Z4 M9 Iphone6 hangisi ?

danger_raso

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar yeni amiral gemilerinin cogu cikti ve iphone 6 htc one m9 sony xperia z4 arasında kaldım biraz yardımcı olabilirmisiniz iyi bir oyun ve kamera perfonmasi olan bi telefon istiyorum ve cok film izlerim telefondan yani ekran ve bataryaninda iyi olmasi lazim bunlar arasinda en uygunu hangisi bu urunler disinda onerilerde bulunabilirsiniz. Tsekkurler.

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaslar yeni amiral gemilerinin cogu cikti ve iphone 6 htc one m9 sony xperia z4 arasında kaldım biraz yardımcı olabilirmisiniz iyi bir oyun ve kamera perfonmasi olan bi telefon istiyorum ve cok film izlerim telefondan yani ekran ve bataryaninda iyi olmasi lazim bunlar arasinda en uygunu hangisi bu urunler disinda onerilerde bulunabilirsiniz. Tsekkurler.
z4 henüz çıkmadı tanıtılan model japonyaya özel sadece işlemcisi ve önkamerası değiştirilmiş bir model
Z4 ün global versiyonu mayıs ayında tanıtılcak

danger_raso

Asistan
Reaksiyon puanı
0
z4 henüz çıkmadı tanıtılan model japonyaya özel sadece işlemcisi ve önkamerası değiştirilmiş bir model
Z4 ün global versiyonu mayıs ayında tanıtılcak

Oyle oldugunu duymustum tam hatiramiyorum ama z3 tede japonyaya ozel denilip avrupa satisi yapilmisti. Oyle olsada donanimim cok degisecegini sanmiyorum bu seviyede karsilastirilirsa hangisi daha iyi veya bir onerin var mi

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Oyle oldugunu duymustum tam hatiramiyorum ama z3 tede japonyaya ozel denilip avrupa satisi yapilmisti. Oyle olsada donanimim cok degisecegini sanmiyorum bu seviyede karsilastirilirsa hangisi daha iyi veya bir onerin var mi
Tasarımı komple metal ve parmak izi okuyucu bulunduracağı şuan tanıtılandan daha farklı bi tasarımla geleceği konuşuluyor
Şuan hepsi hızlı , kamera bakımından da hepsi tatminkar
Ses konusunda Htc ile Sony yarışıyorlar
Ekran konusuda artık belirli bi seviyenin üzerinde bu yüzden bnm için önemli olan kriter batarya oluyor bu konuda da Sony diğerlerinden bi adım önde güncelleme desteği ve stabilitesi de cabası

elsanali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=393321]danger_raso[/MENTION] ustat eğer imkanın varsa samsung s6 ve ya s6 edge al derim z4 tende m9 danda çok daha iyi bir tel donanım özelliği olarakta ıphonedende iyi

danger_raso

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=393321]danger_raso[/MENTION] ustat eğer imkanın varsa samsung s6 ve ya s6 edge al derim z4 tende m9 danda çok daha iyi bir tel donanım özelliği olarakta ıphonedende iyi
Bende samsunglari begenmiyorum ve güvenmiyorum.

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Bende samsunglari begenmiyorum ve güvenmiyorum.
İphone 6s veya 7 her ne ise beklenmeli. Arkadaşların da dediği gibi Z4 ' ün global versiyonu piyasa sürüldüğünde 3 marka sadece en çok satanlar listesinde baş rollerde olacak. Z4 , Yeni İphone ve Galaxy S6

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
M9 u önermiyorum açıkçası. Su an ki özellikleriyle açıklanan z4 te tasarım çizgisinde ilerleme kaydedemedi ama sonradan tanıtılacak denilen asıl modelden umitliyim. İphone6 pil konusunda bence yetersiz. Arkadaşların dediği gibi bir sonraki iPhone u beklemelisin acelen yoksa. 2gb RAM e geçiş yapilacak ve diğerlerinin aksine ben ondan çok umutluyum. Dersen ki bekleyemem su an alacaksan s6 edge ya da s6 diyorum ben. Samsung Bence ilerleme kaydediyor. Güven problemim kalmadı açıkçası benim. (Son modellerine sadece, orta ve alt segment Samsung berbat)

GenioHablador

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eger birazdaha bekleyebilirsen LG G4 al kesinlikle tavsiye ederim ha bekleyemem diyorsan M9 al

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Z4 un z2 den cok da bir farki yok yeni model çıktıkça alamadin su cihazını bir :D
O kadar para vermene gerek yok al bir z2 ya da htc one m8 bunlarla neredeyse ayni yeni modellerde

danger_raso

Asistan
Reaksiyon puanı
0
M9 u önermiyorum açıkçası. Su an ki özellikleriyle açıklanan z4 te tasarım çizgisinde ilerleme kaydedemedi ama sonradan tanıtılacak denilen asıl modelden umitliyim. İphone6 pil konusunda bence yetersiz. Arkadaşların dediği gibi bir sonraki iPhone u beklemelisin acelen yoksa. 2gb RAM e geçiş yapilacak ve diğerlerinin aksine ben ondan çok umutluyum. Dersen ki bekleyemem su an alacaksan s6 edge ya da s6 diyorum ben. Samsung Bence ilerleme kaydediyor. Güven problemim kalmadı açıkçası benim. (Son modellerine sadece, orta ve alt segment Samsung berbat)

