MMOFPS oyun arıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Akif52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Akif52

Profesör
Reaksiyon puanı
110
Zulaya baktım fakat iyi değildi.Yani neyin ne olduğu belli değil.menüler falan tr dir diye yukledik. :biggrin: adamlar çok hızlı hareket ediyor doğduğun gibi biyerlerden kurşun yağmuru.sildim şimdi tekrar arıyorum.aklımda phantomers var.sizlerinde önerileri varsa açığım.

kısaca aradığım özellikler az çok grafik
bol mağaza
türkçe arayüz
arkadaş ekle
sohbet et
rahat oynanabilirlik
detaya girilmiş bir oyun
geniş haritalar
hoş haritalar

kısacası sıcak bir ortamın tümü
heyo.gif
heyo.gif
gleam.gif
gleam.gif

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Zulaya baktım fakat iyi değildi.Yani neyin ne olduğu belli değil.menüler falan tr dir diye yukledik. :biggrin: adamlar çok hızlı hareket ediyor doğduğun gibi biyerlerden kurşun yağmuru.sildim şimdi tekrar arıyorum.aklımda phantomers var.sizlerinde önerileri varsa açığım.

bol mağaza
türkçe arayüz
arkadaş ekle
sohbet et
rahat oynanabilirlik
detaya girilmiş bir oyun
geniş haritalar
hoş haritalar

heyo.gif
heyo.gif
gleam.gif
gleam.gif

İngilizce ama Türkler de var oyunda iki günde karşılaşırsın clan falan var clan savaşları oluyor para yatırıp silah aldığın gibi çar kasıp da alabiliyorsun. Adı crossfire ilgilenirsen

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Silahlar gerçeğe yakın derecede

Akif52

Profesör
Reaksiyon puanı
110
İngilizce ama Türkler de var oyunda iki günde karşılaşırsın clan falan var clan savaşları oluyor para yatırıp silah aldığın gibi çar kasıp da alabiliyorsun. Adı crossfire ilgilenirsen

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Silahlar gerçeğe yakın derecede

ya cs 1.6 kalitesinde aynı beğenmedim onu :D

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
ya cs 1.6 kalitesinde aynı beğenmedim onu :D

Sadece cs gibi savaşmıyorsun
-Mutation Mode 16 kişiye kadar rastgele 3-4 kişinin mutant seçilmesiyle mutants-soldiers savaşı
-Zombie Mode 4 kişi tıpkı CoD gibi ama burda zorluğa göre 20 ya da 30 wave. Çok iyi kasarsan güzel silahlar duşurursun
-Escape Mode sırayla takımlar belirlenen noktaya ulaşmaya çalışıyor rakip takım onları engellemeye çalışıyor
-Ghost Mode Terrorist tanımlayabileceğimiz takım hayalet polis takım normal oluyor ve hayaletler bomba kurmaya çalışıyor
S&D Match cs de bildiğimiz gibi bomba kurma
FFA herkes tek birbirine savaşıyor 30 olan kazanır
Aklıma gelenler bunlar daha fazla mod var

Akif52

Profesör
Reaksiyon puanı
110
Sadece cs gibi savaşmıyorsun
-Mutation Mode 16 kişiye kadar rastgele 3-4 kişinin mutant seçilmesiyle mutants-soldiers savaşı
-Zombie Mode 4 kişi tıpkı CoD gibi ama burda zorluğa göre 20 ya da 30 wave. Çok iyi kasarsan güzel silahlar duşurursun
-Escape Mode sırayla takımlar belirlenen noktaya ulaşmaya çalışıyor rakip takım onları engellemeye çalışıyor
-Ghost Mode Terrorist tanımlayabileceğimiz takım hayalet polis takım normal oluyor ve hayaletler bomba kurmaya çalışıyor
S&D Match cs de bildiğimiz gibi bomba kurma
FFA herkes tek birbirine savaşıyor 30 olan kazanır
Aklıma gelenler bunlar daha fazla mod var

grafik kötü ama aklımda fireshot veya phantomers var.

Akif52

Profesör
Reaksiyon puanı
110
yardım.. Güncel

Akif52

Profesör
Reaksiyon puanı
110
MMOFPS | Kayıt Ol, İndir, Oyna!

Bu sitede bir sürü oyun var ben tekrardan phantomers ı araştırdım ve onu seçtim.o gayet iyiymiş.sizinde hala fikirlerinizi alabilirim.gönderi veya farklı bir düşünce gelmezse phantomers ı yukluyorum.

Akif52

Profesör
Reaksiyon puanı
110
Robotlu falan sevmiyorum kardeş :D

HELYPAX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum Türk yapımı bir MMOFPS oyunu var ZULA diye bir göz at istersen.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Zula aşırı berbat silah tepmeleri çok fazla ,mermi adama isabet etmiyor tek kurşunla ölüyon çok saçma dandik ve iğrenç

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263

bol mağaza
türkçe arayüz
arkadaş ekle
sohbet et
rahat oynanabilirlik
detaya girilmiş bir oyun
geniş haritalar
hoş haritalar

heyo.gif
heyo.gif
gleam.gif
gleam.gif
dostum aradığın oyun WARFACE oynanışı falan süper.Gerek grafikleri , gerek TÜRKÇE SESLENDİRMESİ , gerekse CRYTEK güvencesi ile harika bir oyun ve sıradan savaş oyunlarından daha farklı buradan devam edebilirsin :)

Morcanus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hocam steamden al CS:GO nu bak dalgana :D biraz çocuk kaynıyor olabilir ama rekabetçi modu seni baştan çıkaracak emin ol. Ve ayrıcam ben cs 1.6 oynadım bunu oynarım diyosan bir daha düşün lakin cs 1.6 ile alakası yok :)

Evolle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Açık dünya MMOFPS oyunlarından Planetside 2 öneririm. Steam üzerinden ücretsiz indirebilirsin. Oyun gelecekte geçiyor devasa bi haritada 7/24 bölge ele geçirme savaşları oluyor. 3 ülke arasında sürekli şehir saldırıları oluyor kolay kolay sıkılmazsın. Hele bir de bir kaç arkadaşınla girersen.