Tabletim şarj olmuyor yardım eder misiniz?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar kardeşimin tabletininde içindeki metal şarz giriş kısmı yerinden çıktı ne yapmalıyım(HOMETECH QUAD TAB 7i markası)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim tabletim tab 3 . Tabletimin sarji %1den % 2ye yaklasik 20 dk anca cikiyor ne yapabilirim ???

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:mad::huh:Benim tabletimin markası HI-LEVEL ama kendi şarj makinesi bozuldu. Yeni aldık o da bozuldu. Sonra bidaha aldık o önceden şarj ediyordu ama şimdi etmiyor neden olabilir??????????

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynen bnimde şarj olmuyordu. Ama sonra sistemin çöktüğü nü fark ettim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim tabletimin markası exper 2 hafta önce aldım. bu iki hafta boyunca çok güzel şarz oluyodu. çin malı da değil. şarzı bitti ve kapandı şarza takdığımda ise batarya işaretinin içinde turuncu bir üçgen ve onun içinde de bir ünlem çıkıyor. tablet hiç açılmıyor ne yapmalıyımm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:(merhaba arkadaşlar benim tabletimin markası exper 2 hafta önce aldım . çin malı da değil
ilk önce çok güzel çalışıyodu ama pili çabuk bitiyodu 1 saatte bir pile takıyoduk
ben birgün tableti şarza taktım sonra bataryanın içinde turuncu bir üçgen çıktı sonra aldırmadım çünkü pili bitince ve power düğmesine basınca o resim çıkıyodu sonra tableti şarza takdım dolmaya başladı yarım saat bekledim power düğmesine basınca o resim çıktı ve o günden beri tablet açılmıyo ve şarz almıyo yardım edin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler benden size kesin yöntem tabletiniz hangi marka olursa olsun ama düşük voltlu adapdöre yada jarj yuvasının içine bişey girmiş jarj yuvasındaki alıcı kırılmış olabilir

1 . yöntem direk servis (önerilen)

2 . tamirci ye verin (önerilmez)

3 . yetkili bir kişiyle arızayı belirleyin (önerilir) (serviste çalışan biri olsun

4 . bunlardan biri tabletinize zarar vermişse sorumlusu kesinlikle ben değilim
sizsinizdir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim tabletim exper ilk aldığım zamanlar sorunsuz çalışıyordu şimdi şarj olmuyor olsa bile şarjı 100se direk 50ye düşür yardım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Tabletim samsung marka ve tab 3 jarja takıyorum jarj oluyo gosteriyo ama bi dokuz saat sonra geldiğimde hala 100 de 0 ve kapaniyo nasıl yardimci olabilirmisiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim samsung galaxy tab 3 var şarj oluyordu 8 saatte %55 doluyordu ama şimdi sarj yuvasindaki çubuklarda kirilmaya başladi telefoncuya götürecegim neden böyle olduu :(((((((

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Tabletim şarj olmuyor ne yapmam gerekiyor?
lütfen yardım edin....:closedeyes::(:(:(:(:(:(:(

E

exper easypad

SDN Okuru
benim tabletimin markası exper 1.2 sene falan sarj etmedim reset yerine falan basıyorum açılmıyor doktor bey tabletim yaşayacak mı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Tabletimi yeni aldım fakat açılmıyor şarza taktım pil doldur diyor sitede pilimi beklemem lazım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim tabletimde öyle akşam şarza takdım sabah kalktığımda yine %26lüffen bana da yardım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:crying::hammer:👿😢😥😭😭😲😯Ya benimkide olmuyor elma var üstünde markasını bilmiyorum ama mini aypet olduğunu biliyorum

G

Grundıg gtb-790

SDN Okuru
Benimde öyle sarj içine kactı abim bişi yaptı cikardi sana tavsiyem garantiye götür..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaspar tabletim casper via T8b sarji bitti kapandi acilmiyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tabletim vestel venüs10.1 inc durup dururken şarj olurken birden durdu bu 2dir böyle oluyor neden:hammer:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tabletim artes markalı şifresini unuttum hesabıma girdim o şifreyide unutmuşum sıfırlamaya çalıştım o da olmadı bu seferde şarj olmuyor bi yardımcı olun lütfen kafam karışıyor.:confused1:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benimde tabletin şarj olmuyor arada bi oluyor ben hep şarjda oynuyorum belki sorun odur tabletimin markası casper VIA yardım eder misiniz lütfen :(😱😵😪

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Tabletim 1 saat önce sarj oluyordu şimdi olmuyor (SAMSUNGGALAKSİ TAB4

A

Alican toz

SDN Okuru
Arkadaşlar Tabletinizin sadece şarjda çalışdığını söylemek istiyorsanız sorun şarj aletinde değildir bataryanızda. Kaynaklıdır onun haricinde çin malı koremalı vb. Fark etmez sorun tabletin içindeki bataryadan kaynaklıdır en yakındaki tamirciye gösteriniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tabletım jarj olmuyo 1 kere goyurdum bılgısarcıya oldu sonra tekrar bozuldu lutfen yardım edın turk mallı marka casper