Zenfone Modellerine Android 5.0 Lollipop Geldi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
S

SDN Okuru

SDN Okuru
sitede söylenen şekilde güncellemeyi yaptım. DOKUNMATİK EKRAN ÇALIŞMIYOR. acil yardım nasıl geriye döndürebilirim sistemi ???

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Herkes f/p ürünü olduğundan fazlasıyla rağbet gösterdi fakat Asus zamanında stok sıkıntısını karşılayamadı
Aynı sorun şimdi Zenfone 2de de var
Mwcden önce tanıtılan cihaz mwcde tanıtılan cihazlardan sonra piyasaya çıktı/çıkacak
E bide bunun üzerine Nisandaki güncellemeyi bi Mayısa bi Hazirana sarkıtıyor
Böyle yaparsa 30-40 milyon hedeflerini biraz zor görür Asus
Donanım ve agresif fiyatlandırma konusunda başarılı olabilir ama tedarik ağını güçlendirmesi ve sattığı cihazın yazılımsal ve donanımsal olarak arkasında durması lazım

yasinayaz23

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Valla 5.0 yukleyin ben indirip yukledim cihaz yag gibi akiyo ayrica ram sorunuda yok bekledigimize deymis bence.

tahir40

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Bu güncelleme çılgınlığı nedir? Onca yıldır akıllı telefon kullanıyorum, yeni işletim sistemiyle hızlanan telefon görmedim. Bunca zaman beklemişsiniz 2 gün daha bekleyin. Hayır yani ne değişecek? Telefon halihazırda yapamadığı neyi yapacak?
Güncellleme ver! Vrhhh:tt2: Güncelleme, iniyor mu? :sleeping: Ohh rahatladım...

yasinayaz23

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu güncelleme çılgınlığı nedir? Onca yıldır akıllı telefon kullanıyorum, yeni işletim sistemiyle hızlanan telefon görmedim. Bunca zaman beklemişsiniz 2 gün daha bekleyin. Hayır yani ne değişecek? Telefon halihazırda yapamadığı neyi yapacak?
Güncellleme ver! Vrhhh:tt2: Güncelleme, iniyor mu? :sleeping: Ohh rahatladım...
Bilip bilmeden yorum yapmayin stabil bi guncelleme ile cihaz nasil yag gibu akiyo gidin gorun.

tahir40

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Bilip bilmeden yorum yapmayin stabil bi guncelleme ile cihaz nasil yag gibu akiyo gidin gorun.
Çok bilen vatandaş(!) Ben iphone da kullandım, bi çok marka model Android telefon da kullandım. Her güncellemede şöyle yenilik, böyle hızlanacak diye martaval okurlar.
Şöyle bir gerçek var, yeni işletim sistemleri daha güncel donanım için yazılır, senin 1-2 yıl önce çıkan telefonun donanımı sürekli güncellenen akıllı telefon dünyasında hızla eskir. Ben güncelleme ile hızlanan telefon görmedim, bilakis yavaşlayan, hatta geberen telefonlarım oldu. Şu anda Zenfone6 kullanıyorum. Telefonda halihazırda arayüzün donduğunu görmedim, akıcı çatır çatır çalışıyor. Daha da çıkıp yok yağmış balmış akıyormuş...

yasinayaz23

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Çok bilen vatandaş(!) Ben iphone da kullandım, bi çok marka model Android telefon da kullandım. Her güncellemede şöyle yenilik, böyle hızlanacak diye martaval okurlar.
Şöyle bir gerçek var, yeni işletim sistemleri daha güncel donanım için yazılır, senin 1-2 yıl önce çıkan telefonun donanımı sürekli güncellenen akıllı telefon dünyasında hızla eskir. Ben güncelleme ile hızlanan telefon görmedim, bilakis yavaşlayan, hatta geberen telefonlarım oldu. Şu anda Zenfone6 kullanıyorum. Telefonda halihazırda arayüzün donduğunu görmedim, akıcı çatır çatır çalışıyor. Daha da çıkıp yok yağmış balmış akıyormuş...
Lolipopu yuklemeden konusmiycaksin ozaman htc lere bak bakim kitkatla lolipop farkina sarj disinda daha akici oldular daha bunun bi cok ornegi vaR BİLMEDEN ,KULLANMADAN YORUM YAPMA !

S

SDN Okuru

SDN Okuru
asus zenfone 5 kullanıyorum A501CG modeli ama lolipop güncellemesi gelmedi otomatik bildirim gelmesi lazımdı sürekli denetliyorum yinede güncelleme gelmedi yardımcı olurmsunuz...???

S

SDN Okuru

SDN Okuru
asusun sitesine yeni bi güncelleme gelmiş onu yüklesek sıkıntı çıkarmı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefonun ana dizisine nasıl kopyalanıyor indirdim olmadı

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı