Hazır Kart’ta Olay Var!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kestal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Bu paket olay olur!
16x16_smiley-happy.png

Numarasını taşıyarak ya da yeni bir hat alarak bireysel Hazır Kart’a gelen müşterilerimizi çok avantajlı paketler bekliyor!

.
original

Ayda sadece 17 TL'ye her yöne 400 dakika konuşma içeren OLAY 400 Paketi'ne ek olarak bolca mesajlaşıp, bolca internete girmek için ayda 3 TL'ye her yöne 1000 SMS ve 1 GB içeren Ek Olay Paketi alabilirsiniz.Olay 400 ve Ek Olay paketlerinden, son 90 gün içinde numarasını taşıyarak veya yeni bir hat alarak Turkcell Hazır Kart’a gelen ve son 30 gün içinde Turkcell’ den numarasını taşımamış aboneler yararlanabilir.

Detaylara buradan ulaşabilirsiniz.
Paylaşılmadığını görünce belki duymayan vardır diye paylaşma gereği duydum.Turkcell azda olsa akıllanmaya başlamış :biggrin: Tabi kırpmalı bir tarife olmuş ama aylık konuşma ve sms atması az olup internet olarak ta ''Whatsapp'ı kullanayım bir kaç siteye de girsem yeter'' diyenler içinde kalitesi ile beraber gayet güzel bir tarife :thumbup:

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Bu paket kimsenin ilgisini çekmedi galiba kullanan yok mu hiç?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
500 dk 1000 sms 1 gb int li paketler 18-19 tl iken ilgi cekmez bu

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Turkcell Yıldız Genç Kullanıyorum 30 TL'Ye 500 Dk ( 250 Heryöne + 250 Turkcell ) 2000 Sms ( 1000 Heryöne + 1000 Turkcell ) 2100 Mb İnternet aslında 25 lira ama şu Telsiz kullanım ücreti yüzünden 30 dedim.

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
500 dk 1000 sms 1 gb int li paketler 18-19 tl iken ilgi cekmez bu
Turkcell de yok bildiğim kadarıyla bu 18-19 Tl lik paketler.Daha yeni arkadaşım Avea ya geçti şehrin göbeğinde oturuyoruz o oda senin bu oda benim dolanıyor[emoji4] Aynı fiyata 1-2 lira farkla çok daha kalitelisi varken çekim gücü olmayanı seçmek akıl karı değil [emoji4] Ayrıca galiba yıl sonuna kadar telsiz ücreti falan almıyorlar bende iyi bir seçim.

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Turkcell Yıldız Genç Kullanıyorum 30 TL'Ye 500 Dk ( 250 Heryöne + 250 Turkcell ) 2000 Sms ( 1000 Heryöne + 1000 Turkcell ) 2100 Mb İnternet aslında 25 lira ama şu Telsiz kullanım ücreti yüzünden 30 dedim.
Bende 25tl lik paket kullanıyorum ama benim dakikaların tamamı her yöne sizin tarife bana biraz garip geldi [emoji3]

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Bugün böyle bir mesaj geldi ama sanmıyorum her ay olsun.Ne olursa olsun paketim bitince denicem [emoji4]

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Pakete son katılım tarihi 31 Mayıs'a kadar uzatıldı.

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Paket 31 Haziran'a kadar yine uzatılmış arkadaşlar.

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Selam arkadaşlar. Detaylar kısmında 90 gün ile ilgili bir madde var. Bu maddeden hiçbir şey anlamadım. Bunu geniş geniş açıklayacak biri var mı?

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
[MENTION=48273]Neotiger[/MENTION] ''Olay 400 ve Ek Olay Paketlerinden, son 90 gün içinde numarasını taşıyarak veya yeni bir hat alarak Turkcell Hazır Kart’a gelen ve son 30 gün içinde Turkcell’den numarasını taşımamış, ön ödemeli Çiftçi, Tarife Saniye, Bizbize*ve Bizbize Kamu hariç diğer ön ödemeli tarifelerde olan*aboneler yararlanabilir''
Bu açıklamaya göre son 90 gün içerisinde geçti isen sıkıntı yok kullanabiiyorsun.

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Hala anlamamakla beraber durumu anlatarak daha net bilgi alabileceğimi düşünüyorum. 25.03.15 tarihinde yeni bir Vodafone hat aldım. Sonra kullandıkça çekim kalitesinden memnun olmadığımı fark ettim ve değiştirmek istedim. Yazdığınızı anlamamama sebep olan durum şu; Turkcell bayisine gittiğimde de yukarda bahsettiğim bilgileri aktardım. Yeni abone olduğum için 3 ay beklemem gerektiğini söylediler. Bu konu hakkında bir bilgi sahibi olmadığım için eyvallah deyip internette bu durumu araştırdım. Yeni hat sahibi olanlar BTK kararıyla 3 ay beklemek zorundalarmış gibi şeyler okudum. İtiraz eden çıkmadı. Eğer hakikaten 90 gün meselesi dediğiniz gibiyse ve 3 ay bekleme zorunluluğu hakikaten varsa üç ay yani 90 gün beklemiş olduğum için numara taşıyarak Turkcell abonesi olduğumda bu kampanyadan yararlanamıyor muyum? Eğer yararlanamıyorsam cidden büyük çelişki var demektir operatörler ve BTK arasında.

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Hala anlamamakla beraber durumu anlatarak daha net bilgi alabileceğimi düşünüyorum. 25.03.15 tarihinde yeni bir Vodafone hat aldım. Sonra kullandıkça çekim kalitesinden memnun olmadığımı fark ettim ve değiştirmek istedim. Yazdığınızı anlamamama sebep olan durum şu; Turkcell bayisine gittiğimde de yukarda bahsettiğim bilgileri aktardım. Yeni abone olduğum için 3 ay beklemem gerektiğini söylediler. Bu konu hakkında bir bilgi sahibi olmadığım için eyvallah deyip internette bu durumu araştırdım. Yeni hat sahibi olanlar BTK kararıyla 3 ay beklemek zorundalarmış gibi şeyler okudum. İtiraz eden çıkmadı. Eğer hakikaten 90 gün meselesi dediğiniz gibiyse ve 3 ay bekleme zorunluluğu hakikaten varsa üç ay yani 90 gün beklemiş olduğum için numara taşıyarak Turkcell abonesi olduğumda bu kampanyadan yararlanamıyor muyum? Eğer yararlanamıyorsam cidden büyük çelişki var demektir operatörler ve BTK arasında.
Sahur sahur bizim makineyi yaktın az [emoji1] Şimdi benim dediğim 90 gün ile senin dediğin 90 gün farklı şey şöyle ki:
Benim dediğim 90 gün bu kampanyadan yararlanma için azami gün sayısı.Fakat senin bahsettiğin 90 gün yeni hat alım işe ilgili.Ki zaten martın 23'ünde hat alınmış ve beklenmesi gereken vakit çoktan bitmiş yani bir sıkıntı olmaması lazım.Bence Turkcell'e gittiğinde hiç bunları söyleme direkt geçiş işlemini yaptır belkide boşuna uğraşmayalım diye seni geçiştirmişlerdir.Bazıları çok cahil çıkabiliyor [emoji4]
Bende Gnc paket kullanım hakkım bittiğinden dolayı Vodafone geçtim bir ay sonra geri döneceğim hakları kazanmak için.

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Üç ayı idare ettim o konuda bir sıkıntı olmaz artık. :) Şimdi bugün Turkcell bayisine gittim diyelim. Hattı taşıdım Turkcell'e. Bir hafta sonra aktif oldu hattım. Bu paketten geçer geçmez 20 TL karşılığında yararlanabiliyor muyum? Yoksa anladığım şekliyle geçiş yaptıktan sonra bir 90 gün daha çürütüyor muyum? İkinci seçenek çok caydırıcı umarım anladığım şekilde değildir. :D İyice teyit ettiriyorum ki hem benim durumumda olanlar bir çırpıda bilgi sahibi olsun hemde bayilere gidip benim gibi yanlış bilgi almasın.

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Üç ayı idare ettim o konuda bir sıkıntı olmaz artık. :) Şimdi bugün Turkcell bayisine gittim diyelim. Hattı taşıdım Turkcell'e. Bir hafta sonra aktif oldu hattım. Bu paketten geçer geçmez 20 TL karşılığında yararlanabiliyor muyum? Yoksa anladığım şekliyle geçiş yaptıktan sonra bir 90 gün daha çürütüyor muyum? İkinci seçenek çok caydırıcı umarım anladığım şekilde değildir. :D İyice teyit ettiriyorum ki hem benim durumumda olanlar bir çırpıda bilgi sahibi olsun hemde bayilere gidip benim gibi yanlış bilgi almasın.
Hayır hiçbir sıkıntı olmaz.Gönül rahatlığıyla geçebilirsin [emoji4] Dua etde biz dönene kadar bitirmesinler şu paketi bizde istifade edelim [emoji4]

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
En büyük ikinci endişem buydu doğrusu. Yaza kadar bitirmezler herhalde. Kampanyalar mevsimlik periyotlarla oluyor ama belli olmaz. :D Şafak sayıyoruz resmen...

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Paket her zaman olduğu gibi bir ay daha uzatıldı arkadaşlar.Turkcell tilkilik yapmaya çalışıyor ama kaçmaz benden :mrgreen: