Güncelleme Gelmiyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ali61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ali61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar telefonu yeni aldım güncellemeye çalıştım ama guncellenemeyen değiştirilmiş yazılım yüklü falan diyo bi bilgisi olan varmı nasıl güncellerim telefonumu

ali61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya kafayı yiyecem telefon rootkeeper şu geldi ondan mı acaba

- - - Mesaj Güncellendi - - -

yanlış oldu rootlu olacak

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] yanlış hatırlamıyor isem rootlu cihaza güncelleme gelmiyor değil mi?

ali61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hiç bi bilgim yok ama root da kaldırdım yıne olmadı

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Cihazına OTA ile güncelleme gelebilmesi için Stock recovery yüklü olması, bootloader kilitli olması ve son olarak rootsuz olması gerekiyor. Ayrıca orjinal FW ve SW kurulu olması gerekiyor.

ali61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki bu dediklerini nasıl yapabilirim?

Peki bu dediklerini nasıl yapabilirim?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
@Vikings yanlış hatırlamıyor isem rootlu cihaza güncelleme gelmiyor değil mi?

Rootlu cihazlara güncelleme gelmiyor evet. Mesela şey vardı G2'de Türkiye romu var diyelim, kalkıpta almanya romu kurarsan ne almanya ya gelen nede Türkiyeye gelen güncellemeleri alamazsın :D

ali61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cihazı ilk aldığım da rootluydu rootu kaldırdım yine olmadı türkiye roomunu nasıl yükleyebilirim

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Rootlu cihazlara güncelleme gelmiyor evet. Mesela şey vardı G2'de Türkiye romu var diyelim, kalkıpta almanya romu kurarsan ne almanya ya gelen nede Türkiyeye gelen güncellemeleri alamazsın :D

Sony tarafında rootlu olmasından ziyade BL açık cihazlara güncelleme gelmiyor. :)

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
peki benm roomsuz htc m7 Ye neden hala güncelleme gelmedi :P

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Sony tarafında rootlu olmasından ziyade BL açık cihazlara güncelleme gelmiyor. :)

Yukarıda ki arkadaş söyledi tekrar etme gereği duymamıştım :D BL kapalı olması gerekiyor evet.

peki benm roomsuz htc m7 Ye neden hala güncelleme gelmedi :P

Hangi güncelleme gelmesi gerekiyordu? cihaz hangi ülkenin romu ile geldi, dağıtılan güncelleme tüm htc m7lere yollandımı yoksa belli başlı ülkeleremi verildi şu anlık?

Son çağre stock rom indirip manuel kurulum yapman lazım abi :)

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] baktığıma göre ürün brazilya çıkıyor.son güncelleme olan lollipop u almadı daha :D

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] baktığıma göre ürün brazilya çıkıyor.son güncelleme olan lollipop u almadı daha :D
Demekki brazilya ya dağıtılmamış daha.
Bu arada One Max için Taiwan da Lollipop dağıtılmaya başlanmış.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
@Vikings baktığıma göre ürün brazilya çıkıyor.son güncelleme olan lollipop u almadı daha :D

Demek ki hala gelmedi :) Apple değil ya herkese aynı anda versin, IMEI numarasına göre ülke ülke dağıtım yapıyorlar işte, beklemekten başka şansın yok yada farklı bir ülkenin lollipop almış romunu kurucaksın :)