Upload dolunca hız düştü!

suNpex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Bu superonline yüzünden kaçıncı konu açışım bilmiyorum ama malesef sorunları bitmiyor. Daha 2 ay önce aldık. 150GB Akk ve 50GB upload dediler, ilk 3 ay ücretsizmiş. Ama geçen ay 200tl fatura geldi. Neymiş internet dışı kullanım yapmışız! Şimdi de akk dolmadan hız düştü. Şuan akk kota durumum şöyle : 150gb downloaddan 92gb doldu 50gb upload da nasılsa artık tam dolmuş. Ve hız düştü. Servisi aradım upload dolunca hız düşer dediler. Ben hibir yerde okumadım upload dolunca hız düşer diye. Yardımlarınızı bekliyorum. Faha ayın10u ben 20gün 3mbs ile nasıl idare edeceğim

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
örnek olarak 3'lü fırsat kampanyasının şartlarını gösteriyorum sana. sende de vardır bu madde. Ben de superonline kullanıyorum durum aynen bu çünkü

Kampanya kapsamındaki limitsiz paket için aylık veri indirme (download) ya da veri yükleme (upload) hız alanlarının aşılmasından sonra ayın geri kalan günleri için veri indirme (download) hızı 3 Mbps’ye, veri yükleme (upload) hızı 1 Mbps’ye düşürülecektir. Kotalı fiber erişim seçeneklerinde kota aşım ücreti tüm vergiler dahil (% 18 KDV ve % 5 ÖİV). 0,0092 TL / MB'dir.

3'lü Fırsat Kampanyası - TURKCELL SUPERONLINE

Winter Nights

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Evet sözleşmede de belirtiliyor olması lazım bu olayın. Herhangi bir kota geçiminde Upload / Download fark etmez hız düşüyor. O yüzden Gece kuşu tarifesindeyim keyfim yerinde. Yalnız o 200 liralık faturayı anlamış değilim. Kendi başıma gelen bi olayı anlatayım. İlk tarifeye başvurduğumda taahhütlü olmama rağmen taahhütsüz kayıt etmişler. Ay sonunda 250 TL fatura gelince aradım ve yanlışlığı bulup düzelttiler. Sizde de böyle bir şey mi oldu acaba ?

suNpex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Biz kampanyayı aldık aradığımız adam 39dk sonra kullanmaya başlayın dedi ben 2 saat sonra başladım. Ama 200tl fatura geldi. Aradım sordum paket yüklenmeden internet kullanmışız(çünkü modem filamn vardı zaten ev telefonu için) ama yine kendi hataları ta 3 gün sonra açmışlar paketi nasıl iş anlamıyorum

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
paket işi için itiraz ettiğinde sonuçsuz mu kaldı peki? benim daha önceki mağduriyetimi gidermişlerdi

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Merhaba arkadaşlar. Bu superonline yüzünden kaçıncı konu açışım bilmiyorum ama malesef sorunları bitmiyor. Daha 2 ay önce aldık. 150GB Akk ve 50GB upload dediler, ilk 3 ay ücretsizmiş. Ama geçen ay 200tl fatura geldi. Neymiş internet dışı kullanım yapmışız! Şimdi de akk dolmadan hız düştü. Şuan akk kota durumum şöyle : 150gb downloaddan 92gb doldu 50gb upload da nasılsa artık tam dolmuş. Ve hız düştü. Servisi aradım upload dolunca hız düşer dediler. Ben hibir yerde okumadım upload dolunca hız düşer diye. Yardımlarınızı bekliyorum. Faha ayın10u ben 20gün 3mbs ile nasıl idare edeceğim

Internet dışı kullanım derken ? Internet hattından elektrik ki almışsınız ahahahha

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
o modem Internet dışı nasıl kullnılıyor bir anlatsınlar merak ettim