LG G4 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vikings
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Hard reset attım hala aynı. Maksimum 2 dk da bir %1 düşüyor yani pişmanım g4 aldığıma ne biçim bataryası varmış. Normal 3g ile geziniyorum sadece indirme falan yok.
Bi önceki cihazım da garantiden gelmişti diye g4 aldım. Keşke note 4 alsaydım

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Valla zaten sarj istatistiginde de g4 en sonda. 25y0 mah s6 bile 3000 lik g4den daha iyi. Ah kafam ah kamerası ve deri kapağına yeltenip aldım. Isınıyor şarjı kötü ve yakinlastirinca foto netleme yapmiyor hem pcde hemde telin galerisinde.

Ayrıca telefonun ekranı açık kalınca maksimum 2dk da bir %1 düşüyor. Uyku modunda değil.

S6'nın kağıt üzerinde şarjı g4'den iyi olabilir fakat kullananların hepsi tam tersini söylüyorlar. İstediğiniz forumda araştırma yapabilirsiniz, özellikle xda.

Hard resetle ısınma ve şarj probleminiz düzelmemişse servise vericeksiniz diyorum.

Şarjı dakikada %1 düşen varmı? yani 100dakikada %0 olması lazım arkadaşlar.

Ahmt006

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Verus Crystal case kullanan var mı arkadaşlar?
Spigen crystal case ile arasında kaldım, verusun mikrofon kısmı kapalı görünüyor resimlerde o yüzden sıkıntı çıkarır mı acaba ?

fkeskin1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
S6'nın kağıt üzerinde şarjı g4'den iyi olabilir fakat kullananların hepsi tam tersini söylüyorlar. İstediğiniz forumda araştırma yapabilirsiniz, özellikle xda.

Hard resetle ısınma ve şarj probleminiz düzelmemişse servise vericeksiniz diyorum.

Şarjı dakikada %1 düşen varmı? yani 100dakikada %0 olması lazım arkadaşlar.
Ekran açıkken düşüyor yani işlem yapınca. Servise şu sıra veremem ancak kesinlikle vereceğim

ruyana

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefonları nereden aldınız bu konuda kullanıcılar tek post atarak sadece bunu yazsın yanına şarj sorunlu veya varsa stabil olmayan sorunlardan bahsetsin..

Örnek : Vatan -şarj sorunum var ...veya
Bimeks - ekran.led sorunu

Tabiki mağazalara ait hatalar olmayabilir getirilen serilerin birbirinden farklı olup olmadığını henüz bilmiyoruz insanların kafasında bir gorus belirir en azından.

HsynPksn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar plastik kasa olduğu için g4 tercih etmek istemiyorum ama genede g4 hakkında oyun , şarz internet hızı ve fotoğraf deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirm.(Mesela gta san. Max. settings te kasıyormu?)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
arkadaşlar plastik kasa olduğu için g4 tercih etmek istemiyorum ama genede g4 hakkında oyun , şarz internet hızı ve fotoğraf deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirm.(Mesela gta san. Max. settings te kasıyormu?)

Şarjı ile ilgili 2-3 sayfa gerilere doğuru okursanız bilgi alırsınız. Arayüz stabilitesinden bahsetmiyorum zaten. Hayır kasmıyor, youtube'a gta san max settings g4 yazınca videolar çıkıyor zaten.

Arkadaşlar telefonları nereden aldınız bu konuda kullanıcılar tek post atarak sadece bunu yazsın yanına şarj sorunlu veya varsa stabil olmayan sorunlardan bahsetsin..

Örnek : Vatan -şarj sorunum var ...veya
Bimeks - ekran.led sorunu

Tabiki mağazalara ait hatalar olmayabilir getirilen serilerin birbirinden farklı olup olmadığını henüz bilmiyoruz insanların kafasında bir gorus belirir en azından.

Turkcell'den aldım 2 adet g4, dokunmatik ekran problemi, her oyunda anormal kasma sorunu. Oyunlar olarak AA Candy crus saga gibi hepsinde kasıyor aşırı saçma.

Sorun satan yerde değil, ilk bir kaç parti ürünlerde bu tarz sorunlar hep oluyor lgde. G2-g3-g4 hepsinde oldu.

Bilgilendirdiğin için içim rahatladı, teşekkürler.

Rıca ederim, şimdi siz cihazı alıyormusunuz ben pek anlamadım olayı :P

SeeYouLater

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Hocam bendeki seri 505k yani ilk gelen part mı yoksa son gelen partlardan mı?

cgds1234

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar 1 hafta önce lg g4 aldım telefonun herşeyini beğendim fakat beni rahatsız eden bir konu var ekran zaman aşımı süresi ben ona baktığım sürece açık kalmasını istiyorum ayarlayamadım böyle bir sensörü yok mu yada ayarınımı yapamadım ?

SeeYouLater

Asistan
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar 1 hafta önce lg g4 aldım telefonun herşeyini beğendim fakat beni rahatsız eden bir konu var ekran zaman aşımı süresi ben ona baktığım sürece açık kalmasını istiyorum ayarlayamadım böyle bir sensörü yok mu yada ayarınımı yapamadım ?

