Reklamlardan kurtulun: AdwCleaner 4.208

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
AdwCleaner_logo.jpg

İnternet tarayıcılarında çıkan pop-upları, reklam sekmelerini, site yönlendirmelerini, sahte eklentilerini temizlemek için en etkili araçlardan biri

AdwCleaner 4.208

Barisyldz14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle herkese Merhaba,

Herkese tavsiye ederim çok basit bir ara yüzü var bu konuda çok sıkıntı çektim derdime derman olan tek program bu oldu.Resmi siteler olsun normal reklamsız siteler olsun bir sayfaya geçmek için 3-4 tane sayfa 4-5 reklam daha bir sürü şey vardı adeta işgence gibiydi.Bu bana panzehir oldu. ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM

Hayırlı forumlar ShiftDelete :)

Akif52

Profesör
Reaksiyon puanı
110
Bayağı etkili bir program.Ama yinede önlemi almak lazım.Bilgisayarı hem optimize ederek hızlandıran,temizleyen,hemde koruyan bir program olan Advanced SystemCare tercihimdir.Bilgisayarda ne sorun varsa buluyor çözüyor,koruyor. ;)

nasiltuhaf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
En çok telefonda rahatsız ediyor yeni sekmelere açılıp itunes e yönlendiren reklamlar.

Reaksiyon puanı
2,148
arka planda reklam sunucularına bağlanıyorsa ya da varsa tarayıcı toolbar'ındaki bi bağlantıdan dolayı öyle yapıyor olabilir

Orbit bilindik bi download manager yahu, son sürümlerinde çok reklam vardı belki ondandır ama benim sürümde reklam yok biraz eski sürüm kullanıyorum.

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
Orbit bilindik bi download manager yahu, son sürümlerinde çok reklam vardı belki ondandır ama benim sürümde reklam yok biraz eski sürüm kullanıyorum.
orbiti biliyorum. dediğim gibi belki blacklist usülü çalışıyordur. ondan olabilir.

download manager için eagle get'i de tavsiye ederim:) sade ve video vs indirme çok kolay:)