- Reaksiyon puanı
- 1,876

Çok çalışkan bir sınıfız

Bende var sp, 450 ye alınabilir bi telefon ama çok da performans bekleme
Raslantıya bak, ben de bikaç gün abimin m7 ye çekecektim![]()
MicroSD kartım geldi![]()
Lise mi burası![]()
Çok çalışkan bir sınıfız![]()
Lise mi burasıİlkokul gibi duruyor.
![]()
BuyurHayırlı olsun![]()
Xperia sp kullanan varmı
Hocam ona çok takılma. Custom roma da geçsen değişen bir şey olmuyor ısı anlamında. Stock romun şarjı daha fazla gidiyor önerim stock romda kal. Eğer performans olarak yetmemeye başlarsa custom rom yüklersinstok romda video izlerken 40 derece ve daha fazlasını görüyorum pile vurup ömrünü azaltmasından endişeleniyorum custom roma geçersem ısınma biraz azalırmı telefonu dün aldım bu ısınma hariç çok memnunum![]()
Hocam ona çok takılma. Custom roma da geçsen değişen bir şey olmuyor ısı anlamında. Stock romun şarjı daha fazla gidiyor önerim stock romda kal. Eğer performans olarak yetmemeye başlarsa custom rom yüklersin![]()
Erinmem diyorsan yap. Ben şahsen sürekli rom değiştiriyorum zevkli oluyorBende cyanogen hayranlığı var Night 4.4 sürümünü 1-2 gün içinde denemeyi planlıyorum![]()
Eğer memnun kalmaz isem stok roma geri döneceğim yada acip 5.1 romunu deneyeceğim
Hocam şuan 4.3 yüklü dh forumundaki cwm işlemlerini yapıp yüklersem sıkıntı çıkarmı eski telefonum huawei g610 da kernelden dolayı cwm yüklerken sorun çıkıyordu.Erinmem diyorsan yap. Ben şahsen sürekli rom değiştiriyorum zevkli oluyor![]()
Şuradan devam edelim istersen;Hocam şuan 4.3 yüklü dh forumundaki cwm işlemlerini yapıp yüklersem sıkıntı çıkarmı eski telefonum huawei g610 da kernelden dolayı cwm yüklerken sorun çıkıyordu.
205 sürümü yüklü şuan yükleyebilirmiyim
Çözünürlüğü değiştiremyi denedinmi ?![]()
Hiçbir oyunda olmazken niye aadece bu oyunda kenar boşlukları???
Çözünürlüğü değiştiremyi denedinmi ?
En son 1024x768 ama formattan önce 1366 yapabiliyordum
genişlikte sınır yok olarak ayarla o zaman full ekran olur.
Nerden yapacam?
Nerden yapacam?
kart ne?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
üzerinde çalışıyorum eksik leri tamamlayıp ekran görüntüsü alıcam.
![]()
böyle bişey olcak.
Model neKendi telefonumdan sonra brick olan bir telefonu kurtarmaya yardım etmeye çalıştım.
Umarım ddaha kötüsü olmaz.Sonra beni suçlamasınlar. :mrgreen:
Nvidia gt240m
Kurtarmaya çalıştığım telefon G3. Biri yazmış ben de yardımcı olayım dedim. Anlattım da anlattım. Uygulaması ona kaldı. "Emin değilsen yapma .Sonra beni suçlama." dedim.Model ne![]()
Ne bu şiddet bu celal? Din bölümündeki başla konuya mesaj yaz bakalım. Onay gerekiyor mu bir bak.http://forum.shiftdelete.net/din-kulturu-ve-ahlak-bilgisi/417280-yeni-dunya-duzeni-deccal.html
Hala konuya mesaj yazınca onaya gönderiyor.. Orta da hiç sebep yokken. Hiç bir şekilde de bildirilmedi bana. Neden konumu böyle duruma soktuğunuzu öğrenebilir miyim sayın MODERATÖRLER?