Ben oyle bir sensor yok diye biliyorum hocam

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar sizlere bir sorum olacak ben g4 kullanicisiyim mesela bi uygulamadan ana ekrana donerken menu tuslari felan sonradan geliyo bi ciddi bi sorunmudur telefonun kasma alametimidir umarim anlamissinizdir

cgds1234

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
g2 de var o sensörden ekrana baktığımız sürece açık kalıyo akıllı yüz algılama

ClouT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar g4 almayı düşünüyorum fakat bazı merak ettiğim konular var. Sorularımı sormadan önce lütfen rica ediyorum g4'e sahip olmayanlar ya da 1-2 ay kullanmış olanlar yazmasın. Uzun süre tecrübe etmiş kullanıcıların yorumunu duymak istiyorum.

1. sorum bataryası. Gerçekten tam 1 gün gidiyor mu? Genelde bir akıllı telefonunuz varsa %100 le sabah çıkarız ve akşam %5 %6 ile eve döneriz bu tüm akıllı telefonların kaderi. Kötü olan ise eve geldiğimizde şarjın bitmiş olması. G4 bir günü atlatabiliyor mu? Yoksa yanımızda batarya taşımak zorunda mıyız?

2.sorum anten durumu, çekme kalitesi. Gerek SDN olsun gerek kullanıcı yorumlarında olsun her zaman 1 diş eksik çektiğini duydum. Garajda vb. 1 diş çeken yerlerde hiç çekmiyormuş, bu doğru mu?

3. sorum ses algılayıcısı. SDN videosunda Tolga'nın bir tespiti olan seste tizleşme gerçekten var mı? Bazı videoları g4 ile çekiyor ve sesler gerçekten normalden uzak ve tiz bir şekilde. Bunun etkisi telefon konuşmalarında, videolarda görülüyor mu?

Cevap verenlere teşekkür eder, yorumu görüpte "amaan uğraşamam" diyenlere teessüf ederim :glare:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefon çok akıcı g2 ve g3 ten sonra g4 çok daha iyi bi telefon oyun performansı gayet iyi ısınma problemi yok kasma donma takılma yok ben 5 saat ekran süresi alıyorum genelde 1 günü çıkartıyor

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Ayarlar - ekran - akıllı ekran.

Mateist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
238
1. sorum bataryası. Gerçekten tam 1 gün gidiyor mu? Genelde bir akıllı telefonunuz varsa %100 le sabah çıkarız ve akşam %5 %6 ile eve döneriz bu tüm akıllı telefonların kaderi. Kötü olan ise eve geldiğimizde şarjın bitmiş olması. G4 bir günü atlatabiliyor mu? Yoksa yanımızda batarya taşımak zorunda mıyız?

Bataryasının yoğun kullanımda bir günü çıkarabileceğini sanmıyorum.

SeeYouLater

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar g4 almayı düşünüyorum fakat bazı merak ettiğim konular var. Sorularımı sormadan önce lütfen rica ediyorum g4'e sahip olmayanlar ya da 1-2 ay kullanmış olanlar yazmasın. Uzun süre tecrübe etmiş kullanıcıların yorumunu duymak istiyorum.
Hocam telefon çıkalı 2 ay oldu :)

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
öyle bir seçenek yok ekran ayarlarında
c99a1f0134a7894d781dc97d9af21321.jpg

Mateist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
238
Sanmıyorum derken? LG kullanıcısı mısınız?

LG G3 32 GB kullanıyorum. G3 ilk çıktığında G2 ye yakın bir batarya performansı sunacak demişlerdi. G3 ün şarjı çabuk bitiyor bence. G4 te de durumun çok farklı olacağını sanmıyorum.

fkeskin1

Asistan
Reaksiyon puanı
0

2.sorum anten durumu, çekme kalitesi. Gerek SDN olsun gerek kullanıcı yorumlarında olsun her zaman 1 diş eksik çektiğini duydum. Garajda vb. 1 diş çeken yerlerde hiç çekmiyormuş, bu doğru mu?

3. sorum ses algılayıcısı. SDN videosunda Tolga'nın bir tespiti olan seste tizleşme gerçekten var mı? Bazı videoları g4 ile çekiyor ve sesler gerçekten normalden uzak ve tiz bir şekilde. Bunun etkisi telefon konuşmalarında, videolarda görülüyor mu?

