İnternetim saçma bir şekilde kayboldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Nit

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar merhaba lol oynarken internet bir anda gitti modemii açtım kapattım falan yok işlemedi. Komşuya sordum internetin bizde çıkıyor dedi bende ağ listesinde bile gözükmüyor. Başka pc getirdim onda da görmüyor nasıl iş anlamadım. Ama bilgisayarı komşuya götürdüğüm zaman çıkıyor. Sonra laptobu modemin dibine götürdüm 2 çubuk çekiyor ama komşuya doğru uzakalaştıkça daha çok çekiyor ne olduğunu anlamış değilim ne yapmam lazım modem mi değiştirsem acaba

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Arkadaşlar merhaba lol oynarken internet bir anda gitti modemii açtım kapattım falan yok işlemedi. Komşuya sordum internetin bizde çıkıyor dedi bende ağ listesinde bile gözükmüyor. Başka pc getirdim onda da görmüyor nasıl iş anlamadım. Ama bilgisayarı komşuya götürdüğüm zaman çıkıyor. Sonra laptobu modemin dibine götürdüm 2 çubuk çekiyor ama komşuya doğru uzakalaştıkça daha çok çekiyor ne olduğunu anlamış değilim ne yapmam lazım modem mi değiştirsem acaba

Valla abi çok saçma bir durum bu, başka bir modem kullan sonra modeme anten takıp pcye uzat yap bişeyler

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
İşler karişmiş biraz :) oncelikle modemin arayüzüne girebiliyormusun arayüzden kablosuzun ismini sifresini ve kanal ayarını değiiştir kanalı 6 yada 11 yapa bilirsin bu ayarları kablosuz güvenlik kısmından yapa bilirsin bunları dene sonucları buraya yaz bakalım :)

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Kanal değiştirmeyi dene kesinlikle.

Reaksiyon puanı
16,128
oyunda ki ergenin biri hack öğrenmiş olabilir...