Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Arkadaşlar bugün servise lolipop yüklettim fakat şöyle bi sorun farkettim 1.sı kıtkata göre daha geç uyanıyor tuş kilidindeyken 1 saniye falan geç açılıyor kitkata göre 2.si bildirim panelini indirdigimizde sağ en üstteki kare varya hani güç tasarrufu dur falan filan hepsinin görünmesi için basılan yer ona bastığımda çalışmıyor 2 3 defa bastığımda çalışıyor onun dışında hersey çok iyi bunları benden başka yasayan varmı (full wipe yaptim)
Geç uyanma sorunu kronik diye biliyorum Samsunglarda

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
Geç uyanma sorunu kronik diye biliyorum Samsunglarda

Yok başkan 4.4.4 de hizli açılıyordu şimdi öncekini oranla geç açılıyor sarjm yarım saatte 39 dan 15 é düştü parlaklık en kısıktà antutuda yaptım 53 bin alırken 41 bin alıyorum wipe yaptim işlemedi napcam arkadaşlar bilen varmı ?

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Yok başkan 4.4.4 de hizli açılıyordu şimdi öncekini oranla geç açılıyor sarjm yarım saatte 39 dan 15 é düştü parlaklık en kısıktà antutuda yaptım 53 bin alırken 41 bin alıyorum wipe yaptim işlemedi napcam arkadaşlar bilen varmı ?
Bilemiyorum note 2 ve note 3 de de vardı ona istinaden söyledim.

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
arkadaşlar batarya yemin ediyorum sayaç gibi 13 dü bir dakika içersinde 10'a düştü ve gözümle düştüğünü gördüm bunun düzelmesinin yolunu bilen varmı

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Tarihin en sorunlu cihazları arasında yerini aldı Note 4.Sabah saat 8 de aldığım telefon %100 den saat 17:00 itibariyle %39 a indi.Batarya ömrünü öve öve bitiremediğim telefon bu hale geldi.Babamda iPhone 5S var dalga geçiyor benimle.Haklı da.Batarya sorunu çeken kim varsa tavsiyem 4.4.4 e dönmeleridir.Wipe işlemlerini yapın ve telefonu kapalı halde %100 e kadar şarj edin.Sonra *#0228# kodunu girin Quick Start diyin.Aranızda Sony kullanan arkadaş varsa geçmişte övülecek ya da sövülecek bir tarafını söylesinler cidden Note 4 den soğudum.2000 TL üzeri bir cihazda nedir bu yaşadıklarımız arkadaş.Note 2, S3 cidden efsane cihazlarmış hakkını vermek lazım.

gurkankalkavan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hahahhaaaaaaaa bu yazdıklarınızı günlerdir ben söylüyorum kimsenin salladığı yok. tam tersi herkes bide telefonunu övme derdinde.. sanki biz note 4 e kötü diyoruz gibi.... ama tutupta bi güncellemede pilin yarım gün gidiyorsa telefonun kasılıyorsa ekran donuyorsa bunda başka bir iş var demektir. 5.0.1 lollipop bize atılmış en en en büyük kazıktır arkadaşlar. ve kitkata dönüşte dahada beter sorun çıkartması muhtemel. mecburen 5.1 i filan bekleyecez...

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
Bugün servis güncelledi telefonu eskisine göre baya hızlı ama pil şuan %2 her An telefon kapana bilir 1 saatte %50 ye yakın sarj yedi 1 2 gün yavaş sarj da doldurulan ve tekrar wipe yapıcam duzelmezse c.tesi gunu tekrar servise vericem emekleriyle biriktirip aldigim kısaca çok çok sevdiğim telefonum batarya konusunda bu hale geldi moralim yerle bir suan ...

