• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaz sonuna kalmaz sanırım demi? :D Beni de teşvik ettiniz ama adam gibi bilgisayarım yok.

Ekran%2BAl%25C4%25B1nt%25C4%25B1s%25C4%25B13.PNG

bundan kötü olamaz sata2 sata3Gb/sn(idda bu gerçek 50-60Mb/sn...) hdd ide gözüküyor HD160JJ hortladı seagate hd160jj pcb aradığımdan beri çalışıyor...

O kadar çok bilgisayar oyunu oynamak istiyorum ki anlatamam.
Yaz sonu bilgisayar alacağımda garanti değil. Bakalım o zaman gelsin göreceğiz.

Hepsi yatıyor ;

VjqfYvI.png

Biz neden bu AKK çekiyoruz o zaman bir yolu mu var bu işin : /

Bugün benimde Vatan Bilgisayar'a gitme şansım oldu. Cam standda G4'ü kutusu açık bir biçimde koymuşlar göze çok hoş geliyordu. "İnceleyebilir miyim?" dediğimde "Tabiki.G4'ü incelemeden olmaz" dedi çalışan.
Ekran kalitesi muazzam , kamera desen öyle. Ergonomisi harika. Tutuşu G3'ten daha iyi.

Sonra S6 Edge cam standda yoktu. "S6 Edge yok mu ? " dedim , "Onu burada tutmuyoruz." dedi.
Acaba neden ? :D

Telefon şahane ama;
[video=youtube;uYx3xTF-bZ4]http://www.youtube.com/watch?v=uYx3xTF-bZ4[/video]
Tek düşüşte uçuyor.

Ha beyler bu arada biz de kotayı doldurduk o yüzden 1 hafta internet yok. Bulabildikçe okuldan ve babamın telefondan aranıza katılmaya çalışacağım.

Telefon şahane ama;
[video=youtube;uYx3xTF-bZ4]http://www.youtube.com/watch?v=uYx3xTF-bZ4[/video]
Tek düşüşte uçuyor.

Ha beyler bu arada biz de kotayı doldurduk o yüzden 1 hafta internet yok. Bulabildikçe okuldan ve babamın telefondan aranıza katılmaya çalışacağım.
G3'ün ekran gidince hiç çalışmıyordu.G4'te çalışıyor.

O hard disk olayını yapabiliriz ama bu aralar mağlum meşgulüm. Hatırlatırsan hallederiz.

Maşallah [MENTION=316962]Orion578[/MENTION] nickli arkadaşımızın rütbeleri akıyor ya :D

QAprbZ.png

İlk yarı sonucu:

Stoke City 5 - 0 Liverpool

:ohmy:

Sihirbazlık Okulunda Bir Türk Filminin Kara Büyü şarkısı başkasından alınma mı? Arayınca başka bir sanatçı çıktı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...