En İyi Ücretsiz Antivirüsler 2015

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
En İyi Ücretsiz Antivirüsler 2015

Bilgisayarlar için tehditler arttıkça, güvenlik yazılımları da gelişiyor. Peki, en iyi ücretsiz Antivirüs yazılımları hangileri? Sizler için 2015 yılının en iyilerini sıralıyoruz.

TEGİN

Profesör
Reaksiyon puanı
99
Comodo Internet Security Premium

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Ücretsizler arasında;

En iyi kesinlikle Panda.

Sonra da Avira.

Panda eskiden free antivirus alanında pek de başarılı değildi ama Av comparatives de Panda free rakiplerinin pro/int sec. Sürümlerine ter döktürüyor.

CAN GÜLER

Asistan
Reaksiyon puanı
2
AVİRA der susarım arka planda 3.000 bile ram harcamıyor

Akif52

Profesör
Reaksiyon puanı
110
360 zaten avira ve bitdefender motorunu da kullanıyor.siz istedğiniz gibi seçebilirsiniz.bence 360 total security güzeldir.denemelisiniz.

alcatraz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yıllardır Nod32 den şaşmadım gayet de memnunum

furkangunes04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Geçen sene Norton Internet Security'yi 3 bilgisayar için toplam 18 liraya satın almıştım, oldukça memnundum ama süresi doldu ve şuan piyasadaki en iyi antivirüslerin hepsi çok pahalı.

AV-TEST yeni bir test yayımlamış. Bu teste göre Avira Anitivirus Pro oldukça iyi bir yere gelebilmiş. Bende Avira Antivir Free Edition indirmeye başladım. Bu sene de görünen o ki Avira'nın ücretsiz versiyonuyla idare edeceğim. Tavsiye ederim.

Panda'yı denemedim, ama şimdi indiriyorum, birazdan deneyeceğim. Eğer beğenirsem Avira'nın yerini bu sene Panda alacak. AV-TEST'te Panda yoktu, o yüzden biraz soğuk bakıyorum ama beğenirsem fikrim değişecek.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Geçen sene Norton Internet Security'yi 3 bilgisayar için toplam 18 liraya satın almıştım, oldukça memnundum ama süresi doldu ve şuan piyasadaki en iyi antivirüslerin hepsi çok pahalı.

AV-TEST yeni bir test yayımlamış. Bu teste göre Avira Anitivirus Pro oldukça iyi bir yere gelebilmiş. Bende Avira Antivir Free Edition indirmeye başladım. Bu sene de görünen o ki Avira'nın ücretsiz versiyonuyla idare edeceğim. Tavsiye ederim.

Panda'yı denemedim, ama şimdi indiriyorum, birazdan deneyeceğim. Eğer beğenirsem Avira'nın yerini bu sene Panda alacak. AV-TEST'te Panda yoktu, o yüzden biraz soğuk bakıyorum ama beğenirsem fikrim değişecek.

AV-TEST'te deli gibi para dönüyor bu gibi sitelere inanmayın. Parayı bastıran en üste çıkıyor kural bu :)

Promethium

Doçent
Reaksiyon puanı
67
Yıllarca AVG kullandım daha sonra Avasta geçtim çünkü boot taraması ve sandbox özelliği vardı ve avg knight online ile uyuşmazlık yapıyordu lakin daha sonrasında kendi yazdığım programa bile virüs uyarısı verince kaldırdım ve avg kurdum şu an memnunum 2-3 senedir kullanıyorum.

HELYPAX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
AVG ve Avast programlarını tavsiye ediyorum.