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
hahahhaaaaaaaa bu yazdıklarınızı günlerdir ben söylüyorum kimsenin salladığı yok. tam tersi herkes bide telefonunu övme derdinde.. sanki biz note 4 e kötü diyoruz gibi.... ama tutupta bi güncellemede pilin yarım gün gidiyorsa telefonun kasılıyorsa ekran donuyorsa bunda başka bir iş var demektir. 5.0.1 lollipop bize atılmış en en en büyük kazıktır arkadaşlar. ve kitkata dönüşte dahada beter sorun çıkartması muhtemel. mecburen 5.1 i filan bekleyecez...
3 yıl S3 kullandım.Bu sorunların hiçbirini yapmadı bana.4.3 de takılıyordu, donuyordu ama 3 senede pili değişmeyen cihazımda bir sorun görmedim.Note 4 Aralık ayında aldım, Mart ayında sorunlar başladı, 3 kere servise gitti, kamera ve ekran değişti.Hızlı şarjda pil ömrü dengesiz, normal şarjda keyfine göre pil ömrü tüketir oldu.Babam servis gören cihazdan hayır gelmez dedi ve hayrını göremiyorum arkadaşlar.Google bugün 5.1.1 i Nexuslara dağıtmaya başladı.5.1 bekleyen varsa bu tarihi not alsın.Polonya bugün 5.1 alsa 2 ay bekleyeceğiz bu da bir gerçek. Bu sürümde bir şey daha var.Pil istatistikleri 4.4.4 kadar ayrıntılı değil.4.4.4 kadar program yüklü olmamasına rağmen sistem ui ve Android sistemi şarj yiyor.Ben bu telefonda 4 saat ekran ömrü aldım tam şarjda.Eve gidince %65 olan şarjım eve geldiğimde %30, %25 oluyor.Yazıklar olsun Samsung'a.

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
Telefon çok hızlı ama şarjı su gibi içiyor dayanmıyor ama performans çok üst düzey neyse ben ilk aldigim günden beri ön kamera bulanık ve karıncali çekiyordu wipe ile düzelir diye düşünüyordum bugün lolipop dan sonra bi baktım düzelmis cam gibi çekiyor sevindim sonra Full wipe yaptım tekrar bozuldu bu neden oluyor sebebini bilen varmı ve ana kamera açtığın zaman hani ortada yuvarlak dönerdi odaklanır şimdi kamera odaklanıyor ama yuvarlak çıkmıyor illa parmakla ekrana dokuman lazım yuvarlak çıkması için sebebini bilen varmı ?? Lolipop özelliği falan mı ?

halostyle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yorumlardan anladığım kadarıyla telefonuma lolipop geldiğinde yüklemiycem:)) oto güncelleme kapalı fakat genede güncelleme geldiğinde ben yüklemessem kendi belli bir zaman sonra yükler mi? Varsa ayarı onu da kapatayım.

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Arkadaşlar yorumlardan anladığım kadarıyla telefonuma lolipop geldiğinde yüklemiycem:)) oto güncelleme kapalı fakat genede güncelleme geldiğinde ben yüklemessem kendi belli bir zaman sonra yükler mi? Varsa ayarı onu da kapatayım.
Sakın güncelleme.net [emoji1]

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
ya eskiden kameraya girince odaklaniyordu ya aninda hani yuvarlak halka dönuyordu simdi kamera açinca yuvarlak odaklama cıkmiyor elle ekrana dokununca çikiyor sizdede oylemi

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Kies ile 4.4.4'e döndüm.5.1 çıkmadan daha dokunmam bile.Tövbe ettim.:hammer:

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Arkadaşlar cihazımı satışa koydum internet üzerinden.Bana bir cihaz önerin.Cihazı alıcam, kurucam ve arkama bakmadan keyifle kullanıcam.Odin vs. uğraşmak istemiyorum.Sony Xperia Z3, HTC One M8, iPhone 5S, LG G3 ve aklınıza gelen başka cihazlar varsa da kabulüm.Cihazım satıldığı gün bu seçeneklerden birini almayı düşünüyorum.Aranızda bu cihazlarda kullanıp Note 4 alanlar varsa eksiklerini artılarını yazsınlar.Ben bu kadar büyük kazığı hayatımda bir daha yemek istemiyorum.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Arkadaşlar cihazımı satışa koydum internet üzerinden.Bana bir cihaz önerin.Cihazı alıcam, kurucam ve arkama bakmadan keyifle kullanıcam.Odin vs. uğraşmak istemiyorum.Sony Xperia Z3, HTC One M8, iPhone 5S, LG G3 ve aklınıza gelen başka cihazlar varsa da kabulüm.Cihazım satıldığı gün bu seçeneklerden birini almayı düşünüyorum.Aranızda bu cihazlarda kullanıp Note 4 alanlar varsa eksiklerini artılarını yazsınlar.Ben bu kadar büyük kazığı hayatımda bir daha yemek istemiyorum.
İphone 5S yada M8 öneririm. İkiside kendi alanında en stabil telefondur ve ikisininde güncelleme desteği oldukça iyidir.

