D
Deleted member 312196
SDN Okuru
Forumda reklam yapabiliyor muyuz?
Kurallarimiz acik ve net: http://forum.shiftdelete.net/sdn-duyurulari/43630-forum-kurallari.html
Forumda reklam yapabiliyor muyuz?
Ofisle görüşüp parasını verirsen neden olmasınForumda reklam yapabiliyor muyuz?
Ofisle görüşüp parasını verirsen neden olmasın![]()
Neden sorduğunu merak ettim. Eğer reklam yapan birine rastladıysan raporlaman yeterli![]()
linux mint indir winusb ile usb'ye at rufus gibi.Ya dostlar rufus daha iyi diyorsunuz iyi güzelde ben kuramadıktan sonra ne yapayım5dk zaman ayırıp upload edemezmisiniz ?
@bt38 keşkeşu sorunlar çıkmasa konuşmazdık
![]()
Ya dostlar rufus daha iyi diyorsunuz iyi güzelde ben kuramadıktan sonra ne yapayım5dk zaman ayırıp upload edemezmisiniz ?
@bt38 keşkeşu sorunlar çıkmasa konuşmazdık
![]()
Yok bro bizede girecek sesimiz çıkmıyor hafta boyu adam akıllı derste çalışamadım.LYS fener girecek tek ben mi varım? Kimsenin sesi çıkmıyor. :mrgreen:
Ben güveniyorum fene ama belli olmaz valla.Yok bro bizede girecek sesimiz çıkmıyor hafta boyu adam akıllı derste çalışamadım.
Cd tekrar yükledim düzeldi.CD mi yoksa Psn mi?
Umarım dediğin gibi olur [emoji16]Başarılar dostlar.Kurtuluyoruz.
Olur olur bal gibi olur. :mrgreen:Umarım dediğin gibi olur [emoji16]
Fargo nun tanıtımını istermisiniz
Yaptım ortaya karışık bir şeyler. :mrgreen: Biyoloji iyi de gelebilir kötü de. Fiziğe umutsuz girdim ama yeteri kadar yaptım. Umarım yaptıklarım doğrudur.Lys mağrdurları nasıl geçti sınav ? [MENTION=261339]Meridian[/MENTION]
Bi bakayım.Spartan da varBen hiç deneyemedim net kotası bitti. Arama yerine spartan yazınca çıkıyor.