Ptt Matik'te bir defa bile kuyruk olduğunu görmedim.Ptt bana sapa oluyor . Yakın olan yerde de öyle bir kuyruk oluyor ki insan soguyor zaten 1 yıldır kullanmıyorum direk banka kartı kullanıyorum.
Ptt Matik'te bir defa bile kuyruk olduğunu görmedim.Ptt bana sapa oluyor . Yakın olan yerde de öyle bir kuyruk oluyor ki insan soguyor zaten 1 yıldır kullanmıyorum direk banka kartı kullanıyorum.
Bölgeye göre değişiklik gösterir.Ptt Matik'te bir defa bile kuyruk olduğunu görmedim.
ininal ile başka bankalara para gönderilebiliyor mu? eğer öyle ise dediğin oyunları 37.5 TL'ye sana alabilirimInninal'i aldım.55 Tl yükleyecektim, kadın "50 Tl yükleyebilirsin" dedi. Yükledim. Kartı aktifleştirdim. 1 tl keseceğini biliyordum. Alacağım oyunlar 49,91 TL tutuyor. Bakiyem 49 Tl. Of ulan of
Ne yapabilirim fikri olan var mı?
Inninal ile pek bilgim yok. Ben biraz bekliyeyim bakalım. Belki bir indirim daha yakalarım 21 Haziran'a kadar. O zaman alırım.ininal ile başka bankalara para gönderilebiliyor mu? eğer öyle ise dediğin oyunları 37.5 TL'ye sana alabilirim
ya da kartına para aktarılabiliyorsa iban ver sana 1 lira atayım mühim değilInninal ile pek bilgim yok. Ben biraz bekliyeyim bakalım. Belki bir indirim daha yakalarım 21 Haziran'a kadar. O zaman alırım.
Olmazsa size ulaşırım. Güven tarafından sıkıntı olmaz.![]()
Para transferi var mı yok mu bilmiyorum. Biraz araştırmak lazım. Varsa çok iyi olur gerçekten.ya da kartına para aktarılabiliyorsa iban ver sana 1 lira atayım mühim değil![]()
91 kuruştan oyun alamamak sinir bozucu olmalı
Derse gidicem. Gelince deneriz bir şeyler .[MENTION=261339]Meridian[/MENTION] eğer takas olayında engel yoksa sana 2-3 item atarım satarsın cüzdandaki parayla tamamlarsın![]()
olursa ulaşırsın yardımcı olurumPara transferi var mı yok mu bilmiyorum. Biraz araştırmak lazım. Varsa çok iyi olur gerçekten.
Ama sanmıyorum para transferi vs. olduğunu.
O zaman oluyor mu? @edox En az 15 Tl'lik bir oyun alman lazım dedi.
Steamda 10 lira var hangi oyunu alsam iyi olur?
1 lira eksik zaaBesiege tavsiyemdir. Ama fiyat 13 gibi bir şey galiba
bu summer game niye çalışmıyor bende![]()
Mr.Robot yeni bölümü ne zaman cikacak biliyo musun hocam?Evet arkadaşlar sizce supergirl ve mr. Robot dizisi için akşama ayrıntılı bir şekilde yazı paylaşmayı düşünüyorum. Sizce nasıl olur?
Valla ben ne biliyim olum ölçmedimkiYıl sonu ortalaması 99 olan insan mıdır? Anlamıyorum abi bu nasıl birşey.
[MENTION=385184]mic check[/MENTION] hocam ets 2 de snopy direksiyonu deneyeyim dedim ama direksiyon derecesinden dolayı galiba ikidebir titriyor sağa sola doğru kendi kendine sizde de bu problem var mı ?
Bir de içindeki mavi ışık yanmıyor bunun sebebi nedir ?
Valla ben ne biliyim olum ölçmedimki