Bu fiyata bu sistem uygunmudur?

mlhylmz81

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhabalar direk konuya giriyorum :)
İntel core i5 4670K işlemci
ASUS H81M- PLUS LGA 1150 Anakart
G.Skill 8 GB(4x2) 1600 Mhz Ram
2 TB Harddisk + 240 GB Kıngston SSD
Asus VGA R7265-DC2 Ekran Kartı
AEROCOOL V3X ADVANCE 600W USB3.0 ATX KASA AE-V3X Kasa + Güç Kaynağı

Fiyat: 2558TL daha düşük bir fiyata nereden toplarım bir bilginiz varsa yorum olarak yazarmısınız?Birde Bu sistemle Her oyunu yüksek grafiklerde oynayabilirmiyim?Teşekkürler, iyi günler..(Sistemi gittigidiyordan topladım.)

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
AmQDoQ.jpg

Onunla iyi olmaz. Bu sistemi al tüm oyunları yüksek ayarlarda açabilirsin.

mlhylmz81

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yardımınız için çok teşekkür ederim bende G3258 taraftarıydım ama babam ileriye dönük bir pc istediği için 4670K yaptım işlemciyi sizce bu karar doğrumu ve G3258 in 4670K ya göre artıları veya eksileri nelerdir?

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Yardımınız için çok teşekkür ederim bende G3258 taraftarıydım ama babam ileriye dönük bir pc istediği için 4670K yaptım işlemciyi sizce bu karar doğrumu ve G3258 in 4670K ya göre artıları veya eksileri nelerdir?

g3258 işlemcinin oc performansı zaten sizin için yeterli. bütçenize göre en uygunu. Zaten i5 4690k performansında çalıştığını biliyorsunuz. Pentium olduğu için geri dönük biir işlemci değil. 4. Nesil Haswell refresh teknolojisini barındırıyor. Bu işlemci sayesinde bulunduğumuz büyük tasaruf ile daha ileriye dönük bir ekran kartı seçtik. Bu kart ile asla zorluk çekmezsiniz. Sizin seçtiğiniz r7 265 kartının çok çok üzerinde bir kart. Ve Nvidia kalitesi. Bu işlemci ile Nvidia'nın Titan x model kartı bile rahatlıkla çalışıyor. İleride Titan x kadar güçlü bir kart alırsanız yeterli bir işlemciniz olacak ve sadece 200 küsür lira :)

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Arkadaşlar merhabalar direk konuya giriyorum :)
İntel core i5 4670K işlemci
ASUS H81M- PLUS LGA 1150 Anakart
G.Skill 8 GB(4x2) 1600 Mhz Ram
2 TB Harddisk + 240 GB Kıngston SSD
Asus VGA R7265-DC2 Ekran Kartı
AEROCOOL V3X ADVANCE 600W USB3.0 ATX KASA AE-V3X Kasa + Güç Kaynağı

Fiyat: 2558TL daha düşük bir fiyata nereden toplarım bir bilginiz varsa yorum olarak yazarmısınız?Birde Bu sistemle Her oyunu yüksek grafiklerde oynayabilirmiyim?Teşekkürler, iyi günler..(Sistemi gittigidiyordan topladım.)
Gittigidiyor dan sistem toplamak ne kadar mantıklı tartışılır ... Vatan Bilgisayar ' dan uygun bilgisayar toplanabilir.Şahsen AMD bilgisayar öneriyorum.Hem ucuz hem güçlü bir sistem toplamış olacaksınız.İntel toplarsanız hem pahalı ama bir okadarda üstün performanslı bir sistem toplamış olacaksınız.Karar sizin . Bütçenizi net olarak​ belirtirseniz ona göre yardımcı oluruz ....

mlhylmz81

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bütçem 3000 tl civarında önerilerinizi bekliyorum

yarasa446

Asistan
Reaksiyon puanı
18
İnventus veya vatandan topla daha güvenli herhangi parçada sorun çıktığında rahatça götürebilesin.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
estafullah sen daha iyi bilirsinde kardeş eski konulara neden mesaj atıyorum 100 mesajı geçince 2.el konusunda konu açabiliyorum eğer rahatsız ettiysem özür dilerim

GTX 770 grafik işlemciside 900 mimarisi teknolojisine sahip.

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
estafullah sen daha iyi bilirsinde kardeş eski konulara neden mesaj atıyorum 100 mesajı geçince 2.el konusunda konu açabiliyorum eğer rahatsız ettiysem özür dilerim
Demek o yüzden eski konuları hortlatıp boş boş mesajlar atıyorsun. Bildiğin konular üzerinden güncel başlıklara veya konulara yorum yapman üyelerin bilgilenmesine ve hayır dua almana yardımcı olur. Konuları hortlatmazsan seviniriz. Aktif konularda bilgilendirici paylaşımlarını görmek dileğiyle ...

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Bu lafı duyduktan sonra ben sana 2. El kategorisine konu actirir miyim sence? Oraya gelmeden banlanacaksin benden söylemesi

SincapÇocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Demek o yüzden eski konuları hortlatıp boş boş mesajlar atıyorsun. Bildiğin konular üzerinden güncel başlıklara veya konulara yorum yapman üyelerin bilgilenmesine ve hayır dua almana yardımcı olur. Konuları hortlatmazsan seviniriz. Aktif konularda bilgilendirici paylaşımlarını görmek dileğiyle ...
uyardığın için teşekkürler abicim .)))

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu lafı duyduktan sonra ben sana 2. El kategorisine konu actirir miyim sence? Oraya gelmeden banlanacaksin benden söylemesi
hemen banlat işin neyki zaten :)))))
evet post kasıyordum ama eski konulara yazmamın yararıda o konulardaki sorunlarla karşılasan birsürü insan var ordan bakıp yararlanırlar abicim
umarım bunu bi hakaret olarak anlamamışındır abicim çünkü bu üstüme düşmez sen herzaman haklısındır :D
:thumbup1: