Modemi resetledim internet yok W8151N

Byperest

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşlar iki gündür internetim de aşırı yavaşlama var modemin şifresini değiştirmek istedim başkası girmesin diye, ıpyi yazdım modem arayüzü gelmedi internette dolaşırken resetleyin yazıyordu resetledim modem arayüzüne şimdi bağlanıyor ama internet yok geçerli ıd,şifreyide kabul etmiyor değiştirmiştim,wifi üzerinde geçerli modem ismi değişmiş sadece tplink ve numaralar yazıyor ve şifresi yok son olarak internetede bağlanmıyor wifi üzerinden de bunu nasıl çözebilirim?

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Modemi resetleyip kabloyla baglanmaya calısın modemin ipsini dogur girdiğinizden emin olun kablosuzda bazen sıkıntı ola biliyor eğer kabosuz da baglanmanız gerekiyorsa resetten sonra sifresiz olur direk secerek baglana bilirsiniz

Byperest

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Kablolu bağlanıyorum ama internet yok ttneti aradım ıp adresi gelmiyor falan dediler teknik ekip ilgilenecek dediler hala bekliyorum wifide de bağlanamıyorum

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Kablolu bağlanıyorum ama internet yok ttneti aradım ıp adresi gelmiyor falan dediler teknik ekip ilgilenecek dediler hala bekliyorum wifide de bağlanamıyorum
Modem Arayüzüne baglana biliyorusunuz ttnet size interneti vermese netiniz olmasa da modem arayüzüne baglana bilmeniz gerek

Byperest

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Zaten bağlanıyorum ama bir türlü internete giremiyorum hızlı kurulum sihirbazını yaptım,tanılama yaptım fabrika ayarlarına döndürdüm ama yinede internet gelmedi sanırım sıvadım bunları yapınca :D

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Zaten bağlanıyorum ama bir türlü internete giremiyorum hızlı kurulum sihirbazını yaptım,tanılama yaptım fabrika ayarlarına döndürdüm ama yinede internet gelmedi sanırım sıvadım bunları yapınca :D
Ttneti aradıgınızda ne dediler hattınız acılmamısmı ttnet kaynaklı bir sıkıntı yoksa neler yapa bileceginiz konusunda yardımcı olurum

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Ttnet'in hatalı kullanıcı adı ve şifre sayfası açılıyor mu?

Byperest

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Adsl ışığı kırmızıymış ıp adresi gelmiyormuş falan dedi üstü hemen arıza takip forumunu açıp yolladı sorunu anlatmadı

Byperest

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Şuan sms geldi ttnetten arıza hakkında kontroller yapılmış kısa zamanda arayacaklarmış çözüm yok daha sanırım

Reaksiyon puanı
16,128
modemi tekrar resetle bazen ilkinde düzgün resetlenmiyor olabilir.

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Bende yanmıyor ama müşteri temsilcisi kırmızı yandığını söyledi
kırmızı işik modemde dhcp ayarlarında sıkıntı var demektir baska bir modeminiz varmı test etmek için bir de peki suan yanan işik nasıl yanıyor

Byperest

Asistan
Reaksiyon puanı
9
kırmızı işik modemde dhcp ayarlarında sıkıntı var demektir baska bir modeminiz varmı test etmek için bir de peki suan yanan işik nasıl yanıyor
Başka modemim maalesef yok,şuan hepsi yanıyor tek bir ışık yanıyor resimden anladığım kadarıyla adsl ışığı

Byperest

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Yok modem tplink öyle eski modem de değil 1 sene daha dolmadı bile,verdikleri modem parçalandı :D

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Yok modem tplink öyle eski modem de değil 1 sene daha dolmadı bile,verdikleri modem parçalandı :D
Modeminizin ara yüzünde LAN kısmının altında ip ve dhcp ayarları olması gerek oranın ekran resmini ata bilirmisiniz

Byperest

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Modeminizin ara yüzünde LAN kısmının altında ip ve dhcp ayarları olması gerek oranın ekran resmini ata bilirmisiniz
787786c342bfe204b88758d7b9b0d936.jpg

TP-Link Türkiye

Temsilci
Temsilci
Reaksiyon puanı
102
Arkadaşlar iki gündür internetim de aşırı yavaşlama var modemin şifresini değiştirmek istedim başkası girmesin diye, ıpyi yazdım modem arayüzü gelmedi internette dolaşırken resetleyin yazıyordu resetledim modem arayüzüne şimdi bağlanıyor ama internet yok geçerli ıd,şifreyide kabul etmiyor değiştirmiştim,wifi üzerinde geçerli modem ismi değişmiş sadece tplink ve numaralar yazıyor ve şifresi yok son olarak internetede bağlanmıyor wifi üzerinden de bunu nasıl çözebilirim?

Merhaba,

Modeminizin kurulumunu http://www.kolaykurulum.net/video19 linkinde yer alan kurulum videosunu izleyerek gerçekleştirebilirsiniz. Sanırım hızlı kurulum sırasında 3. sayfada sizden istenen kullanıcı adı ve şifre bilgilerini yanlış veya eksik giriyorsunuz. O sayfada sizlerden ttnetin size verdiği kullanıcı adı ve şifre bilgilerini doğru girmelisiniz. Videoyu izleyerek anlatmak istediğimizi daha net görebilirsiniz.

Saygılarımızla,
206.jpg

Byperest

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Merhaba,

Modeminizin kurulumunu http://www.kolaykurulum.net/video19 linkinde yer alan kurulum videosunu izleyerek gerçekleştirebilirsiniz. Sanırım hızlı kurulum sırasında 3. sayfada sizden istenen kullanıcı adı ve şifre bilgilerini yanlış veya eksik giriyorsunuz. O sayfada sizlerden ttnetin size verdiği kullanıcı adı ve şifre bilgilerini doğru girmelisiniz. Videoyu izleyerek anlatmak istediğimizi daha net görebilirsiniz.

Saygılarımızla,
206.jpg
Hızlı başlatı 3. defa deneyişimde sorun giderildi teşekkürler.

SametTannırsın

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım ben modemımın asyarını bırıne yaptırmıstım sonra resetledım modemı ama wıfı den baglanılamıyor ayarınıda yapamıyorum sorununu bılen varmı