Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Bu saatte daha sokaktayım. Eve anca dönüyorum.Issız sokaklardan geçiyorum yalnız. :mrgreen:

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
olmaz beddua etmez edimesini hoş görmez belkide.
[video=youtube;LXr2hKvt8kc]https://www.youtube.com/watch?v=LXr2hKvt8kc[/video]

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Homofobik birisi değilim ama. Şu LGBT'ye destek amaçlı yapılan Sosyal medya profil resimlerinden ne kadar özenti bir millet olduğumuz görülmekte.

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Google'da sağ üstte hesabın profil resmine tıklayınca Hesabım seçeneği çıkıyor oraya bas. Sonra açılan sayfada kişisel bilgiler ve gizlilik başlığı altında Hesap geçmişi diye bir seçenek var oraya bas. Orada Tarama geçmişi konum geçmiş gibi seçenekler var oradan silebilirsin. Bir bak istersen. [MENTION=374341]Seyhoo[/MENTION]

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Homofobik birisi değilim ama. Şu LGBT'ye destek amaçlı yapılan Sosyal medya profil resimlerinden ne kadar özenti bir millet olduğumuz görülmekte.
Aynen öyle. Umrumda olmaz birisi gaymiş falan da, sosyal medyadaki klavye mücahitlerine acayip kıl oluyorum. Yolda eşcinsel görse "ıyy" deyip kaçacak tipler en büyük eşcinsel destekçileri olmuş.

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Aynen öyle. Umrumda olmaz birisi gaymiş falan da, sosyal medyadaki klavye mücahitlerine acayip kıl oluyorum. Yolda eşcinsel görse "ıyy" deyip kaçacak tipler en büyük eşcinsel destekçileri olmuş.

Toplumun bu denli geri kalmışlığı böyle özenti olması ülkemize incir ağacı dikmiş durmadan meyve veriyor çoğalıyor. Hani bilgi sahibi olup merak edip öğrenme durumu olsa eyvallah. Ama sıfır bilgi yabancı,sanatcı yaptı bende yapayım kafası hepsi yazık…

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Google'da sağ üstte hesabın profil resmine tıklayınca Hesabım seçeneği çıkıyor oraya bas. Sonra açılan sayfada kişisel bilgiler ve gizlilik başlığı altında Hesap geçmişi diye bir seçenek var oraya bas. Orada Tarama geçmişi konum geçmiş gibi seçenekler var oradan silebilirsin. Bir bak istersen. @Seyhoo

Onu denedim yine aynı :(

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Kapatılması gerekiyor o şekilde. En iyisi Hesabınızı kapatın. veya açın olmadı farklı tarayıcıda kullanın.

He vallahi niye açtık ki zaten o hesabı iş yaptığı yok ben komple hesabı sileyim en iyisi ama Youtube hesabıda gider bu sefer :(

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Onu denedim yine aynı :(

https://support.google.com/accounts/answer/465?hl=tr

Bu linkte hesap geçmişi sayfasını ziyaret edin diyor oraya bas hesap geçmişine sonra orada ilerisi için hesap geçmişinin kaydolup kaydolmamasını ayarlaya biliyorsun. Sonra en baştaki aramalar ve göz atma etkinliği başlığının Geçmişi yönet seçeneğine basınca hesap geçmişi açılıyor. Yeni açılan sayfada sağ üstte üç nokta alt alta olarak simge çıkıyor üzerine gelince menü yazar ona bas sonra silme seçeneklerine gir oradan da gelişmiş ayarları aç "Tüm zamanlar" diye seçenek gelicek o seçili iken kaldıra bas siliniyor. diğer youtube de izlediğin videolar gibi geçmişi silmek içinde aynı şekilde hesap geçmişi sayfasında daha fazla ayar göster kısmına basınca ayarlayabiliyorsun. Az önce yaptım oldu :)

Tarayıcı geçmişini zaten tarayıcıdan silersin. Hesap geçmişi bu şekil.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
https://support.google.com/accounts/answer/465?hl=tr

Bu linkte hesap geçmişi sayfasını ziyaret edin diyor oraya bas hesap geçmişine sonra orada ilerisi için hesap geçmişinin kaydolup kaydolmamasını ayarlaya biliyorsun. Sonra en baştaki aramalar ve göz atma etkinliği başlığının Geçmişi yönet seçeneğine basınca hesap geçmişi açılıyor. Yeni açılan sayfada sağ üstte üç nokta alt alta olarak simge çıkıyor üzerine gelince menü yazar ona bas sonra silme seçeneklerine gir oradan da gelişmiş ayarları aç "Tüm zamanlar" diye seçenek gelicek o seçili iken kaldıra bas siliniyor. diğer youtube de izlediğin videolar gibi geçmişi silmek içinde aynı şekilde hesap geçmişi sayfasında daha fazla ayar göster kısmına basınca ayarlayabiliyorsun. Az önce yaptım oldu :)

Tarayıcı geçmişini zaten tarayıcıdan silersin. Hesap geçmişi bu şekil.

Tamamdır şimdi oldu üstüne ayarlara girdim tarayıcıdaki çerezleri sildim şimdi düzeldi :) Ben direk Ccleaneri açtım o halledemedi sağol yardımların için :)

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Bende sadece youtube hesabı istiyordum adamlar Zorla Google Plus dayadılar bize.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
[MENTION=183989]ConfickerBelasi[/MENTION] win 10 çıkmış :) Güncelleme boyutu ne kadar test edebilir misin?

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Böyle bişi olamaz ya ne zamandır face kullanmıyorum tüm ergen paylaşımları sildim sanıyorum sabah sabah kızın teki tarafından ifşa oldum lanet olsun biliydim böyle olacağını

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
31f1efb3fdae61a32e97cd25295a4b19.jpg

Şoyle bi maus lazim bana :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...