T mobile

arruabarrena

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Merhaba arkadaşlar almanyadaki akrabaları ziyarete gidecem ordan t mobile den telfon almayı düşünüyorum bütçem 500 tl
Nexus 4 450 tl
Xperia z 480 tl
Galaxy s3 470 tl
Bunlar almanyadaki operatörün fiyatları Sizce hangisini alayim ha bide telfonu türkiye de kendi türk hattını taksam çalışır mi
Dil seçeneklerinden türkçeyi secsem telefon hepsi türkçe olur mu cevaplarinizi bekliyorum

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Merhaba arkadaşlar almanyadaki akrabaları ziyarete gidecem ordan t mobile den telfon almayı düşünüyorum bütçem 500 tl
Nexus 4 450 tl
Xperia z 480 tl
Galaxy s3 470 tl
Bunlar almanyadaki operatörün fiyatları Sizce hangisini alayim ha bide telfonu türkiye de kendi türk hattını taksam çalışır mi
Dil seçeneklerinden türkçeyi secsem telefon hepsi türkçe olur mu cevaplarinizi bekliyorum

Türk hattı takarsanız çalışır ama opretörden yurt dışı paketi almanız yararınıza olur. Dili türkçe yapınca heryer türkçe olur tabiki...

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Nexus 4 450 tl
Xperia z 480 tl
Galaxy s3 470 tl
türk hattı çalışırmı bilmem ama en iyi telefon o seçeneklerde xperia z ve sonra nexus 4 güncelleme istiyorsan nexus 4 e bak saglam şık istiosan xperia z ye bak s3 e hiç bakma bile....

teokan

Asistan
Reaksiyon puanı
5
t mobile genelde sim kilitli telefon satar. alirken actirabilirsin. actirmazsan 2 yil kullanamazsin