Cok acele degil ama yeni iphone ada yetismez sanirim 3 ay sonra alicagim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Eger birazdaha bekleyebilirsen LG G4 al kesinlikle tavsiye ederim ha bekleyemem diyorsan M9 al

Lg g2 ve g3 un kendi klasmaninda cok iyi oldugunu biliyorum ama g4 6 cekirdek ve sd808 oldugundan 3-4 basamak asagi cekiyor kendini o yuzden almayi dusunmuyorum bunlarda soylenti zaten daha cikmadi ama cogu soylentilerde dogru cikiyor

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Z4 un z2 den cok da bir farki yok yeni model çıktıkça alamadin su cihazını bir :D
O kadar para vermene gerek yok al bir z2 ya da htc one m8 bunlarla neredeyse ayni yeni modellerde

Evet sana katiliyorum yeni teknoloji bulamadiklarindan ya ram yukseltiyolar ya islemci yada kameera felan ama ben son amiral gemilerinden almak istiyorum oldumu en iyisi olsun

GenioHablador

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bazı sitelerdede soylentiler olmustu LG G3 ile ilgili ama cogu dogru cikmadi ve gordugumuz gibi 10 numara telefon bence LG G4 te cok guzel bir telefon olacak.

danger_raso

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bazı sitelerdede soylentiler olmustu LG G3 ile ilgili ama cogu dogru cikmadi ve gordugumuz gibi 10 numara telefon bence LG G4 te cok guzel bir telefon olacak.

Tasarim olarak begeniyorum ama soylentiler dogrultusunda cikarsa kimse almaz yada fiyati ucuz olur

Phalearos

Asistan
Reaksiyon puanı
3
M9 tasarimi yeter donanim sikinti isiniyo ama tasarimi icin alinir o telefon

kiminnesi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
BadBoy8154 dedi ki:
[quote name="Phalearos" post=3624515]M9 tasarimi yeter donanim sikinti isiniyo ama tasarimi icin alinir o telefon

Sırf tasarım diye 1 Kilo aliminyuma da 2799 tl verilmez :dirol:[/quote]

Isınma sorunu güncelleme ile cözülmüş durumda. Ayrıca şu an icin mobil cihazlarda kullanilabilecek en iyi ve en saglam materyal alüminyum. Alüminyum taşımak istemeyenler dandik samsung plastiginide secebilirler tabi.

danger_raso

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şimdi nasil bi tercihte bulunmaliyim bunlarin arasondan birini aliyyimmi baska onerileriniz mi var yoksa bi sure veklemelimiyim

Mateist

Profesör
Reaksiyon puanı
238
Bu yıl S6 nın yılı olacak. Bence düşün derim.

samed2106

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S6 edge muhteşemdi taki arkadaşım alana kadar senin için çok oneml
Mi bilmiyorum ama touchwiz arayüzü kullandıkca yavaşlıyo stabilit3sini kaybediyo android işletim sisteminin rantabl çalıştığı tek telefon htcler oluyo ayrıca ısınmanın sorun olmasının iki nedeni var: htc snapdragon 810 işlemci kullanmış çok güçlü 36-38 dereceye kadar çıkabiliyor bu sorun değil çünkü samsung gibi eriyecek bişey kullanmamış adamlar piyasanın en sağlam kasasını kullanmışlar incelemelerde de samsungun 37 dereceyi gördüğünü biliyoruz... sony hiç araştırmadım ama telefon alacaksan arayüz en önemli faktör arkadaş.htc sense arayüzü androidin yıllandıkca eskime sorununa tepki olarak geliştirilmiş ... bunu da samsungdan yazıyorum haberin olsun tavsiyem htc one m9... tek geçerim

danger_raso

Asistan
Reaksiyon puanı
0
S6 edge muhteşemdi taki arkadaşım alana kadar senin için çok oneml
Mi bilmiyorum ama touchwiz arayüzü kullandıkca yavaşlıyo stabilit3sini kaybediyo android işletim sisteminin rantabl çalıştığı tek telefon htcler oluyo ayrıca ısınmanın sorun olmasının iki nedeni var: htc snapdragon 810 işlemci kullanmış çok güçlü 36-38 dereceye kadar çıkabiliyor bu sorun değil çünkü samsung gibi eriyecek bişey kullanmamış adamlar piyasanın en sağlam kasasını kullanmışlar incelemelerde de samsungun 37 dereceyi gördüğünü biliyoruz... sony hiç araştırmadım ama telefon alacaksan arayüz en önemli faktör arkadaş.htc sense arayüzü androidin yıllandıkca eskime sorununa tepki olarak geliştirilmiş ... bunu da samsungdan yazıyorum haberin olsun tavsiyem htc one m9... tek geçerim
Yorumun icin teşekkür ederim ben daha once samsung kullandim ve ayni touchwiz sorununu yasadim cozdu samsung o sorunu diyolar ama guvenmiyorum almayida pek dusunmuyorum peki m9 ozelliklerine gore fiyati uygun mu 3 aya sizce ne kadar düşer ve garantisi bittigi zaman sorun yasarmiyim bunlari merak ediyorum

