Omerov
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 53
Daha önce format attınızımı hiç bilgisayara bu konuda bilginiz varmıHocam windows 8 kullanıyorum formatı nasıl yapacağız?
Daha önce format attınızımı hiç bilgisayara bu konuda bilginiz varmıHocam windows 8 kullanıyorum formatı nasıl yapacağız?
Malesef hocam bu konu hakkında bir fikrim yok. Bide win8 cd si nerden bulucam?Daha önce format attınızımı hiç bilgisayara bu konuda bilginiz varmı
Eğer uygunsa ben uzak baglantıyla bakayım cozemezsek ben nasıl yapacagınızı detaylı bir sekilde anlatırım eğer isterseniz bana özelden ulasabilirsinizMalesef hocam bu konu hakkında bir fikrim yok. Bide win8 cd si nerden bulucam?
Özelden mesaj attım hocam. İlginiz için çok teşekkür ediyorm.Eğer uygunsa ben uzak baglantıyla bakayım cozemezsek ben nasıl yapacagınızı detaylı bir sekilde anlatırım eğer isterseniz bana özelden ulasabilirsiniz
Hocam teamwiewer kurdum. Şuan virüs de etkisini gösteriyor. Bakmak istermisiniz?Eğer uygunsa ben uzak baglantıyla bakayım cozemezsek ben nasıl yapacagınızı detaylı bir sekilde anlatırım eğer isterseniz bana özelden ulasabilirsiniz