Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

halostyle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lolipop yüklemeden note 5 i merak etmeye başladım :)) kitkat ve lolipoptan sonra note 5 ede snikers bekleriz kesin :p

Phalearos

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Suana kadar okudugum yorumlara bakiyomda sikayetci cok memnunda cok bu telefondan.Simdi bu telefonumu m8 i mi aliyim kararsizim.

gurkankalkavan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende üzülerek telefonumu bu gün satıyorum arkadaşlar. bıkkınlık verdi çünkü. evet belki telefonla ilgili değildi şikayetler tamamen yazılımla ilgili ama insanın siniri bozuluyor yaw. bu arada alacağım telefonu beklemeye başladım HUAWEİ P8 MAX... 6.8 inç ekran 3 gb ram 4300 miliamper batarya. (ki normal kullanımda 2.3 gün gideceğini söylüyorlar. ) bu bana 3-4 gün gider heralde :) ama tabi en önemlisi benim gibi insani boyutları standartların birazcık üstünde olan biri için 6.8 inç ekranı olması iyi birşey en azından elimde telefon gibi durabilir.. fakat telefonun diğer özellikleride baya hoşuma gitti e bide 2000 tl bandının altında çıkacak. insan daha ne isterki.
not: daha önce mate 7 kullanmış biri olarak bu telefonunda beni üzmeyeceğinden çok eminim.

grindx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yukarıdaki ekran görüntüleri bu sabahtan. Alabildiğim en iyi süre bu. Bu arada dün geceye kadar Wifi kullandım hep. Mobil şebeke ile daha da düşüyor süreler. Kitkat ile bu süreler çok az kalıyordu. Bu cihazı değiştirmek istemiyorum açıkçası, lakin bu şarj süreleri çok can sıkmaya başladı. 3 defa wipe işlemlerini yaptım bana misin demedi.

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Şimdiye kadar 2 5S, bir G3 takas teklifi geldi.Yalnız Note 4 kullanan birisi hangi markaya yönelirse yönelsin Note 4'ü arar diye düşünüyorum.

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
Şimdiye kadar 2 5S, bir G3 takas teklifi geldi.Yalnız Note 4 kullanan birisi hangi markaya yönelirse yönelsin Note 4'ü arar diye düşünüyorum.

kardes bencede bu telefon u ararsin note 3 falan olsa 5s le fln takas et derdimde bu maki neyi iphone 6 dan baska telefona verme derim yada gelecek guncellemeyi bekle ama oda 2ay sonra gelir secim senin

- - - Mesaj Güncellendi - - -

kardes bencede bu telefon u ararsin note 3 falan olsa 5s le fln takas et derdimde bu maki neyi iphone 6 dan baska telefona verme derim yada gelecek guncellemeyi bekle ama oda 2ay sonra gelir secim senin

ki şoyle bisey var note 4 un sarji sana 1 gun gidiyorsa iphone plus haric geri kalanlar seni çıldirtir

Suana kadar okudugum yorumlara bakiyomda sikayetci cok memnunda cok bu telefondan.Simdi bu telefonumu m8 i mi aliyim kararsizim.

s6 dan sonra bence en iyisi note 4 he kitkat tan sonra epey hizlandi falan iphone6 ile kiyaslama yapdm yarim saniye kadr farkla note 4 yendi demek oluyorki stabil ama 5.0.1 yani lolipop geldikden sonra sarj 2 veya iki bucuk giderken simdi bir bir bucuk gun gidiyor ama telefon cok cok hizli benm fikrim kardes iphone 6 almiyacaksan sayet veya s6 ozaman git note 4 al baska cihaza bakma gelecek guncellemeyle sarj sorunu duzelecektir m8 falan bence alma suanda bende note 4 kullaniyorum harika ama alacaksan turkcellden alma benden soylemesi

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19

ki şoyle bisey var note 4 un sarji sana 1 gun gidiyorsa iphone plus haric geri kalanlar seni çıldirtir
Note 4'e denk 6 Plus var.Onun dışında hiç bir telefon denk değil.Bekleyecez mecbur.

