Acillll yardim telefoncular dahi çözemedi

enesöz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaş autorec i yükledim telefonum root luydu zaten .Sonra autorece girdim.Autorecde işte bişeyler geldi tik işaretleri falan sonra da TO RECOVERY DEDİM. telefon kapandı sonra lg yazısı geldikten sonra işte seçenekler geldi twrp nin .Baktım yine root yazısı var seçeneklerde bende yine roota bastım sonra telefon gitti.
Telefon açılınca SECURE BOOT ERROR YAZISI GELİYOR SONRA EKRAN KARARIYOR AMA TELEFON KAPANMADAN.

LÜTFEN YARIDM EDİN KAFAYI YİYECEM

j.connor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaş autorec i yükledim telefonum root luydu zaten .Sonra autorece girdim.Autorecde işte bişeyler geldi tik işaretleri falan sonra da TO RECOVERY DEDİM. telefon kapandı sonra lg yazısı geldikten sonra işte seçenekler geldi twrp nin .Baktım yine root yazısı var seçeneklerde bende yine roota bastım sonra telefon gitti.
Telefon açılınca SECURE BOOT ERROR YAZISI GELİYOR SONRA EKRAN KARARIYOR AMA TELEFON KAPANMADAN.

LÜTFEN YARIDM EDİN KAFAYI YİYECEM
bende bu sorunu yaşamıştım telefonumda çözüm olarak telefonu garantiye gönderdim birkaç parçasını değiştirdiler

talipburak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefon download moda giriyor ise support tool dan telefonu yapabilirsiniz

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Secure Error ağır bir hastalık olmasa gerek.. Ben rom yüklediğim zaman iki üç kere karşılaşmıştim telefoncular nasıl çözemedi hayret