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
z4 belli değil daha henüz japan edition'dan farklı çıkabilir öyle aman aman bir fark olmaz ama olabilirde.M9 kalın çerçeve sanal tuşlarla 4.5inç ekranı var onun yerine ip6 al derim.

samed2106

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yorumun icin teşekkür ederim ben daha once samsung kullandim ve ayni touchwiz sorununu yasadim cozdu samsung o sorunu diyolar ama guvenmiyorum almayida pek dusunmuyorum peki m9 ozelliklerine gore fiyati uygun mu 3 aya sizce ne kadar düşer ve garantisi bittigi zaman sorun yasarmiyim bunlari merak ediyorum
Htc den bahsediyosak 3 ayda fiyatta bi düşüş bekleme m9 çıktı m8 piyasası bile değer kaybetmedi oyle düşünözelliklerine göre uygun fiyatı bence tabi biraz uçukluk var ama şöyle düşün büyük phone şirketlerinden şu anda en dayanıklı telefonu üretiyorlar iphonelar bükülüyo samsung durduğunyerde alev alıyo m9 estetik telefondur bide performans grafik olarak incelemelere bakarsan youtubeda m9 un tek sıkıntısı ısınması oda 38 dereceye falan cıkıyo yüksek performansta ama samsung gibi alev alan htc duymadım daha ...incelemelerde kesin kararını ver bence ...
NOT:incrlemede tolga abiye çok takılma menüye takılmış o aşağı iniyo diye telefonu çöpe atacaktı valla :)

keskinomer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
m8 al keyfine bak. m9 la aralarında aman aman fark yok m9 çabuk ısınıyo. eğer fotoğrafları bastırmaycaksan sosyal medyada kullanacaksan kamerada da önemli bi fark olmuyo. tasarımları zaten aynı e sense 7 de gelcek m8e. htc sanki m8i satmak için m9 çıkarmış gibi.

samed2106

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynen m8 kullandım tek sinir oldduğum nokta arka kamera normal cam çiziliyo bide ön kamera ultra pixel tamam da ksrdeşim arkaya nesen koydun ki bi foto üyütmede foto dağılıuo arka kamerayla çektiyswn m9 da bunu acayip değiştirmiş ...

HolyPuppet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Alabileceğin en mantıklı cihaz M8. Değer kaybı daha düşük. Yazılım olarak çok çok daha iyi diğerlerinden. Ses zaten rakipsiz, kasasının ele oturuşu ve verdiği his bile almak için yeterli. Zaten yılının cihazı da seçildi. M8 öneririm bu yılın amirallerine para verilmez.

danger_raso

Asistan
Reaksiyon puanı
0
z4 belli değil daha henüz japan edition'dan farklı çıkabilir öyle aman aman bir fark olmaz ama olabilirde.M9 kalın çerçeve sanal tuşlarla 4.5inç ekranı var onun yerine ip6 al derim.
İphone 6 almam biraz bekleye bilirsem 7 yi veya 6s i beklerim eski saglamligina donerse alabilirim ama suanki haliyle bi alimi yok benim icin

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=393321]danger_raso[/MENTION] Bildiğin gibi 16 tane telefon tavsiyesi ile ilgili konun var. 16 Tane konu açtın ve hala telefon almadın, seni uyarmıştım daha fazla telefon tavsiyesi ile ilgili konu istemiyorum diye.

Bu konu son olsun, karar veremeyip farklı konular açmaya devam edersen bu sefer uyarmam haberin olsun.

Z4 daha çıkmadı, hepsi bir çıksın testler vs gelsin ona göre fikrimi belirtirim.

danger_raso

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=393321]danger_raso[/MENTION] Bildiğin gibi 16 tane telefon tavsiyesi ile ilgili konun var. 16 Tane konu açtın ve hala telefon almadın, seni uyarmıştım daha fazla telefon tavsiyesi ile ilgili konu istemiyorum diye.

Bu konu son olsun, karar veremeyip farklı konular açmaya devam edersen bu sefer uyarmam haberin olsun.

Z4 daha çıkmadı, hepsi bir çıksın testler vs gelsin ona göre fikrimi belirtirim.
O sure icinde arkadaslarim icin acmistim 1 tanesini onlara 2 telefon aldik ve bende ozamandan bu zamana kadar 2 telefon degistirdim ve son aldigim telefonu babam alinca yeni telefon almak zorunda kaldim ama yine de bunlar icin ozur dilerim