- Reaksiyon puanı
- 1,876
İos ta tubemate varmı iş yerinde videolar indirip akşam eve gelince izleyebilirsin biraz olsun can sıkıntını giderir belkide![]()
Ben o kitabı kapattım

İos ta tubemate varmı iş yerinde videolar indirip akşam eve gelince izleyebilirsin biraz olsun can sıkıntını giderir belkide![]()
Ben o kitabı kapattımOkulda iyiydi yauv.
Galeride yaptığın iş ne bakım falanmı
nice seneler sağlıkla mutlulukla yaşa.Vay be! Yaş 18 oldu.![]()
Vay be! Yaş 18 oldu.![]()
Nice mutlu senelereVay be! Yaş 18 oldu.![]()
Teşekkür ederim .Doğum günün kutlu olsun. Ben senin yaşı daha büyük tahmin ediyordum çok yaşa. :w00t:
![]()
Pasta biraz dandik eksiği var aceleye geldi idare et =)
Teşekkür ederim.Doğum günün kutlu olsun arkadaşımHappy börtdey
Teşekkür ederim.Doğum günün kutlu olsun , genelde 18 hayat kısıtlamalarının sonu olarak görülür aslında öyle bir şey yok haberin olsun :yes:
18 yaşını hiç özgürlük olarak görmedim zaten. 17 yıldır ne olduysa bu sene de aynısı olacak.[MENTION=261339]Meridian[/MENTION] nice yillara ama unutma yarin gene ayni sekilde kalkıp babadan harçlık alacaksın yani yok öyle özgürlük falan suç ehliyetin oluyor o da kötü bişey![]()
bundan daha kötülerini senelerin pastaneleri satıyor bile...Doğum günün kutlu olsun. Ben senin yaşı daha büyük tahmin ediyordum çok yaşa. :w00t:
![]()
Teşekkürler.Doğum günün kutlu olsun bro nice senelere[MENTION=261339]Meridian[/MENTION]
Kaç gigabyte buDoğum günün kutlu olsun. Ben senin yaşı daha büyük tahmin ediyordum çok yaşa. :w00t:
![]()
Kaç gigabyte bu4 ten aşağıysa yemiyoruz
![]()