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118

kardesim bende sogudum batarya olayindan dolayi simdi duzeldi ama eskiye gore daha aZ gittifi kesin biliyorsnki apple lerin hepsinde sarj sorunu var sarj sorun degl stabil olsn falan diyosan note 4 u anca iphone 6 ya takas etmelisin sony falan hikaye apple ve samsungdan baskasi bos is paran varsa apple 6 almank tavsiye ederim 5s falan bitti artik karar senin illa satacaksan iphone 6 almalisin bence

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
İphone 6 ' dan Note 4 ' e geçmiş birisi olarak şarj yetmeyeceği için İphone 6 veya 5s alma , 6+ al keyfine bak.M8 i geç kamerası beş para etmez . G3 desen 2k ekran + 3000 Mah batarya sonuç senin için Note 4 ten daha büyük hüsran olacaktır. Z3 e gelince bak işte bu da olabilir diyeceğin bir cihaz. Bu yorumları nasıl mı yapıyorum bütün cihazları en az 1 hafta kullandım.

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
İphone 6 ' dan Note 4 ' e geçmiş birisi olarak şarj yetmeyeceği için İphone 6 veya 5s alma , 6+ al keyfine bak.M8 i geç kamerası beş para etmez . G3 desen 2k ekran + 3000 Mah batarya sonuç senin için Note 4 ten daha büyük hüsran olacaktır. Z3 e gelince bak işte bu da olabilir diyeceğin bir cihaz. Bu yorumları nasıl mı yapıyorum bütün cihazları en az 1 hafta kullandım.
Telefoncuya gittiğimde bana Z3 ver demiştim.Adam aklıma girdi Note 4 verdi.Mart ayında servise gittiğinden beri cihazla aram iyi değil.İlanım bu:http://www.sahibinden.com/ilan/alis...haz-32-gb-sd-card-ve-kilifla-210232359/detay/ Cihazı bu ayarda bir fiyattan satabilirsem ilk düşüncem Z3 olacak.Z3 nasıl telefon?Kasma, donma, ısınma, takılma, şarj süresi, ekran süresi bakımından?Ben telefonu alıp arkama bakmak istemiyorum.Güncelleme geldiğinde telefonu adam edecek, eşeğe çevirmeyecek bir marka ise gidip Sony Xperia Z3 alırım.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Telefoncuya gittiğimde bana Z3 ver demiştim.Adam aklıma girdi Note 4 verdi.Mart ayında servise gittiğinden beri cihazla aram iyi değil.İlanım bu:http://www.sahibinden.com/ilan/alis...haz-32-gb-sd-card-ve-kilifla-210232359/detay/ Cihazı bu ayarda bir fiyattan satabilirsem ilk düşüncem Z3 olacak.Z3 nasıl telefon?Kasma, donma, ısınma, takılma, şarj süresi, ekran süresi bakımından?Ben telefonu alıp arkama bakmak istemiyorum.Güncelleme geldiğinde telefonu adam edecek, eşeğe çevirmeyecek bir marka ise gidip Sony Xperia Z3 alırım.
O fiyata zor kardeş. Sıfır garantili o fiyata satan yerler var.
Hayırlı satışlar yinede.

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
kardesim bende sogudum batarya olayindan dolayi simdi duzeldi ama eskiye gore daha aZ gittifi kesin biliyorsnki apple lerin hepsinde sarj sorunu var sarj sorun degl stabil olsn falan diyosan note 4 u anca iphone 6 ya takas etmelisin sony falan hikaye apple ve samsungdan baskasi bos is paran varsa apple 6 almank tavsiye ederim 5s falan bitti artik karar senin illa satacaksan iphone 6 almalisin bence
iPhone 4 kullandım.iOS 7.1.2 yüklü olmasına rağmen canavar gibiydi.Şarjı çabuk bitecekse bile kullanırken ne zaman biteceğini bileceğim bir cihaz olsun istiyorum.Note 4 de pil yüzdeleri bile birbirini tutmuyor.*#0228# yapıyorum.Batarya anya, sistem Konya'da.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

O fiyata zor kardeş. Sıfır garantili o fiyata satan yerler var.
Hayırlı satışlar yinede.
İnsan 2380 lira verince ne kadar aşağısına satsa zoruna gidiyor.Almak isteyen alır diyeyim.32 GB hafıza kartı(Samsung marka, yüksek hızlı), orjinal spigen kılıf, ekran koruyucu var.

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
iPhone 4 kullandım.iOS 7.1.2 yüklü olmasına rağmen canavar gibiydi.Şarjı çabuk bitecekse bile kullanırken ne zaman biteceğini bileceğim bir cihaz olsun istiyorum.Note 4 de pil yüzdeleri bile birbirini tutmuyor.*#0228# yapıyorum.Batarya anya, sistem Konya'da.

