Meridian
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 761
Şu siyaset bölümü yüzünden kimseyle soğumak istemiyorum umarım kimse de bana karşı öyle hissetmiyordur. 

fatura kime ödeniyorsa ona operatör ise ona ula miy 4 yaşında bebe sizin üstün güvenliğinizi aştı ne ayak diye atarlan yap bişeyler.
miy=müşter ilişkileri yöneticisi.
![]()
[MENTION=261339]Meridian[/MENTION] [MENTION=380082]Vikings[/MENTION]![]()
aynen:Adres satırına www.loser.com yazınca Kanye West'in ingilizce viki sayfası çıkıyor puhahah![]()
Sağ alt taraftaki ses panelini açmak istediğimde direk olarak sorun gidermeyi açıp ancak sorun yok deyip duran ne olabilir?
Pc ye hoparlör bağlı değil ama ses kartı var. Kulaklık takınca ses gelmiyor.hoporlöre sağ tıklayınca ne oluyor? realtek yok mu?
Pc ye hoparlör bağlı değil ama ses kartı var. Kulaklık takınca ses gelmiyor.
Hocam telefon markası nedir size bulabilirim belki hazır portlanmış.
Çok teşekkürler hocamwindows'un tipik huyu kulaklığa ses vermeme realtek arayüzünde klasöre tıklayınca seçenek çıkıyordu kulaklık çalışsın gibi bişey olucak.
![]()
Çok teşekkürler hocam
Adamlar üşenmemiş harry potteri trollemek için film çekmiş[video=youtube;Zc3EZodrZ4I]http://www.youtube.com/watch?v=Zc3EZodrZ4I[/video]
![]()
Tam seviniyordum oldu mu bu barbaros![]()
![]()
Ana karakterler
![]()
gök gürledi odadan bi patlama sesi geldi modeme elektrik veren alet airtes 5341 modem yandı modem cızırtı yapıyor sadece power ışığı yanıyor neyseki eski huawei 5341 vardı onu kurdum hemen
sağolasın elektrik gitti 1 saniye sonra geldi hava gürledi 1 2 saniye sonra patlama sesi geldi görünürde bişey yok dış yüzeysel olarak elektrik veren alette yanık kokusu varGeçmiş olsun. Elektrik gitti geri mi geldi şimşek mi düştü?