gncrsn
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Gamepad alıcam pes 2015 oynamak için hangi markayı almalıyım logitech f310 var onu almak istiyorum başka önerisi olan (pahalı olmasın lütfen) şimididen teşekkürler.
logitech f710 var bende, 2 senedir kullanıyorum ve çok memnunum. bence 710 al
Bu gamepad için üretiliyor oyunlar zaten. Kendim de kullanıyorum, kalitelidir.
F710 ile F310 aynıdır. Kalite bazında, tuş bazında fark yoktur. Kablolu ve kablosuz farkı diye düşünün. Bende F710 var yanlış olmasın, daha önce F310 kırıldığı için aldım.
Sony DualShock3 al , şahsen aldım bt4.0 mini aparat ile takır takır oynuyorum. PS3 zevkini bilgisayarımda yaşıyorum.Bütün oyunlarda otomatik tanıyor ve kumanda edebiliyorsun !!!Gamepad alıcam pes 2015 oynamak için hangi markayı almalıyım logitech f310 var onu almak istiyorum başka önerisi olan (pahalı olmasın lütfen) şimididen teşekkürler.
Ayıptır sorması neden kırıldı?
Fırlattım.
Sony DualShock3 al , şahsen aldım bt4.0 mini aparat ile takır takır oynuyorum. PS3 zevkini bilgisayarımda yaşıyorum.Bütün oyunlarda otomatik tanıyor ve kumanda edebiliyorsun !!!
Hem iyimi ama onu bilgisayara nasıl takılıyor pc içinmi gamepad?
Kardeşim hiç uğraşma. Rumblepad veya F710 al.
Hocam doğru diyorsun DS4 çok güzel de 170'den aşağı bulunmuyor, F710'u 85 liraya aldım o kadar olsun benceRumblepad bilmem ama F710 bende var, DS3'den sonra çok dandik geliyor bana, hele DS4'ün yanında çöp abicim afedersin.
DS4 değil de biraz daha çıkarak DS3 alınabilir, aradaki fark pil parasına gidiyor zaten.Hocam doğru diyorsun DS4 çok güzel de 170'den aşağı bulunmuyor, F710'u 85 liraya aldım o kadar olsun bence![]()
Tercih tabi. Ama son cümle her oyunun o kola göre yapılması olayı özel bişey değil zaten xinput olarak tanıtılıyor DS3 ve DS4 de. F710 kötü değil tabiki.Playstation kollarından her zaman nefret ettim. Xbox kolu kadar rahat olduğu, eli ağrıtmadığı terletmediği için F710 tercih ediyorum. 2 sene oldu, her gün oynamama rağmen 5 defa bile değiştirmedim pili, çok uzun dayanıyor. Ayrıca çıkan her oyun bu kola göre yapıldığı için çok rahatım. Diğer türlü uğraştırıyor.