İnsan 2380 lira verince ne kadar aşağısına satsa zoruna gidiyor.Almak isteyen alır diyeyim.32 GB hafıza kartı(Samsung marka, yüksek hızlı), orjinal spigen kılıf, ekran koruyucu var.
Orjinal Spigen Kılıf 100 tl verip aldım ama yanında hediye edeceksin mecbur veya arkadaşına hediye edeceksin. Z3 veya İphone 6+ alıp kullanmayacaksın. Zaten 1700-1800 arası Note 4 ' ler . Ben bile 1750 den satıyorum. Ocak 17 faturalı , nokta kusursuz , Beyaz renk CQ modeli.

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Orjinal Spigen Kılıf 100 tl verip aldım ama yanında hediye edeceksin mecbur veya arkadaşına hediye edeceksin. Z3 veya İphone 6+ alıp kullanmayacaksın. Zaten 1700-1800 arası Note 4 ' ler . Ben bile 1750 den satıyorum. Ocak 17 faturalı , nokta kusursuz , Beyaz renk CQ modeli.
Z3 nasıl cihaz?S3 ve Note 4 kullandım Samsungda.Sony bana yabancı gelir mi Samsungdan sonra?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278

Hocam yanlış anama bir note4 sahibi olarak söylüyorum ofiyata kapalı kutu sıfırları bulunuyor arayınca,
Hocam şarj aletini ayrı satmak sitersen bana lazım bir tane satmak istersem D.M bekliyorum :)

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Z3 nasıl cihaz?S3 ve Note 4 kullandım Samsungda.Sony bana yabancı gelir mi Samsungdan sonra?
Gayet kullanışlı , dayı oğlunda var . Su çukuruna attık yolun ortasında çamurlu 2 dk kadar beklettik sonuç ne su alma ne başka birşey. Sonra musluğun altında yıkadık. Kara gömdük. Birçok test yaptık. İlk aldığında telefonu kutudan çıkartırken asfalta çakıldı "bana mısın ?" demedi. Hem ince, hem güçlü hem de uzun ömürlü bir telefon yapmış sonunda Sony.

hunteryasin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar kamera sorunu olan var mi aranızda? Karanlik ortamda çizgi çizgi oluyor görüntü. Gündüz isikli ortamda anlasilmiyor ama. Servise verdim değişim yaparlar mi sizce. Vatana verdiğimde daha 16 günlük cihazdi. Başka sorunlar da vardi ısinma falan. Yarim saat internette gezinince baya isiniyor telefon bildiğiniz

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar kamera sorunu olan var mi aranızda? Karanlik ortamda çizgi çizgi oluyor görüntü. Gündüz isikli ortamda anlasilmiyor ama. Servise verdim değişim yaparlar mi sizce. Vatana verdiğimde daha 16 günlük cihazdi. Başka sorunlar da vardi ısinma falan. Yarim saat internette gezinince baya isiniyor telefon bildiğiniz
Çektiğin bir örnek resimi bizimle paylaşırmısın.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Dün gece şarj %40 daydı camın önüne mermere koydum telefonu sabah bir baktım telefon kapalı şarjı bitmiş.Tamam soğuk şarjı etkilerde bu kadar mı etkiler O.o

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Ciddimi diyosun ya ?
Bir video vardı adam İphone 5 i buzdolabına %92 şarj ile koyuyor buzdolabında 1 saat beklettiği telenun şarjı bitmmiş oluyordu. Çıkartıp 5 dk ısıtıyordu telefonu açınca şarjı tekrar %92 oluyordu. Bu bütün telefonlarda geçerlidir. Soğukta şarj daha kısa , sıcakta daha uzun gider. Sebebini açıklamaya gerek yok. Pil teknolojilerini araştırın analrsınız.

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
ya arkadaslar ben telefonu sifir aldigimdada on kamerasi sag sol yapinca kasiyordu gecici donukluk yapiyordu 5.0.1 gelince bi baktm duzelmis 1 2 saat kullandim sonra bida actm baktm kendi kendine tekrar bozulmus full wipe yapdm belki bi yerinimi bozdum diye yine duzelmedi ama bir iki saat duzelmisti demekki kamerada sorun yok peki neden on kameram arızali bir yolunu falan bilen varmi servise vermek istemiyorm ?