Sony Xperia z3 kasa açıklığı sorunu

07burak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 Hafta önce avea'dan sony xperia z3 aldım. Bir kaç gün önce farkettim cihazın sol tarafında biraz kasa açıklığı var. Aldığım avea mağazına götürdüm ordaki görevli bi sorun çıkmayacağını belirtti garantiye gitmesine gerek yok dedi. Sizcede bir sorun çıkarır mı ?Ekli dosyayı görüntüle 11178 Garantiye vermelimiyim ? Birde sony telefonlarının garantisine teleservice bakıyormuş onun hakkındada pek iyi yorumlar okumadık açıkçası. Şimdiden teşekkürler.

http://i.hizliresim.com/JYMBkJ.jpg

http://i.hizliresim.com/WnyR9m.jpg

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
1 Hafta önce avea'dan sony xperia z3 aldım. Bir kaç gün önce farkettim cihazın sol tarafında biraz kasa açıklığı var. Aldığım avea mağazına götürdüm ordaki görevli bi sorun çıkmayacağını belirtti garantiye gitmesine gerek yok dedi. Sizcede bir sorun çıkarır mı ?Ekli dosyayı görüntüle 11178 Garantiye vermelimiyim ? Birde sony telefonlarının garantisine teleservice bakıyormuş onun hakkındada pek iyi yorumlar okumadık açıkçası. Şimdiden teşekkürler.

http://i.hizliresim.com/JYMBkJ.jpg

http://i.hizliresim.com/WnyR9m.jpg
genel z3 lerde varsa bu sorun kronik sorundur verme garantiye sorun çıkarmaz ama suyada sokma belki su alır bozulur ama kimsede yoksa ver garantiye...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende onu araştırıyorum bazılarındada varmış ama çok görmedim. Yinede sağolun yorumunuz için teşekkür ederim.

07burak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende ona bakıyorum başkalarındada bu sorun varmı diyede bazı kişilerde varmış ama öyle çok görmedim. Yorumunuz için sağolun teşekkür ederim. İlk iş garantiye vermek istiyorumda teleservice hakkında pekte iyi yorumlar okumadığım için endişeliyim telefon baya gecikmeli geliyormuş diyorlardı.

m.ylcn84

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam aynı şeyi bende takmıştım kafaya bende aveadan aldım ve üst ve arka taraflarda biraz açıklık var gibi geldi gözüme vodafone turkcell teknosa da aldıktan bi kaç gün sonra gezdim 4-5 yere gittim ve z3 leri inceledim ve benimki kadar o telefonlarda olduğunu da farkettim diğer renklerinde pek değil ama beyaz renklerde özellikle belli oluyor. Hala kullanmaya devam ediyorum kafama takmamaya başladım ayrıca telefonu iki haftaya bi yıkıyorum su geçirdiği falanda yok :)

07burak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sağolun hocam teşekkür ederim yorumunuz için.

kerimakblt67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teknoloji birazda şans işi bence benim gibi bazı kişilere ne zaman teknolojik alet alsam hatalı veya sorunlu çıkıyor :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynı sorunu bnde yaşıyorum arkadaşlar sol üst köşeden başladı açıklık ve daha cok açılmaya başladı şimdi çare garanti verdiğiniz yorumlar için teşekkürler..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bende de aynı sorun oldu 1 kez değişim oldu gelen cihazda da aynı sorun ve 3 pixell hatası vardı yine garantiye gönderdim bu sefer kamera lensi kırık kapaklar takılmamış geldi... bunun arrdından yine gönderdim, bu sefer, yine kasa açıklığı, kasanın arkasında şişme ve selfie kamerası tam oturmamıştı bulanık çekiyordu ve nitekim tekrar gönderdim... yani 4. kez gitti... aman gözünüzü seveyim kasa açıklığı önemli değil suyun altında da resim çekmeyi verin... telefonu mahvediyorlar... z3 çok stabil çalışan ve harika bir cihaz şarjından zaten bahsetmeme gerek bile yok, zaten bu yönleri yeter yıkamayı verin olsun bitsin...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar xperia z3 şarjı en iyi seçildi benim arkadaşta iphone 6 var onun şarji daha çok gidiyor üstelik arakdaş benden daha aktif kullanıyor telefonu ayrıca kasa açıklığı far ettim tozlar birikiyort aralarda kağıtla temizliyorum felan meğer kasa açıklığı sorunu varmış euroasia garantisi var sizce değişim yaparlarmı ? TEŞEKKÜRLER

mgb1453

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bendede z3+ var aynı arkadaşın dediği gibi sadece beyaz renklerde sırıtıyor bendeki açıklık ise güç tuşlarının oldugu yerde bende 3-4 mağaza gezdim tüm beyazlarda aynen fark ediliyor sordum hepsi aynı takma kafana dediler

mgb1453

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aldıgım da aynen bende cok sıkıntı ettim ama bi süre sonra alışıyor insan 😨

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende z1 aldim yeni daha sol ust tarafta kasa açikligi var arastirdim baskalarında yok servise versemmi acaba ???????

yaso1134

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yeni aldim bende sony xperia z1 ust sol tarafinda kasa açikligi var 1 hafta olmadi alali servise veriymmi ??????

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynı sorun bende de vardı. Telefonu aldıktan 20 gün sonra fark ettim. Ekranın sağ tarafında ve arka kamera yan tarafında vardı hemen kvk servise gönderdim cihaz su geçirmez olduğu için değişim talep ettim değişim onaylandı cihazım tam 30 iş günü 40 tam günde elime ulaştı kvk bu konuda berbat. İşin daha da kötü tarafı cihaz geleli 10 gün oldu aynı sorun yine var bu sefer arka tarafta yok fakat ön taraf ekranın sağ tarafı ve alt tarafında açıklık var. Telefonu doğru düzgün kullanamadım tekrar servise göndermeye çekiniyorum. Sony Mobile'ın Türkiye'de servisi olmaması çok kötü.