iPhone Garantiye yollama Hk.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] [MENTION=390518]Lazzz[/MENTION] hatırlar mısınız benim bir iPhone maceram vardı. İlk önce cihazı ard arda düşürmeyi başararak ekranda lekeler oluşmasını sağladım. Sonra telefon önerisi konusu açtım ama telefonumun garantisi olduğunu farkettim. Garantiye yollayacaktın ama alette jb vardı restore etmem lazımdı. Bugün restore ediyordum ama o da ne? İphone geri yüklenemedi hata kodu 14 diyor. Şu an sanırsam cihaz içindeki yazılım hasar aldı çünkü cihazı açmaya çalıştığımda recovery mod ekranı karşılıyor beni. Bariz lekelenmeler hala mevcut ben bu şekilde yollasam garantiye bir şey çakarlar mı? Yani jb yaptığımı ama restore edemediğimi anlarlar mı?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
@Vikings @Lazzz hatırlar mısınız benim bir iPhone maceram vardı. İlk önce cihazı ard arda düşürmeyi başararak ekranda lekeler oluşmasını sağladım. Sonra telefon önerisi konusu açtım ama telefonumun garantisi olduğunu farkettim. Garantiye yollayacaktın ama alette jb vardı restore etmem lazımdı. Bugün restore ediyordum ama o da ne? İphone geri yüklenemedi hata kodu 14 diyor. Şu an sanırsam cihaz içindeki yazılım hasar aldı çünkü cihazı açmaya çalıştığımda recovery mod ekranı karşılıyor beni. Bariz lekelenmeler hala mevcut ben bu şekilde yollasam garantiye bir şey çakarlar mı? Yani jb yaptığımı ama restore edemediğimi anlarlar mı?
Cihazın arkasındaki model numarası ve cihaz modelini yazarmısın ?

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Peki yarın deneyeyim

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
internet kafe pc'leri niye xp ki lanet olsun :hammer::hammer::hammer::hammer::hammer::hammer::hammer:

- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=390518]Lazzz[/MENTION] kafedeyim pc xp ve itunes desteği xp için kesilmiş

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Home + power ile cihazı kapat. Cihaza kabloyu tak hemen Bağlama bilgisayara Home tuşuna basili tutarken bilgisayara tak recovery (kurtarma) modunda algılanacaktır
Shift tuşuna basili tut geri yükle (restore) tıkla ve indirdiğin dosyayı göster. Ve birak itunes yüklesin.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Home + power ile cihazı kapat. Cihaza kabloyu tak hemen Bağlama bilgisayara Home tuşuna basili tutarken bilgisayara tak recovery (kurtarma) modunda algılanacaktır
Shift tuşuna basili tut geri yükle (restore) tıkla ve indirdiğin dosyayı göster. Ve birak itunes yüklesin.
2 gundur öyle yapıyorum zaten ve hala 14 hatası veriyor

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Ayni şeyi yukardan indirdiğin dosyayı göstermeden de senedin mi yanlış firmware inmiş Olmasın?

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Ayni şeyi yukardan indirdiğin dosyayı göstermeden de senedin mi yanlış firmware inmiş Olmasın?
Yukarıdaki ipsw yi denemedim kendi ipsw yi denedim yanlış olsa telefonunuzla uyuşmuyor derdi bi halt var ama. Sürekli 14 hatası veriyor

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Yukarıdaki ipsw yi denemedim kendi ipsw yi denedim yanlış olsa telefonunuzla uyuşmuyor derdi bi halt var ama. Sürekli 14 hatası veriyor
yukarıdaki verilen ipsw ile dener misin, uyumsuz olsa hiç yüklemez bir şey kaybetmezsin

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
cafeye veya sınırsız interneti olan bir yakınına git o linki indir usbye at öyle tekrar dene

Kafelerde bütün xp kurulu adamlar yazılımlarını değiştirmeye eriniyor yahu. Sınırsız da yok ki yakınlarda