G-Flex Ekran Sorunu

stimbil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar 6 aydir gflex kullanmaktaydım.3 ay önce telefon cep yuksekliginden biraz daha fazla olmak uzere beton zemine dik dustu.3 saat sonra ekran rengi turunculasmaya basladi.Telefonun ekran kapaliyken actigimda beyaz ya da turuncu bir ekran geliyor 5sn sonra geciyor ama renk solmasi da bir yandan devam ediyor.Telefonu col kullandigimda isindigindanmidir bilmem ekra gidiyor ekrani kapatip acinca yine duzeliyor(duzeliyor dedigim az bir solgunluk belli oluyor)

Yasinbedir

Doçent
Reaksiyon puanı
124
büyük ihtimal flex kablosunda sorun vardır içini acabiliyorsan kabloyu bir kontrol et yok ben anlamam diyorsan GÜVENDİĞİN bir telefoncuya göster (güvendiğin).

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Merhabalar 6 aydir gflex kullanmaktaydım.3 ay önce telefon cep yuksekliginden biraz daha fazla olmak uzere beton zemine dik dustu.3 saat sonra ekran rengi turunculasmaya basladi.Telefonun ekran kapaliyken actigimda beyaz ya da turuncu bir ekran geliyor 5sn sonra geciyor ama renk solmasi da bir yandan devam ediyor.Telefonu col kullandigimda isindigindanmidir bilmem ekra gidiyor ekrani kapatip acinca yine duzeliyor(duzeliyor dedigim az bir solgunluk belli oluyor)

zaten gördüğüm kadarıyla kavisli telefon sorun olması cok normal.

stimbil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet muhtemelen olabilir çünkü 450tlye koydum ekran değişecek diye epey ilgi gördü.