama şimdi de onun zararını görüyor. G2 nin şarjı uzun gidiyor. 5.2" Full HD ekranı var 800 de işlemcisi. G3 gitti 5.5" yaptı işlemci oc versiyonu 801 oldu 2k ekran koydu şarjının içine etti. Bir kere telefonu alan insan çıkan batarya değil büyük batarya istiyor bunu anlaması lazım. Ekran büyüyorsa batarya da büyüyecek. Ekran çözünürlüğü artıyorsa batarya büyüyecek. İşlemci güçleniyorsa batarya büyüyecek. E büyümedi işte o zaman şarj beklentisine girmeye gerek yok G2si olup G4 alan telefondan hiçbir şey beklemesin özellikler ortada batarya ortada şarj bekleyemez kimse.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
LG nin hatası bu telefona 3000 koymak değil de milleti G2de 3000e alıştırmaktı. Tabiki o zaman kar yaptı ama şimdi de onun zararını görüyor. G2 nin şarjı uzun gidiyor. 5.2" Full HD ekranı var 800 de işlemcisi. G3 gitti 5.5" yaptı işlemci oc versiyonu 801 oldu 2k ekran koydu şarjının içine etti. Bir kere telefonu alan insan çıkan batarya değil büyük batarya istiyor bunu anlaması lazım. Ekran büyüyorsa batarya da büyüyecek. Ekran çözünürlüğü artıyorsa batarya büyüyecek. İşlemci güçleniyorsa batarya büyüyecek. E büyümedi işte o zaman şarj beklentisine girmeye gerek yok G2si olup G4 alan telefondan hiçbir şey beklemesin özellikler ortada batarya ortada şarj bekleyemez kimse.
Mantıklı sarj haric telefonda kusur yok ama dedigin gibi G2 de 3000 koyan LG den G3 te 3300 filan bekleyenler bile vardi.

fkeskin1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim Z3le niye kıyaslıyorsun telefonu arayüzü referans Androide yakın stamina modu iyi zaten şarjı da tabi ki iyi olacak ekranı ful hd 2k değil işlemcisi Bununki kadar güç de tüketmiyor sen zaten yepyeni telefonu Z3ü değiştirerek hata yapmışsın.

Ha bir de Z3 yavaş şarj oluyor bunu da göz önünde bulundur.

Valla 1 saat gec doluyo ama g4 ten 5 6 saat toplam kullanımda rahat öndeydi z3. Z3 tede hicbi oyun kasmiyodu bunda da. 2K ekrana ne gerek var face inst twitterda 2k foto mu var yada 2k film mi izliyoruz netten yada sd karttan :). Lgnin en buyuk hatasi bos bos 2k koymasi. Bu arada z3ten g4e gecmemin nedeni telefonum degisim olmustu sifir kutu gelmisken iyi fiyata alici buldum sattim.

bu telefonu alan yogun kullanimda gunde 2 kez sarja katlanmasini bilsin .allahtan yanimda 6bin mah batarya tasıyorum artik. Sikinti olmayacak bundan sonra

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Valla 1 saat gec doluyo ama g4 ten 5 6 saat toplam kullanımda rahat öndeydi z3. Z3 tede hicbi oyun kasmiyodu bunda da. 2K ekrana ne gerek var face inst twitterda 2k foto mu var yada 2k film mi izliyoruz netten yada sd karttan :). Lgnin en buyuk hatasi bos bos 2k koymasi. Bu arada z3ten g4e gecmemin nedeni telefonum degisim olmustu sifir kutu gelmisken iyi fiyata alici buldum sattim.

bu telefonu alan yogun kullanimda gunde 2 kez sarja katlanmasini bilsin .allahtan yanimda 6bin mah batarya tasıyorum artik. Sikinti olmayacak bundan sonra

Menünü yollasana bi kardeşim...

sagyurek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar kamera sesini kapatabilen varmı aranızda ne yaptıysam kapanmıyo cevap verebilecek arkadaş varmı acaba ?

fkeskin1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Menünü yollasana bi kardeşim...

