Devamsızlık

SlimShady_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben yalanmı söylüyorum burada ? okula başlamadan devamsızlığı yazmışlar hatta gidip konuşunca onu izinliye çevirmişti. Kaydımı aldırdıktan sonra hoca yarın başlarsın dedi okula gidip gitmeyeceğim belli olmadığından forma almamıştım müdür formasız gidince almadı ve ben seni yok yazmam bu 2 gün içinde formanı al dedi sonra gittim ve o günler yok yazıldığımı farkettim. Burdayım derken duymamış ve hoca yok yazmış ve bende kontrol gereği duymadım. Hemen ön sıradakiler nasıl gıcık olmuş konusuna gelirsek okulun yarısı zaten eski okulumdaki insanlardı ve pek iyi anlaşamıyorum onlarla. Devamsızlık mektubunun bi tanesi geldi ama diğerlerini görmedim hocada gönderdik dedi ama gelmedi. Ayrıca notlarımın iyi olması şaşırılacak bişey değil ki ? Derslerim hep iyiydi ve geldiğim okulda birinciydim

3mr3

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bulunduğun il/ilçedeki Milli Eğitim Müdürlüklerinin Ortaöğretim Bürosuna dilekçeni yazmalısın. Ortaöğretim Şube Müdürüne giderek durumu anlatabilirsiniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynı durumdayım bende kafayı yemek üzereyim. Yorumlarınızı okudum benim devamsızlıgım özürsüz 26.5 özürlü 12gün. 2 gun okulda faaliyetteydim yok yazıldım ilgilenen hoca sene sonu müdür yardımcınız silcek dedi ve numaralarımızı bir kagıda yazdı. Şimdi silmiyorlar ve bu kagıtlar ortada yok hic kimse ilgilenmiyor. Sınıftaki arkdaslar 2 kere yoklama fişini çaldılar. Yoklama fişi bulunmazsa herkese 2 şer gün eklenecek dedi müdür yardmcısı. Bulunamadıgı için ordanda 2 gun eklediler. Sınıf arkdasımın devamsızlıgı 19gundu 2.dönemin basında 16ya indirdiler yine 19 yaptı yine indirdiler. Ama bize gelince yapmıyor ve o arkadasımın devamsızlıgı tekrar 19.5 oldu. Ne yapcam bilmiyorum Allah'tan annemin haberi var bu durumdan milli egitime gitse durumu acıklasa düşürürler mi ki.

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bu çoğu okulda yanına veliyi alıp yada yaşca büyük biriyle müdür yardımcısına gidip okulama yardım etmekten geçer ne yazıkki ancak böyle silerler bazıları bazılarıda gerçekten halden anlar siler dostum senin ya böyle yapman lazım yada geçmise yonelik heyet raporu ama zor bide geçmişe yönelik çoğu hastane vermez.

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Benimde kardeşimin 20.5 idi utanarak söylüyorum gidip konuştuk müdür yardımcısı ile çünkü gittiğinden emindik cebine fazladan para koymuyorduk yaramazlık yapmasın diye fakat müdür yardımcısı isterseniz kamera kayıtlarını gösteririm isterseniz hocalara sorarız gelmedi çocuk diyince bizde mecburen çaresiz kaldık fakat müdür yardımcısı öğle yemeği +50lira+gömleğe 19a indirdi devamsızlığı teklifi kendi etti biz birşeyler yapalım gibisinden tekliflerde bulunmadık

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Benimde kardeşimin 20.5 idi utanarak söylüyorum gidip konuştuk müdür yardımcısı ile çünkü gittiğinden emindik cebine fazladan para koymuyorduk yaramazlık yapmasın diye fakat müdür yardımcısı isterseniz kamera kayıtlarını gösteririm isterseniz hocalara sorarız gelmedi çocuk diyince bizde mecburen çaresiz kaldık fakat müdür yardımcısı öğle yemeği +50lira+gömleğe 19a indirdi devamsızlığı teklifi kendi etti biz birşeyler yapalım gibisinden tekliflerde bulunmadık
Devir bu işte usta. kırpabildiğini kırpma devri

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
[MENTION=340617]mesut ruthless[/MENTION] öyle vAllahi adamlar sistem meslek filan takmıyor zaten kimseninde başının yandığı yok sen aliye vereceksin o kendini denetlemeye gelen veliye verecek böyle gidecek başı yanan yine bizler olacağız

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
@mesut ruthless öyle vAllahi adamlar sistem meslek filan takmıyor zaten kimseninde başının yandığı yok sen aliye vereceksin o kendini denetlemeye gelen veliye verecek böyle gidecek başı yanan yine bizler olacağız
O yüzden sistematik insanları mevki sahibi insanların çoğunu sevmem. :) usta diyeydin okul çıkışı döverdik gömlegini yırtardık :)

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
[MENTION=340617]mesut ruthless[/MENTION] dövmekle çözülseydi ailecek dalardık fakat suç bizim tarafta olduğu için mecburen sessiz kaldık birde benim kardeş haytadır biliyor musun(tabiki bilemezsin de :D ) ondan dolayı dediklerini yapmak zorunda kaldık zaten sonraki sene sınıfta kaldı açığa geçmek istedi şuan açık lise okuyor

