Oyundan Atma Sorunu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar benım adamlar gozukmuyor bıde maçtan atıyor gırerken sorun ney format atırmaya calıştım format yarıda atıo sorun ne acaba?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
evet kardeş bendede oldu drakensang oynarken birden attı 2 dakka içinde bendedeoldu bende ardım istiom

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar silme ile alakası yok oyunda bazı oyuncular 4-5 veya daha fazla yaşta olunca oyun o oyuncuları oynatamadığı için oyundan atıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar çözüm bende. Meridian özellikle sen. Aynı sorunu internet cafe de yaşıyorduk. sonra bunu java programının yol açtığını bulduk. yani çoğu oyun java güncel olmadığı zaman ve ya kurulu olmadığı zaman oyunu aşağı atıyor. eğer bilgisayarında java yoksa son sürümü indir dene derim. biz öyle çözdük. olmadı bios unu güncellemeyi dene.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim telefonum discovery marka daha önceden oyunu oynuyordum sonra telefonu sıfırladım oyunun apk sı silinmişti
sonra oyunu yeniden kurdum oynuyordum sahil de araba kaçırma bölümüne geldiğim zaman oyundan atıyor beni bu na bir çözüm yazarsanız çok sevirim..

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Konuyu hortlatmam lazım. 3 sene oldu sorun çözülmedi.
Bayaadır üzerinde durmamıştım.
Fikri olan var mı?

Merhabalar karşılaştığım sorunu yazıcam.
-Her oyunda aynı şey oluyo.Oyuna giriyorum her şey düzgün.1-2 dakika oyunda kalıyo sonra atıya.Ama oyunu kapatmıyo.Sonra aşağıdan tıklıyorum oyuna açılıyo.yine 1-2 dakika sonra aynı olay oluyo.
Bunu bi kaç arkadaşa sordum ekran kartındandır güncelle dedi.güncelledim.Ama değişiklik olmadı.
Uyumluluğu değiştir dediler yaptım (servise pack3) bu sefer oldu oynadım sorun olmadan.Fakat bilgisayarı kapatıp açtığımda aynı sorun tekrar çıktı.Yine uyumluluğu değiştirdim(windows7) açıldı.bi süre sonra bu da işe yaramadı.Arada uyumluluğu değiştirdiğimde düzeliyo.ben sorunun uyumlulukla ilgili olduğunu düşünüyorum.

Sizin bununla ilgili bir fikriniz,bilginiz var mı?

Teşekkürler...

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
[video=youtube;RM3qQvyjJZc]https://www.youtube.com/watch?v=RM3qQvyjJZc[/video]

Şaka bi yana ekran kartının tam modelini işlemcini psunu anakartını kısacası tüm donanımını düzgünce yazarsan iyi olur.
Tahminim psudan kaynaklı gibi duruyor.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
[video=youtube;RM3qQvyjJZc]https://www.youtube.com/watch?v=RM3qQvyjJZc[/video]

Şaka bi yana ekran kartının tam modelini işlemcini psunu anakartını kısacası tüm donanımını düzgünce yazarsan iyi olur.
Tahminim psudan kaynaklı gibi duruyor.

Format :mrgreen: Format attıktan sonra kısa bir süreliğine her şey normal oluyor. Ama daha sonra tekrar aynı sorunla karşılaşıyorum.

i3jTP2P.png

bqoxHfx.png

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaşlar bende de aynı sorun var mesela gta 5 açıyorum 10 dk sonra oyunu dan atıyor ama kapanmıyor alta simge şeklinde geliyor sonra tekrar açıyorum 10 dk sonra yine aynı sorunla karşılaşıyorum bu arda bilgisayarımda korsan w8 bulunmakta acaba bundan mı kaynaklanıyor yardımcı olursanız sevinirim ram ve ekran kartı konusunda sıkınyı yok