Teldeki uygulamalar bunlar
http://i.hizliresim.com/5k9npL.png
http://i.hizliresim.com/b28EQb.png
http://i.hizliresim.com/XoW32k.png
Ek olarak greenify yüklü
telefona gömülü olan bikaç uygulamayı sildim lg health quick memo remote call service voice mate ve quick remote fln bunlar mı ters teptirdi acaba

Arkadaslar bugun bi sorun kesfettim sizdede oylemi. Bnm fotolar sd karta gidiyor.pcde fotolara bakayim dedim cihaz dik konumdayken cektigim fotolar pcde yan yatmis gözüküyor.telin galerisinden fotoya baktigimda sorun yok foto dik konumda gozukuyor ama pcde yan gözüküyor.

ruyana

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekrandaki sarz gostergesini rakamsal olarak gorebilir miyim?bilen varsayardimci olabilir mi

yani ekranda gormek istiyorum

SeeYouLater

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaslar bugun bi sorun kesfettim sizdede oylemi. Bnm fotolar sd karta gidiyor.pcde fotolara bakayim dedim cihaz dik konumdayken cektigim fotolar pcde yan yatmis gözüküyor.telin galerisinden fotoya baktigimda sorun yok foto dik konumda gozukuyor ama pcde yan gözüküyor.
Döndürme kapalı olarak ama yatay çekmişsindir fotoları hocam bence ondandır

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Yapma be kötüymüş o kardeşim keşke tuşla direk kapatılsa veya başka bir şekilde

Ayarlar - genel - pil - durum cubugunda batarya oranı 😄

Teldeki uygulamalar bunlar
http://i.hizliresim.com/5k9npL.png
http://i.hizliresim.com/b28EQb.png
http://i.hizliresim.com/XoW32k.png
Ek olarak greenify yüklü
telefona gömülü olan bikaç uygulamayı sildim lg health quick memo remote call service voice mate ve quick remote fln bunlar mı ters teptirdi acaba

Tango ve Periscope dışında cihazı yoracak bir uygulama yok şuan için.Lg'nin uygulamaları cihaza hiç bir ağırlığı yok.Bende LG Health ve Google Fit daima açık.Hiç bir sıkıntısı olmadı.Remote Call ve Voice Mate Türkiye'de işe yaramıyor zaten.Ama Quick Remote candır.Şu resim olayına bebelerimi uyutup bakıcam, sonucu buraya yazarım ama bende böyle bir sıkıntı hiç olmadı diye hatırlıyorum.

Yapma be kötüymüş o kardeşim keşke tuşla direk kapatılsa veya başka bir şekilde

Ayarlar - genel - pil - durum cubugunda batarya oranı 😄

Döndürme kapalı olarak ama yatay çekmişsindir fotoları hocam bence ondandır

Aklımı okuyorsun, okuma :)
Bir de dik konumda resim çekerken "kamera işaretleri"ninde dik konumda olduğuna dikkat etmek lazım.Cihaz bazen yatay algılıyor olabilir.

fkeskin1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tango ve Periscope dışında cihazı yoracak bir uygulama yok şuan için.Lg'nin uygulamaları cihaza hiç bir ağırlığı yok.Bende LG Health ve Google Fit daima açık.Hiç bir sıkıntısı olmadı.Remote Call ve Voice Mate Türkiye'de işe yaramıyor zaten.Ama Quick Remote candır.Şu resim olayına bebelerimi uyutup bakıcam, sonucu buraya yazarım ama bende böyle bir sıkıntı hiç olmadı diye hatırlıyorum.

Aklımı okuyorsun, okuma :)
Bir de dik konumda resim çekerken "kamera işaretleri"ninde dik konumda olduğuna dikkat etmek lazım.Cihaz bazen yatay algılıyor olabilir.

Fotolar dik ona dikkat etmistim zaten. Teldeki galeridede dikler ama pcden baktigimda dik cekilenler yana yatmis :)

Bide hakan hocam3g ile bi batarya deneyimini bize paylasabilirmisin. Gun boyu sosyal medya chorme falan dolan istatistigi atarmisin.