Androıdx
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 70
Hayırlı kandiller
ne marka,model? msi vr601-049'un batarya 65-70lira mı ? ne aldıydılar wifi ve elektrik istersen cart curt edemezler wifiyı iste gördüğün prize yumul benim tarzım bu gerçi wifi istemem 3g var.Benim laptobun batarya ölü yani şarj cihazını takmadan çalışmıyor. Wifi ve priz istesem adamlar beni pompalıyla kovalarlar![]()
Ne özelligi var ki 320 bin TL lik tv'nin. Yemek mi yapiyor, köpegi çişe mi cikariyor![]()
Ben geçen sene taa 2009'dan o yana dek paylaştıklarımı tek tek sildim.Facebookta belli bir yil boyunca paylastigim gonderileri tek seferde silme sansim varmi? Gecen senenin verdigi ergenlik duygusuyla paylastigim atarli sozlerden igrenmeye basladimda![]()
F4 maçları hangi kanalda olacak?
Lig tvdeymiş sanırım. Tüm moralim bozuldu şuan lanet olsun böyle sisteme.
Ben daha cok utaniyorumBen geçen sene taa 2009'dan o yana dek paylaştıklarımı tek tek sildim.
Aslında öyle yapmalısın. İnsan hem gülüyor hem de duygulanıyor onları görünce.![]()
geçmişinden utanmıcan yoksa gelecekten de utanırsın...
- - - Mesaj Güncellendi - - -
adnan hoca,fettullah hoca videoları olabilir benim facebook'ta...
Felsefeye gerek yok herkes utanır. :mrgreen:
geçmişinden utanmıcan yoksa gelecekten de utanırsın...
adnan hoca,fettullah hoca videoları olabilir benim facebook'ta...
aldığı her fare'nin tekerine kontak sprey sıkan benden başka var mı? sıfır fare tekeri kaçırıyor...
Whatsapp'dan kıza açılmayın. Gidip gözünün içine baka baka açılın. Whatsapp'dan olmaz.Bunun ile ilgili Kamu spotu film'i çekseler çok iyi olur.
Mağdur olarak ben oynarım
![]()
Arkham Knight minimum gtx 660 istiyor. Tüm hayallerim yıkıldı
Minimum Sistem Gereksinimi
İşletim Sistemi: Win 7 SP1, Win 8.1 (64-bit)
İşlemci: Intel Core i5-750, 2.67 GHz | AMD Phenom II X4 965, 3.4 GHz
Bellek: 6 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 660 (2GB)
DirectX®: 11
Hard Disk: 45 GB
ne marka,model? msi vr601-049'un batarya 65-70lira mı ? ne aldıydılar wifi ve elektrik istersen cart curt edemezler wifiyı iste gördüğün prize yumul benim tarzım bu gerçi wifi istemem 3g var.
scroll'a teker yazdım scroll yazmak zor gldi sonsuz turlu trimpot varya ona .Özellikle whatsappdan kıza açılmaya çalışıp eline yüzüne bulaştırırsan
Tekerli fare mi var sende?
http://www.n11.com/ibm-lenovo-ideapad-y550-batarya-laptop-pili-P32239488?cid=601002&gclid=CJKDg7uOjcUCFWH4wgod_qYAfwBenim kart dx9 destekliyor ve black ops 2 yi oyanayamıyorum![]()
Lenovo Y550