12 Gb oyunu dvd yazdırma?

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Stranglehold oyunu indirdim. partları açtım ama iso halinde değil bunu nasıl dvd yazdırabilirim?

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
12
20-25 gün sonra bu soruyu bende sorucaktım dvd rw alınca 12,5 gb oyun indirdim iso değil nasıl dvd ye yazıcam

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
parça parça yazdırsam sorun olurmu
souris yardım et :D :P

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
vay erol demek Stranglehold ;) çok severim aynısı bende de var hani orjinal aldığımız dimi :D

winrar ile partlara belerek arşiv halinde depola pcde sonra partları dvdye yaz (not iso formatındaki dosyayı direk winrar ile arşivle yapki sonradan açınca tekrar sanal sürücüye hazır olsun)

yapamazsan bende var verebilirim orjinal indirdiğim oyunu :D

oyunla ilgili bir not daha dile getireyim fazla bir beklenti içine girmemeni yada şöyle dersem daha doğru olur oyunun beklentilerine cevap verebilmesi için iyi bir vga 2 gb ram çift çekirdek işlemci sonrada durmadan ortada dolanıp ona buna ateş eden merdivenlerden kayan tüpleri patlatıp insanların kanlarını yerlere saçan bir psikopattan zevk alman lazım :D

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
winrar ile partlara belerek arşiv halinde depola pcde sonra partları dvdye yaz (not iso formatındaki dosyayı direk winrar ile arşivle yapki sonradan açınca tekrar sanal sürücüye hazır olsun)

bundan bişi anladıysam sourisin paylaştığı zenci kız olayım :D

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
:D

şöyle yapacaksın :D iso dosyasının üzerine sağ tıkla winrar ile partlara bölmek işlemini yap.Partlara böldüğün kısımları 8,5 gb dvd tavsiye ederim yazdır.yazdırma işlemi bittikten sonra mesela makineye kuracaksın ilk dvdyi tak arşivi açma işlemi yap her dvd bitince bir diğerini isteyecek ondan sonra açtığın iso dosyasını sanal sürücüye tanıt kur makineye ;) sanırım bu oldu ha unutmadan bir zamanlar bir foruma verdiğim benim o zamanki makineden resimleri aldım tekrar bak onlarıda vereyim

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
iso dosyası yok diyom hala bana iso diyo :D sarhoş etmiş bu kızlar seni :D

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
tam okumamışım :D :D harbiden sarhoşum ya kızlardan değil evleniyorum salı günü ondan ;)

oyunu indirdiğin partları direk dvdye yazdırarak arşivlemekten başka şansın yok yada ripli halini bulacaksın

yada şöyle yap normal açımış bir halde bir cd veya dvd içeriğini iso olarak kaydedebilen programlar var mesela

magiciso tavsiyem ona bakabilirsin açılmış haldeki dosyayı direk isoya çevirir onuda bir öncei mesajdan takip ederek arşivlersin ;)

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ahanda sana çözüm :
Stranglehold (2 DVD9’dan to 4 DVD5’e) (Ara Videolar Dahil)

1) HDD'nizde 4 Adet Geçici klasör oluşturun:
İlki: DVD_1.
İkincisi: DVD_2.
Üçüncüsü: DVD_3.
Dördüncüsü: DVD_4.
Bunlar aynı zamanda yazdıracağınız dvdlerinde adları olacaktır !
DVD1
2) İlk DVD'deden şu dosyaları DVD_1 klasörüne kopyalayın:

Autorun.inf
Autorun.exe
Mwysetup.exe

3) Ayrıca bu klasörleride kopyalayın DVD_1klasörüne :

AutoRunData
Disk1
Disk2
Disk3
Disk4
Disk5

DVD 2
4) İkinci Stranglehold dvdsinden şu dosyaları DVD_2 klasörüne kopyalayın:

shold.ico
Autorun.inf

5) Ayrıca bu klasörleri:

Disk6
Disk7
Disk8
Disk9
Disk10

6) Not Defteriyle Autorun.inf dosyasını açıp şu şekilde düzenleyip kaydedin:

[autorun]
OPEN=0
ICON=shold.ico

DVD 3
7) İkinci Stranglehold dvdsinden şu dosyaları DVD_3 klasörüne kopyalayın:

shold.ico
Autorun.inf

8)Ayrıca bu klasörleride:

Disk11
Disk12
Disk13
Disk14
Disk15

9) Not defteriyle autorun.inf dosyasını açıp şu şekilde düzenleyin ve kaydedin:

[autorun]
OPEN=0
ICON=shold.ico

DVD 4
10) İkinci Stranglehold dvdsinden şu dosyaları DVD_4 klasörüne kopyalayın:

shold.ico
Autorun.inf

11) Ayrıca bu klasörleri:

Disk16
Disk17
Disk18
Disk19

12) Not defterinden autorun.inf açıp düzenleyin ve kaydedin:

[autorun]
OPEN=0
ICON=shold.ico

13) İstersenizde crack/serial/patch dosyalarını ayrı bir klasör açıp DVD_4 klasörü içine kaydedin.

14) DVD_1 klasöründeki dosyaları DVD'ye DVD_1 disk adıyla yazdırın.
15) DVD_2 klasöründeki dosyaları DVD'ye DVD_2 disk adıyla yazdırın.
16) DVD_3 klasöründeki dosyaları DVD'ye DVD_3 disk adıyla yazdırın.
17) DVD_4 klasöründeki dosyaları DVD'ye DVD_4 disk adıyla yazdırın.

Kaynak: cd-2-dvd.com Çeviri: m1903

Ayrıca rica etsem konu başlığını Stranglehold'u DVD5'e yazdırmak yada buna benzer birşey olacak şekilde değiştirir misin ???

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
İğrenç bir oyun değmez bile :D

KintaRo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
İğrenç bir oyun değmez bile :D

Katılıyorum ama ilk Strangehold'un ana menüsündeki şövalyenin pelerininin dalgalanmasına hastayım. Çok hoş yapmışlar. (kanatlı kapının demir sürgüsü gibi oldu ama idare edin)

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
12
adszkz5.png

Ekran Görüntüsü Bu Eynı Şekilde 2. dvd de var bende dvd rw yok bu oyunu tam 1 ayda indirdim yaklaşık 2,5 aydır harddiskin onda birini kaplıyor birisi bana nasıl kuracağımı anlatabilirmi yorumlarda hep sıkıştır aç .iso ise dvd ye at filan denilmiş ama net bi açıklama yok yardımınızı bekliyorum...

KintaRo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Resimdeki Oyun adlı klasörün senin oyunun dosyalarının içinde bulunduğu klasör varsayalım. Winrar'ın kurulu olduğunuda var sayıyoruz. Oyun klasörüne sağ tıklayıp Arşive Ekle'ye basıyoruz. Açılan pencerede en altta Split the volumes, Bytes kısmına elle 100 mb yazıyoruz. Create SFX Archive'i seçiyoruz ve Tamam'a basıyoruz. Winrar bu klasörü bizim için 100 Mb'lık parçalara bölmeye başlıyor. İşlem bittikten sonra. elimizde 100 parça var diyelim. 40 parça 40 parça bunları DVD'ye yazdırıyoruz ve daha sonra kulllanmak istediğimizde ilk parçaya çift tıklayıp ileri dedigimizde çıkartma işlemi başlıyor ve işlem devam ederken hep bir sonraki parçayı istiyor. En kolay şekli budur. İsterseniz 1000 MB'lik parçalara da bölebilirsiniz. Size kalmış.

AyazWeb

Asistan
Reaksiyon puanı
0
çift katmanlı dvdleri kullan piyasada 8,16 gb gibi boyutları var tabi bide dvd-rw varsa varsada çift katmanlı olması gerek

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Yahu bi oyun için bu kadar uğraşılır mı? En son arkadaşıma 11 cd'ye call of duty 4 çekmiştim. Artık cd görünce midem bulanıyor. :D

LEONX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Benim küçük kardeşim bile sevmedi bu oyunu yahu :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bütün bunlara gerek yok ben aylarca uğraştım meğer cözöm çok basitmiş bende 15 gb lik oyun vardı bunu ashampo burning 12 ile 4 dvd ye böldöm ve ayrıca dvd yi takarken oyun otomatik kuruluyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
SDN Okuru nasıl yaptığınızı resimli olarak anlatırsanız daha yararlı olacağına inanıyorum :))