Cevap verenlere teşekkür eder, yorumu görüpte "amaan uğraşamam" diyenlere teessüf ederim :glare:
Şarjı 3g ile iyi gitmiyor. Ekranı açtığın an sarj oluk gibi boşalıyor. 3 saat ekran süresi anca alıyorum.2dk da %1 düşüyor. Ekran otomatikte. Çekmeme sorunu yaşamadım. Videoda tiz ses sorununu bilmiyorum video çekmedim.sadece çekilen fotolara yakınlaştırma yapınca bozuluyor bu sorun var. Kamera ve tipi iyi ancak bende ısınma , yakınlaştırma sonucu bozulma ve sarj sorunu var

Arkadaşlar sizin sarjiniz nasıl gidiyor 3g ile ekran süresini yazın.sizinde ekran kilidini açtıktan sonra 2dk da bir %1 düşüyor mu batarya

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Arkadaşlar bugün şengüllerin teknik servisinle konuştum. Benim cihazımdan bahsettim, dedi ki zaten sizin cihazınızı ben test ettim ben onayladım değişimini dedi.

Peki dedim AA yada candy crus saga oynarken bile kasıyor dedim. O kasma değil yazılımsal sıkıntı dedi 10 cihazın 1 tanesinde bu tarz sorunlar oluyor dedi.

Aynı şekilde annemin g4'ü de yollayacam dedim, tamam yollayın onuda değiştirelim dediler.

Şarjı çok çabuk bitiyor g4'ün dedi teknik serviste konuştuğum adam, evet dedim bu neden böyle? vallaha bilmiyoruz fakat G2 ve G3 belli bir kaç güncelleme aldıktan sonra onlarında şarjları kötüye gitmeye başladı diye belirtti.

Yani şarj olayı arkadaşlar yazılımsal bir sorunmuş anlayacağınız üzere. Ya güncellemeler ile optimize edilecek yada böyle kalıcak ki kalıcağını sanmıyorum lg optimizasyon güncellemeleri yolluyor hep.

Her neyse adamla konuştuk falan uzun lafın kısası adam şöyle diyor teknoloji şans işi 10 üründen 1 2 tanesi devamlı sıkıntılı oluyor, bir tek sizin değil onlarca g4 var değişim bekliyor dedi.

Yani ben korkuyorum sorun çıkar olarak düşünmeyin. Zaten çıkacaksa çıkacak, bu her telefonda hemen hemen olabiliyor yani her markada. 10 tane üründen 1 2 tanesi hep sıkıntılı olur dedi.

Şu anda 100 den fazla her marka için elimize lg,htc,sony,apple gibi bir sürü marka gelicek ve bunlar hemen bekleyenlerle değiştirelecektir dedi.

Ben korkuyorum sorun çıkar almıyım demeyin, alın çıkarsada verin servise 5 dakikada yapsınlar. Benim gibi aldığınız yerden yollarsanız 20 iş günü beklersiniz orası ayrı.

Dedim ki yeni yollayacağınız g4'de aynı yada farklı sorunlar olursa ne yapıcam dedim, tekrar getirin değişim yapalım dediler.

Peki dedim. Yani korkulacak bir olay yok, her markada oluyormuş bu 100 cihazdan 10 15 tanesi, 10 cihazdan 1 2 tanesi hep sorunluymuş, donanımsal yada yazılımsal olarak.

Bu sorunlar rom atarak yada hard reset atarak giderilen sorunlarda değilmiş yani. Değişimle düzeliyormuş.

@fkeskin1 Aydinevler mh. İnonü cd. Gökçe sk. No:11 Maltepe/İstanbul, telefon numaralarıda 0216 587 33 32.

Arayın konuşun, Şahin adlı teknik servisçi işi biliyor ona bağlattırın kendinizi. Sorununuzu anlatın abartmadan gerçek neyse söyleyin, size sorunlumu değilmi söylesin ona göre cihazı getirin düzeltelim yada değiştirelim derler.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
O kadar para verip bu kadar sıkıntı çekmek..

Bu yüzden yıllardır LG almaya bir türlü cesaret edemiyorum.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
O kadar para verip bu kadar sıkıntı çekmek..

Bu yüzden yıllardır LG almaya bir türlü cesaret edemiyorum.

Teknik servisten konuştuğum kişi diyor ki bekleyen bir tek siz değilsiniz. Her markadan 10 15 cihazdan 1 2 tanesi devamlı sorunlu oluyor dedi.

Bu sadece LG'ye yada Apple'a yada HTC'ye özel bişi değil dedi. Üretim hatası oluyor bu kadar basit yani.

Bunun Lg yada farklı bir marka ile alakası yok ki.

Bak ben G2 aldım sorun yoktu, 5s hediye geldi onda da sorun yoktu, g4 aldım sorun çıktı.

Yani olay şans işi zaten sorunlu çıksada ellerinde cihaz varsa direk götürüp yenisinle değiştirebilirsiniz servisten.

Adam diyor ki 5-6 markadan, her marka için 100 - 200 cihaz gelicek diyor değişim için vs.

Yani lgye özel değil.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Hocam ben her markanın telefonunu kullanmış almış satmış birisiyim. Lg hariç.

G2 çıktı ilk versiyondasorunlar v.s. çıktı. G3 çıktı yine ilk seride problemler v.s. G4 çıktı yine problem. Apple de veya samsung veyahut herhangi bir markada böyle bir seri sorunla karşılaşmadım ben forumda okumadım da.