LG G2 hakkındaki sorunlarım ..

Hrisaor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 3-4 gün önce aldım telefonu . Şimdilik çok memnunum . Fakat ilk gün kameramda sıkıntı yoktu , şimdi ise resmi çekince yan kaydediyor resimleri . İkinci sorunum video izlemeye başladığım zaman ekran karanlık bir şekilde videoyu izletiyor ve hiçbir şekilde yana döndürme yapamıyorum . Son olarak oynayan varsa asphalt8 oynunda araba sola çekiyor ekranı çevirsende işlemiyor , yardımcı olursanız sevinirim :)

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Oyunda kalibrasyon ayarı mevcut. Telefonu düz bir zemine koyup kalibrasyon yapabilirsin. Oyunun ayarlar kısmında var bu ayarlama.

Hrisaor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam çok teşekkürler :)

iDark

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu arada hayırlı olsun. En iyi f/p ürünlerinden birini almışsınız. :)

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 3-4 gün önce aldım telefonu . Şimdilik çok memnunum . Fakat ilk gün kameramda sıkıntı yoktu , şimdi ise resmi çekince yan kaydediyor resimleri . İkinci sorunum video izlemeye başladığım zaman ekran karanlık bir şekilde videoyu izletiyor ve hiçbir şekilde yana döndürme yapamıyorum . Son olarak oynayan varsa asphalt8 oynunda araba sola çekiyor ekranı çevirsende işlemiyor , yardımcı olursanız sevinirim :)

Kameranın verilerini temizle ayarlardan

Video ayarlarindan oto parlaklığı kapat

Döndürme açıksa kendisi telefonu çevirince doner etkin değilse ustteki ikonlardan biriyle dondurebilirsin (stock kullanamadığım icin hangisi olduğunu hatırlamıyorum)

Oyunun ayarlarından kalibre seçeneğiyle düzeltebilirsin .