- Reaksiyon puanı
- 3,278
Maksat zaman geçirme birazda yaratıcılığı kullanmakYav herkes kendisi yapsın bari atsın buraya. Fikir edinmiş oluruzzaten yarın Teknosa dan alacam bitane usb fan.

Maksat zaman geçirme birazda yaratıcılığı kullanmakYav herkes kendisi yapsın bari atsın buraya. Fikir edinmiş oluruzzaten yarın Teknosa dan alacam bitane usb fan.
Tırnak makası mutlaka vardır kes onlaSenin attığın benzer bişeye rastladım evde onunla hallederim yarın yapayım da resim atayım
Fanın arkasını çevir orda yazar tam ortasında 12V diye genelde 12 dir.Voltajı nasıl buluruz?
bu altaş izeltaş'ın ucuzu ama 220v olan kabloların ikisini aynı anda kesince erimiyor bom diye patlıyor ama min. zarar görüyor çok sağlam yankeski.Bıçakla kes.kes yani kolay kesecek birşeyle tırnak makası bile kesiyor
Kabloyu rahat kesmene yarayan alete diyoruz . yankeski.
![]()
Hangi modeli bu?![]()
Sülalem rahat![]()
![]()
Sülalem rahat![]()
Yoo bildiğiniz gerçek araba.Anaaam direksiyon mu o? Bi güzel ETS2 oynanır ki kişşşşke benim olsa
![]()
Yoo bildiğiniz gerçek araba.
bu altaş izeltaş'ın ucuzu ama 220v olan kabloların ikisini aynı anda kesince erimiyor bom diye patlıyor ama min. zarar görüyor çok sağlam yankeski.
şirketi taşırken kabloları sökme işinde oldu bende elektriği kestiniz mi? diyordum bom...
evde de oldu oyuk oldu bizimkinde...Ucuz kurtulmussun.
evde de oldu oyuk oldu bizimkinde...
Mail'i açmakla virüs mü bulaşıyor? Mail'deki linke tıklamıştır. Bir de Superonline adında alınmış bir mail adresinden gelmiştir belki.Süperonline den gelen maili açmayın bir arkadaşlar ben açtım pc kafayı yedi siz açmayın. Virüs mü var içinde ne halt var...
Mail'i açmakla virüs mü bulaşıyor? Mail'deki linke tıklamıştır. Bir de Superonline adında alınmış bir mail adresinden gelmiştir belki.
Bana hiç böyle gelmedi.Resmi mail o senin pc başka yerden virüs kapmış
Çok tehlikeli gözüküyor.![]()
Yakışır :mrgreen:Yeni oyuncağım [MENTION=261339]Meridian[/MENTION] nasıl canım
[video=youtube;Lrd4Z_1yO64]https://www.youtube.com/watch?v=Lrd4Z_1yO64&feature=youtu.be[/video]
Yakışır :mrgreen: