Bilgisayara virüs bulaştı ve steame giremiyorum

qqakulusinek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bugün başıma geldi birisi tarafından pc yönetiliyordu çok eminim.Ve ben daha 10 dk önce steame girebiliyor iken steame giremiyorum.Ayrıca e postama steamle ilgili herhangi bir e posta dahi gelmedi.Lütfen e postayı nasıl getirebilirim yardımcı olun...:cursing:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Lütfen yardım edecek birisi yok mu

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Steam'in bağlı olduğu e-postayı değiştirmiş olabilir karşı taraf. Büyük ihtimal hesap çalındı.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Steam support a message mesaj atmanız lazım. Hatta mailinizde o hesaba ait alışveriş faturası varsa ekran görüntüsü de atarsanız geri veriyorlar. Youtube da videosu vardı.

qqakulusinek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Steam supporta şimdi ticket attım.Elimde kutulu bir half life 2 vardı onun anahtarını attım(resimli olarak).Birde gameoverlay.log mu ne öyle bir dosya attım.Yeterli mi?

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Yeterlidir. Eski hesabınızın linkini verip ispatladıysanız sorunu kısa sürede çözmeleri lazım.

qqakulusinek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yeterlidir. Eski hesabınızın linkini verip ispatladıysanız sorunu kısa sürede çözmeleri lazım.
Yardımın için sağol.Ama bir sorun daha var.Şimdi benim bir yan hesabım var.Oradan gerçek hesabıma bakmak istiyorum ama ne steam topluluğa ne de kendi yan hesabımın profiline girebiliyorum.Girmeye çalışıncada internet tarayıcısı error veriyor.Virüsle alakası olabilir mi?

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Yardımın için sağol.Ama bir sorun daha var.Şimdi benim bir yan hesabım var.Oradan gerçek hesabıma bakmak istiyorum ama ne steam topluluğa ne de kendi yan hesabımın profiline girebiliyorum.Girmeye çalışıncada internet tarayıcısı error veriyor.Virüsle alakası olabilir mi?

Ne hatası veriyor?

schwégar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende de benzer bir hata var. Steam'e bağlı CS:GO oyununu açtığım zaman arka planda yürütüyor ve masaüstünde göstermiyor. Fakat steam'de oyunda gözüküyorum

qqakulusinek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kaç gündür bekliyorum hala cevap olmadığı için soruyu kapatıp tekrar açtım.Önceki sorunumu 10 günde cevaplamışlardı.Şimdi 20 gün bekledim hala cevap yok.Artık ininal kartın güvenlik kodunuda her şeyini yazdım.İnşallah buna cevap verirler.Çok bekledim ya :(

qqakulusinek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar kaç gündür bekliyorum Steam'den hala bi' cevap yok :(.Normal mi bu?.Adamlara bütün bilgilerimi verdim tık yok :(.

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Kardeş bir 7 gün bekle derim, böyle şeyler biraz uzun sürüyor.