goodolddays
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 202
Hava çok güzel, tam pikniğe gitmelik 

SDN bir piknik etkinliği düzenlese hiçte fena olmaz haniHava çok güzel, tam pikniğe gitmelik![]()
benim antika bu varsayımı çürütür toz manyağı şu an...Bilgisayar yukarda oldugu sürece fazla toz cekmez. Benim kasada yerden 60cm yükseklikte duruyor, neredeyse yok denecek kadar az toz cekiyor.
Duvar diplerine ve masanin altina koyarsaniz cabuk tozlanir.
Toz toplamamasi için bir madde vardı paket içinde kasanın içine koyuyorsun toz toplamiyor kasa ismini unuttum.[MENTION=312196]edox[/MENTION] hocam şu kasayı yukarda tutun demiştiniz dün. Bugün kasanın olduğu yeri temizledik o ara aklıma şu dediğiniz geldi kasaya yüksekten bi yer ayarladım bakalım toz çekme konusunda fark eden bişey olucakmı(benimki tam bi süpürge de o yüzden)
Aleyküm selamArtvinden selamlar
Aleyküm selam![]()
OoOkul gezisindeyiz Kars ve Erzurumu gezdik Rizeye gİdiyoruz. Artvinin bir köyünde yağmur sonucu oluşan çamur sonucu otobüs saplandı. Sağolsunlar kahvedeki köylüler yetişti arabayı kurtardık...
Özledim Vallaha karadenizi mi. Tatil bi gelsin hele.![]()
Telefonu sifirladiktan sonra yedeklenen kablosuz şifrelerini geri yükleyen tek telefon bende herhalde![]()
Belediye hocam bu. Bunlara izin var sanirim.1 mayıs ile hani bu reklamlar son bulacaktı. Bunu nasıl şikayet edeceğim?
![]()
Yok daha neler öyle saçmalık olabilir mi yahu. Rahatsız edilmek istemiyorum bu bildiğin izinsiz mesaj atmak bir nevi tacize girer. Numaramı nerden buldular 118 lere de kapalı ama bu işin ucunu bırakmayacağım. Diğer firmalar olsa nereye şikayet etmemiz lazım neler yapmak lazım bilgilendirirmisiniz?Belediye hocam bu. Bunlara izin var sanirim.
http://www.internethaber.com/izinsiz-smsler-icin-tuketici-ne-yapmali-784918h.htmYok daha neler öyle saçmalık olabilir mi yahu. Rahatsız edilmek istemiyorum bu bildiğin izinsiz mesaj atmak bir nevi tacize girer. Numaramı nerden buldular 118 lere de kapalı ama bu işin ucunu bırakmayacağım. Diğer firmalar olsa nereye şikayet etmemiz lazım neler yapmak lazım bilgilendirirmisiniz?
Kaynak için teşekkür ederim.http://www.internethaber.com/izinsiz-smsler-icin-tuketici-ne-yapmali-784918h.htm
Hocam buna bir bakar misin?