İnternet servis sağlayıcı önerisi olan lütfen yardımcı olsun

Aydin123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar ben TTNET kullanıcısıyım, fakat son 2 aydır ttnet in hizmetinden hiç te memnun değilim. 16 Mbps hızımı düşürdüler de düşürdüler. Nedenleri ise bulunduğum mevki bu hızı taşıyamamasıymış... Ben ttnet ile uğraşmaktan bıktım, bana sağlayıcı önerebilecek olan arkadaşların önerilerini önemle bekliyorum....

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Uydunet alt yapısı varsa düşünmeden geçebilirsin

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Uydunet kullanıyorum hem hesaplı hemde vaat edilen hız iyi ama sakın ola firmanın teklif ettiği modemi kullanma.Git kendin hem uyumlu hemde adam akıllı bir modem al tek o yönden bir sıkıntıları var.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
turkcell superonline fibernet al rahat et tabi dandik modem denk gelmez yada modemin ayarlarını karıştırıp canına okuyan kardeşin yoksa.
bizde var o kardeşten.

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Bende superonline kullanıyorum memnunum :)

Aydin123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
süperonline kullanan çok var çevremde duymuşluğum var fakat uydunet i pek duymadım onun hakkında bilgi verir misiniz ? Birde şöyle bir durumum var türk telekomun dediği kadarıyla internet sağlayıcısından uzakta olduğum için yani köyde olduğum için hızım düşürülüyormuş. Uydunette veya süperonline da da bu sıkıntıyı yaşar mıyım acaba ?

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
süperonline kullanan çok var çevremde duymuşluğum var fakat uydunet i pek duymadım onun hakkında bilgi verir misiniz ? Birde şöyle bir durumum var türk telekomun dediği kadarıyla internet sağlayıcısından uzakta olduğum için yani köyde olduğum için hızım düşürülüyormuş. Uydunette veya süperonline da da bu sıkıntıyı yaşar mıyım acaba ?
Yaşadığın yer köy ise zaten Uydunet'i düşünme çünkü daha çoğu ilde yok.Kendi altyapısını kullanıyor sonuçta.Köyde yaşadığın için internet hızı yavaş olur mu olmaz mı onu pek bilemem ama yine Ttnete mahkum gibisin.

Aydin123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaşadığın yer köy ise zaten Uydunet'i düşünme çünkü daha çoğu ilde yok.Kendi altyapısını kullanıyor sonuçta.Köyde yaşadığın için internet hızı yavaş olur mu olmaz mı onu pek bilemem ama yine Ttnete mahkum gibisin.
yani bulunduğum yerden dolayı ttnet diğerlerinden bir tık önde mi ?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
ttnet kendine sövdürmede her zaman bir tık hatta 3-5 tık önde olur özellikle kurumsal yapısında ki hatalı personel seçimleri ile kendini de aştı işi bilen elemanlarını işi bilmeyenlerle değiştirmesi sonucu.

safacyln

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kurumsal için euronet telekom var servis sağlayıcı olarak ttnet'in veremediği hattı bile verebiliyor mesela 32/2 Mbits vdsl .

Son düzenleme:

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
1- Süperonline Fiber
2-Süperonline ADSL

Bu ikisinden birisini al.

Egosiesta

Doçent
Reaksiyon puanı
70
Arkadaşım ben vodofone net kullanıyorum çok aşırı derecede memnunum 30 mbps hız desteği var hattım 25 felan sağlıyor bütün hizi verimli kullanıyorum

gokhan999

Doçent
Reaksiyon puanı
76
Uydunet kullanıyorum hem hesaplı hemde vaat edilen hız iyi ama sakın ola firmanın teklif ettiği modemi kullanma.Git kendin hem uyumlu hemde adam akıllı bir modem al tek o yönden bir sıkıntıları var.
Nereden modem aldınız acaba?

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
TT olmasında hangisini alırsan al...1 numara superonline...

helpmert

Doçent
Reaksiyon puanı
31
Merhaba arkadaşlar ben TTNET kullanıcısıyım, fakat son 2 aydır ttnet in hizmetinden hiç te memnun değilim. 16 Mbps hızımı düşürdüler de düşürdüler. Nedenleri ise bulunduğum mevki bu hızı taşıyamamasıymış... Ben ttnet ile uğraşmaktan bıktım, bana sağlayıcı önerebilecek olan arkadaşların önerilerini önemle bekliyorum....

altyapına göre değişir kimisi fiber al demiş de orada fiber altyapı varmı sordurmak gerek. TTNET hipernet varsa geçiş yapaiblrsin

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
SüperNet FiberMax Kampanyası

Arkadaşlar bunun fiyatları çok uygun deyil mi sebebi nedir vodafone ye geçilir mi

Not: aynı sorundan bende madur olduğum için yeni konu açmadım yardımlarınızı bekliyorum