Lazzz
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 3,278
İlk defa karşılaştım ama soğuk yere koymayınca % 10 gidiyor.Ciddimi diyosun ya ?
İlk defa karşılaştım ama soğuk yere koymayınca % 10 gidiyor.Ciddimi diyosun ya ?
Nereden ekleniyor resim ekleyemedimÇektiğin bir örnek resimi bizimle paylaşırmısın.
5s 32Gb üste 300 veriyorlar ne dersin ? :mrgreen:500 den az alıyorsan verme.
Şimdiye kadar 2 5S, bir G3 takas teklifi geldi.Yalnız Note 4 kullanan birisi hangi markaya yönelirse yönelsin Note 4'ü arar diye düşünüyorum.
kardes bencede bu telefon u ararsin note 3 falan olsa 5s le fln takas et derdimde bu maki neyi iphone 6 dan baska telefona verme derim yada gelecek guncellemeyi bekle ama oda 2ay sonra gelir secim senin
Suana kadar okudugum yorumlara bakiyomda sikayetci cok memnunda cok bu telefondan.Simdi bu telefonumu m8 i mi aliyim kararsizim.
Note 4'e denk 6 Plus var.Onun dışında hiç bir telefon denk değil.Bekleyecez mecbur.kardes bencede bu telefon u ararsin note 3 falan olsa 5s le fln takas et derdimde bu maki neyi iphone 6 dan baska telefona verme derim yada gelecek guncellemeyi bekle ama oda 2ay sonra gelir secim senin
- - - Mesaj Güncellendi - - -
ki şoyle bisey var note 4 un sarji sana 1 gun gidiyorsa iphone plus haric geri kalanlar seni çıldirtir
Az bana göre 400 é cikartirim 32 gb ve temiz ise kabul edebilirsin.5s 32Gb üste 300 veriyorlar ne dersin ? :mrgreen:
7 ay lg g3 32gb kullanan birisi olarak sana tavsiyem note 4 ü ararsın maalesefŞimdiye kadar 2 5S, bir G3 takas teklifi geldi.Yalnız Note 4 kullanan birisi hangi markaya yönelirse yönelsin Note 4'ü arar diye düşünüyorum.
Note 4'e denk 6 Plus var.Onun dışında hiç bir telefon denk değil.Bekleyecez mecbur.
Ekli dosyayı görüntüle 10146
Samsung mobile'a twitter üzerinden mesaj attım.Cevap bekliyorum.
Tabi atarım.Cevap verirlerse buraya atarmisin ?
Mezarcı :mrgreen:Hocam yanlış anama bir note4 sahibi olarak söylüyorum ofiyata kapalı kutu sıfırları bulunuyor arayınca,
Hocam şarj aletini ayrı satmak sitersen bana lazım bir tane satmak istersem D.M bekliyorum![]()
Bana mı mezarci dedin sen ?Tabi atarım.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Mezarcı :mrgreen:
Takılıyorum hocam sana.2299 dan 1900 lere indi.iPhone bu kadar hızlı düşmüyor yahu :crying:Bana mı mezarci dedin sen ?
Ver 1900 tl sana kapalı kutu note 4 getireyim.
1999 TL ye N910H veya N910C sürümü ithalatçı firma garantili bulunabiliyor fakat Mağazalarda 2199 tl N910CQ modelinin şu an ki fiyatı!!!Takılıyorum hocam sana.2299 dan 1900 lere indi.iPhone bu kadar hızlı düşmüyor yahu :crying:
XDA formunda tüm modelleri için bir batarya konusu açmışlar. N910U, N910C, N910H.Hepsinde 5.0.1 güncellemesi ile batarya sıkıntısı başlamış.Ben Snapdragon işlemcileri önermem.Paralel ithalattan onlar gelir.Isınma sorunu var diyorlar.1999 TL ye N910H veya N910C sürümü ithalatçı firma garantili bulunabiliyor fakat Mağazalarda 2199 tl N910CQ modelinin şu an ki fiyatı!!!
Snapdragonlu modeli N910S N910W8 N910W modelleri diye biliyorum. N910 H ve N910 C exynoslu modeller. H olanda LTe desteği yok sadece.XDA formunda tüm modelleri için bir batarya konusu açmışlar. N910U, N910C, N910H.Hepsinde 5.0.1 güncellemesi ile batarya sıkıntısı başlamış.Ben Snapdragon işlemcileri önermem.Paralel ithalattan onlar gelir.Isınma sorunu var diyorlar.
Snapdragonlu modeli N910S N910W8 N910W modelleri diye biliyorum. N910 H ve N910 C exynoslu modeller. H olanda LTe desteği yok sadece.
Available as:Biraz önce facede satıluk N910F modeli gördüm. Samsung alfabeyi dizmiş heralde bu ne yaa tam kafa karışıklığı![]()
Available as:
SM-N910F for Europe
SM-N910K/SM-N910L/SM-N910S for Korea
SM-N910C - Asia, Europe, South America
SM-N910FD - United Arab Emirates
SM-N910FQ - Turkey <<< Gsmarena.com ' da yazan FQ ama ülkemize gen CQ << Normalde Snapdragonlusu gelecekti.Exynos gelmesi daha iyi oldu.
SM-N910H - Asia-Pacific
SM-N910G - Singapore, India, Australia
SM-N910U - Hong Kong, Taiwan, Australia, New Zealand, Chile
SM-N910W8 - North America