Photoshop Animasyon Hakkında Sorum Var

furkansoygur96

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar ben Photoshopta animasyonda (timeline olan değil animation olan) bir animasyon yapıyorum frameler ile ama mesela bir dikdörgen var bu gittikçe uzasın istiyorum 2 framede uzattımda o dikdörtgeni tweens animations frames ile değer vermek için 15 frame falan hepsinde uzun oluyor birinde uzatınca veya bi yuvarlak etrafından gelen tıp ona çarpınca içine göçsün istiyorum ama o kısmı içine göçük yapsam örnek 15. framede hepsinde öyle oluyor bu sefer öyle olmaması için ne yapmalıyım?

tuskilidi

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Merhaba arkadaşlar ben Photoshopta animasyonda (timeline olan değil animation olan) bir animasyon yapıyorum frameler ile ama mesela bir dikdörgen var bu gittikçe uzasın istiyorum 2 framede uzattımda o dikdörtgeni tweens animations frames ile değer vermek için 15 frame falan hepsinde uzun oluyor birinde uzatınca veya bi yuvarlak etrafından gelen tıp ona çarpınca içine göçsün istiyorum ama o kısmı içine göçük yapsam örnek 15. framede hepsinde öyle oluyor bu sefer öyle olmaması için ne yapmalıyım?

sorununu tam olarak anlamadım ama anladığım kadarıyla iki frame(kare) yapıp o iki karenin arasını dolduruyorsun ama doldururken aşamalı bir şekilde ilk kareden son kareye doğru aşamalı olarak karenin uzamasını istiyorsun. bu yöntemle sadece konum, opaklık ve efekt özelliklerini animasyon haline getirebilirsin. senin istediğin ise konum değiştirmekten ziyade katmanın boyutlarının değişmesi.