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
Note 4'e denk 6 Plus var.Onun dışında hiç bir telefon denk değil.Bekleyecez mecbur.

aynen kardes 6 plus alacaktim fakat diger iphonelerden tek farki boyut diye almamistim ornegin kamerasi fazla olablrdi kalem olablrdi ramde falan degisiklik olablrdi ama ayni urun oldugu icin note 4 almistim suana kadar beni keske dedirtmedi ins batarya sorunu icin cozum gelir

Phalearos

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bence iphona para verilmemeli neden dersen adamlar keriz yerine koyuyo musterisini ya.Muzik bile dinliyemiyom lanet telefonda para hersey para dakka basi para istiyo.iphonelarin tek artisi 2. Eli para etmesi ve arayuzdeki o animasyonlar zaten bincli bi adam iphona para vermedigini biliyo iosa verdigini biliyo ama ben iosuda begenmiyom acayip derecede kisitlama ve paragoz bi isletim sistemi.Tabi bu zevk meselesi sen ios seversin ben android.

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
1999 TL ye N910H veya N910C sürümü ithalatçı firma garantili bulunabiliyor fakat Mağazalarda 2199 tl N910CQ modelinin şu an ki fiyatı!!!
XDA formunda tüm modelleri için bir batarya konusu açmışlar. N910U, N910C, N910H.Hepsinde 5.0.1 güncellemesi ile batarya sıkıntısı başlamış.Ben Snapdragon işlemcileri önermem.Paralel ithalattan onlar gelir.Isınma sorunu var diyorlar.

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
XDA formunda tüm modelleri için bir batarya konusu açmışlar. N910U, N910C, N910H.Hepsinde 5.0.1 güncellemesi ile batarya sıkıntısı başlamış.Ben Snapdragon işlemcileri önermem.Paralel ithalattan onlar gelir.Isınma sorunu var diyorlar.
Snapdragonlu modeli N910S N910W8 N910W modelleri diye biliyorum. N910 H ve N910 C exynoslu modeller. H olanda LTe desteği yok sadece.

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
5.0.1 de otomatik olarak bağlantı LTE/3G/WCDMA olarak geliyor arkadaşlar.Şarjı yiyen en büyük etken bu.

halostyle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Biraz önce facede satıluk N910F modeli gördüm. Samsung alfabeyi dizmiş heralde bu ne yaa tam kafa karışıklığı:D

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Biraz önce facede satıluk N910F modeli gördüm. Samsung alfabeyi dizmiş heralde bu ne yaa tam kafa karışıklığı:D
Available as:
SM-N910F for Europe
SM-N910K/SM-N910L/SM-N910S for Korea
SM-N910C - Asia, Europe, South America
SM-N910FD - United Arab Emirates
SM-N910FQ - Turkey <<< Gsmarena.com ' da yazan FQ ama ülkemize gen CQ << Normalde Snapdragonlusu gelecekti.Exynos gelmesi daha iyi oldu.
SM-N910H - Asia-Pacific
SM-N910G - Singapore, India, Australia
SM-N910U - Hong Kong, Taiwan, Australia, New Zealand, Chile
SM-N910W8 - North America

halostyle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Available as:
SM-N910F for Europe
SM-N910K/SM-N910L/SM-N910S for Korea
SM-N910C - Asia, Europe, South America
SM-N910FD - United Arab Emirates
SM-N910FQ - Turkey <<< Gsmarena.com ' da yazan FQ ama ülkemize gen CQ << Normalde Snapdragonlusu gelecekti.Exynos gelmesi daha iyi oldu.
SM-N910H - Asia-Pacific
SM-N910G - Singapore, India, Australia
SM-N910U - Hong Kong, Taiwan, Australia, New Zealand, Chile
SM-N910W8 - North America

SM-N910H Asia-pasific :D:D arkadaş ne ithalatçılar varmış çalıp getirip bize satmışlar :cursing:

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
ya arkadaslar birsey soracagim daha oncede sordm tekrar sorcam benm note 4 ilk gunden beri on kameram normal modda donuyor kasiyor bulanik cekiyor efect moda alinca duzeliyor veya cesitli kamera programlari yukleyincede cam gibi cekiyor ama kendi kamerasindan girince normal modunda kasiyor bulanik cekiyor 5.0 gelince duzeldi full wipe yaptim tekrar bozuldu lens de sorun yok ama bunu nasil duzeltebilirim ki servise vermeden fikri olan varsa yardimci olursa duacisi olurm..

kaghan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

Türkiye'den aldığım note 4 telefonuma android 5.0ı yükleyemiyorum. Yazılım güncellemeden arattığımda telefonunuzda en güncel yazılım bulunmaktadır diyor. Bu konu ile ilgili yardımcı olabilecek kimse var mıdır?