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
@mesut ruthless dövmekle çözülseydi ailecek dalardık fakat suç bizim tarafta olduğu için mecburen sessiz kaldık birde benim kardeş haytadır biliyor musun(tabiki bilemezsin de :D ) ondan dolayı dediklerini yapmak zorunda kaldık zaten sonraki sene sınıfta kaldı açığa geçmek istedi şuan açık lise okuyor
:) Lise çok atardamar'a geliyo usta bilmemmi ya :) açık lise en iyisi bir ortamı yok o kadar :)

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Aynen öyle zaten sürekli bir vukuat oluyordu böyle daha iyi okumaya da pek niyeti yoktu zaten sırf gitmesi kolay okulları yazdı tercihilerine bizim fikrimizi sormadı :D

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=342677]pilger[/MENTION] usta kardesini bi metal fabrikasını işci olarak ver çalışşın bakalım okucakmı okumucakmı :)

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
[MENTION=340617]mesut ruthless[/MENTION] zaten mermer fabrikasına vermeyi düşünüyoruz :D ama işte istemeden de yaptırırsak anlamı kalmaz klasik bahaneler arkadaşlarım dolaşır gezerken ben neden çalışayım gibisinden adama derler madem öyle o zaman sende adam gibi okula gidip sonra gezmeye hak kazansaydın peşto diye ama kıyamıyoruz genç kanı kaynıyor hata yapacak illa ki :D

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=342677]pilger[/MENTION] usta yalnız bırakmayın okusun okumazsa anlar ne demek istediğinizi bırakın gezsin ama fazla tolerans vermeyin bu zamankı genclık kotu bende içlerindeyim ama 0 zehir :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya kardeşim allah rizasi için geriye dönük heyet raporunu nerden aldin bana bi sölesene telimi vereyim çaldir ben ararim acilen benim oğlumada 7 gün almam lazim çocuk 16 şubatta bademcik ameliyati oldu normal raporu var 10 gün ama raporlu ve normal devamsizliği dolduğu için benden en az 7 gün heyet raporu istiyolar yarina kadar götürmessem derlerden geçtiği halde devamsizliktan kaliyo..bir anne olarak yalvariyorum bide 2 yillik bnm oğlan öğrenim hakki bitecek yani ne olur hangi hastaneden aldiğini bana bildir lütfen 0,532,***** pinar bnm adim

Mod edit : Telefon no bilgilerini paylaşmayın.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende senin gibi kardeş ailem ilk gittiklerinde sildirliler hoca sildi derse gec kaldım 1 kac kere gene oldu gene sildirmeye gitcem eğer silerseler sana gene haber yollarım kardeş bide o piskoloji ailene söyledikten sonra o kadar rahat oluyosunki
10 kere daha kacarsın tavırlarına giriyon bence ailene söyle ben yaptım öyle elinde sonunda öğrendiler ama sen öyle yapma de anne ben kaldım faln gel sildir yada 2 dönem acık lise kayıtları başladı istersen onada gidebilirsin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben de 12. sınıf ögrencisiyim heyet raporuna güvenip 2. dönem okula gitmedim heyetın kaldırıldıgını ögrendigimde dünyam basıma yıkıldı ne yapmalıyım bana akıl verin bu arada 7.5 özürsüz 10 gün de özürlu var

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar benim devamsızlığım 10 gün oldu bugün velimle gitsem indirilir mi ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Devamsızlık 22gün Ailem biliyor müdür yardımcısı gel velinle sileriz dedi En fazla kaçgün silebilir

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Devamsızlığı zorunlu olarak kullananlar dışında musamaha göstermeyecekler aslında. Mecburiyetten kullananlara da gereken yardımı yapsınlar.

SpyChef

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ailene durumla ilgili bilgilendir yoksa yalan olacaksın bilgin olsun.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arakdaşlar 45 gün devamsızlığım var notlarım çok iyi geçebilir miyim ? Ne yapmam lazım ?

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,938
Hocayla konuş kardeşim tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
arakdaşlar 45 gün devamsızlığım var notlarım çok iyi geçebilir miyim ? Ne yapmam lazım ?
Müdür yardımcısına derdini anlat sana yolu gösterirler. Ama tek gitme abin varsa abinle yada velinle git.

Kayıtsız USER

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lise 1 - 2 -3 -4 60 Günden Aşşağı Devamsızlığım Yoktu [ Raporsuz ]
Kalkmadım Şimdi Mühendis Olcam İnş :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:(:(iyi akşamlar benim 40 gün heyet raporum var 2 günde normal rapor 6 günde izin kagıdı toplam 48 özürlü devamsızlığım var bana yardım edin 1 hafta var karne gününe:((

B

ByKayaker

SDN Okuru
Sa Beyler benımde 70 gün devamsızlıgım vardı ama milli sporcuyum diye yırttım yurt dışına falan gitmiştim oradan yırttım allah tan kı yoksa banada kaymıştı beyler